54

Анонимен

преди 13 години

Абе тези РЗС все гласуват с БСП, пък все осребряват от ГЕРБ:) Нещо не е както трябва:)

53

Синята коалиция

преди 13 години

Много си смешен нали с новата електронна система се знае кой как е гласувал . Показват се резултати по партии.Твоята теза , че ако бяха гласували чрез електронната система , герберските депутати биха предали Борисов е пълна глупост.Всички знаят че ако не беше Борисов , сега никой нямаше от тях да е в парламента.Ти би ли отхапал ръката на този които те храни.Стига глупости

52

Анонимен

преди 13 години

Отцепници от РЗС не се купуват:) Като почнаме от Абаджиев, на когот Боко осигури място по "Набуко" и свършим с тези двамката:)

51

loko

преди 13 години

davai оппаа ... dnes ti e den na vdjhnovenie...

50

Анонимен

преди 13 години

Не сте взели! Вярваме ви!:) Сега си слагам дартса и вашите снимки:)

49

Речта на Яне на вота

преди 13 години

Толкова е сбъркана и оплетена политическата немощ на ГЕРБ, че не е в състояние да излезе от нея. В нито едно направление на държавното управление вие нямате ясна политическа визия. Да не говорим за държавната администрация превърнахте я в чиновници сенки, които като излизат палят свещи, че не са арестувани. Това каза от парламентарната трибуна председателят на РЗС Яне Янев, предаде репортер на Агенция Фокус. Дойдохте на власт благодарение на българските полицаи и техните семейства. Ударихте хората толкова тежко, че те никога няма повече да се сетят за абревиатурата ГЕРБ. Бойко Борисов знае сам, че няма компетентност и не може да осъществи едно европейско управление, каза още Янев. По думите му премиерът е предпочел властта, защото го е страх от тези сенки, тази тъмнина, която е обитавал в други години.България е на път да бъде първата държава-член на ЕС, която ще банкрутира икономически. Толкова тежко ударихте българския бизнес, че той на практика не работи. Бойко Борисов разбра, че е загубил доверието на народа и дойде ред да иска доверието на личните народни представители на Цветан Цветанов. Днес сме свидетели на апаратен сценарии. Чрез Йозеф Дитрих няма нищо да спечели, така както Хитлер не е спечелил, защото е бил просто един касапин на втора позиция в третия райх. Както един физкултурник стигна на втората позиция в държавната власт, каза още Янев. Според него, всичко, което се прави в България от година и половина е на принципа проба-грешка.Бойко Борисов има един единствен ход, ние можем да му гарантираме, че ако си подаде оставката и си отиде с мир, а не да предизвика улични протести... Предлагам му да го назначим за шеф на НСО. С това горе долу може да се справи. Той беше добър телохранител на Тодор Живков и Сакскобургготски, но няма смисъл повече това правителство да тормози българските граждани. Няма по-голям провал от това и няма да има, запомнете ми думата, заяви Янев.

48

оппаа

преди 13 години

Абе приятелю , как Янка влезе в парламента ... ааааАз си спомням че цялата магистрала и ценгралните булеварди на София бяха осеени си лика на Янка с ясното послание ... НЕ НА ДОГАНИЗАЦИЯТА ...Излъгаха хората и се присъединиха при отрочетата си от ДС и гласоват като един РЗС+БСП+ДПС част от ДС ...Сега с нетърпение чакат раждането на новото недоносче АБВ

47

Гербушко

преди 13 години

До смяхх :Просто трябваше да гласуват със картите както е бил всеки един вот на НЕДОВЕРИЕ през последните ДВАДЕСЕТ години....Но господата ( КОМУНИСТИ, МИЛИЦИОНЕРИ, ДОНОСНИЦИ и МУТРИ ) се уплашиха от резултата...И по ПАРТИЙНА традиция го направиха всеки да става и да потвърждава подкрепата си към ПАРТИЯТА МАЙКА ГЕРБ=БКП !!!! Това е разликата във вотовете вече нема ДЕМОКРАЦИЯ, има полицейщина премесена със ДИВ КОМУНИЗЪМ !!!НЕ случайно другаря Борисов не се деполитизира !!!

46

pi4 kara moskvi4

преди 13 години

Rezanite Zadkulisni Simulanti se razpadat... I to e normalno... Pri kakvato i da e dalavera vinagi ima precakani , a Yane balona e verbuval mnogo hora,koito sa izgoreli ve4e ...Skoro i BALONA YANE shte se spuka...

45

Само РЗС

преди 13 години

да излизат и от парламента МАСКАРИ С МАСКАРИТЕ ,защото Яне ги вкара ...!!!Че кой ги знаеше тези *** преди това...!!! Аз гласувах за РЗС ,а не за тези ПРОДАЖНИЦИ -ВЪН ,ВЪН ,ВЪН !!! Нова конституция и 100 депутати -това искаше Яне,а вие тук във форума продължавайте да си чешете езиците ,ДОКАТО ГО ОСЪЗНАЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ

44

Стария

преди 13 години

Моралът на тези дупетати се крие в следното изречение: "И Матов, и Колев твърдят, че от месеци са недоволни, но си мълчали." Кога взехте решение? В най-подходящия за широката публика момент-гласуването на доверие на правителството. И сега се оправдават по принципа: всяко идиотско деяние има философско оправдание. Ами вие не сте избрани да служите на Яне, а да служите на хората, които са ви избрали. А те са ви избрали в името на някаква идея.

43

Анонимен

преди 13 години

Dokazala taratanci

42

Корумпиран

преди 13 години

Тея че са взели пари,взели са.Ама поне да хванат и да почерпят по една ФаФла поне.

41

Извод от вчера

преди 13 години

Вчера пировата победа на ГЕРБ , показа че ДПС и БСП са ВНЛ .... Гласуват като един ..По добре да си подкрепен от националистическата партия Атака , отколкото години на ред да се държиш за оная работа на турците.

40

ноно

преди 13 години

тия двамата са *** наглите лъжци.браво на яне че остана единствен който им изважда кирливите ризи.НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ И ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБЕРОВАТА ШАЙКА ОТ МУТРИ И МЕРЗАВЦИ.

39

Цербер

преди 13 години

Прав си 38. Нали затова Герб разбиха РЗС, за да могат да вербуват независимите депутати един по един. По ирония на съдбата постигнаха точно обратното вместо комфорт смъртен враг, но при Герб ефекта винаги е обратен на целта.

38

Анонимен

преди 13 години

...Той допълни, че е пратен в парламента от перничани. Като техен представител не можел да участва в улични безредици...Ха-хааа!Ей, че те пеуничани са си баш по "уличните безредици".Как им беше химна .... "пред винкелО всички са равни" ...:)))))))

37

Анонимен

преди 13 години

КОГОТО НЯМАШ РАЗУМНО ОБЯСНЕНИ -КАЗВАШ ПАРИ Е ВЗЕЛЗАШОТО ЛИЧНО ДОСТОЙНСТВО И СРАМ СА ТИ НЕПОЗНАТИАЗ СЪЩО БИХ НАПУСНАЛ СВОИ СЪПАРТИИЦИ АКО ВИДЯ ОБСЕБЕНИ ОТ БЯСОВЕ И ПРЕДЛАГАЩИ СЕКС УСЛУГИ И ДРУГИ ГАДОСТИОТВРАТЕНИЯ ЧОВЕК ПРОСТО ЗАПАЗВА ДОСТОЙНСТВО И СЕ МАХАПАРИТЕ СА НУЖНИ НО НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ

36

da

преди 13 години

На Яне дружината се разпадна значително. Как да се вярва на такъв човек който и в собствената му партия не му вярва от 5 дупетата три го изоставиха.

35

Анонимен

преди 13 години

Какво говори Волен Сидеров и какви ги върши?Отговорът:youtube.c o m/watch?v=OG4PFDy14EI