478

Анонимен

преди 13 години

Само така Боико!Да си перат шортите другите.

477

Анонимен

преди 13 години

Гражданин пита премиера: ГОСПОДИН БОРИСОВ МНОГО СЕ ИЗЛОЖИХТЕ , ЗАЩО НЕ ПОДАДЕТЕ ОСТАВКА ?Премиера отговаря: КАК ЗАЩО, КАК ЗАЩО ЗА ПАРИ.НЯМА КАКВО ДА НИ ЛЪЖАТ ВИНАГИ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ А ТУКА ЗА МНОГО ПАРИ.

476

до 491

преди 13 години

Пете,браво,ама забрави бивщият премиер със сините венци и многото фондации!

475

Анонимен

преди 13 години

Червения електорат е позеленял от ядплюе, псува и ръмжиче на Бойко не може да навреди.То не бяха компромати и измишльотини рогати, но след всяка поредна лакардияБорисов ги прави на пихтия.

474

Анонимен

преди 13 години

Зле сте Вие г-н премиер.Не Ви подхожда тона на селска клюкарка.Поста Ви изисква по-различен изказ и малко по-богата реч.Какво значи "съжалявам"?! щял да бъде много ядосан - интересно,((Ми то за едно такова пътуване за чужда сметка до САЩ се разделиха с постовете си Б. Нанев и Лъчо Мозъка. Нещо станаха май множко издънките на министри и депутати от ГЕРБ. То не бяха пътувания, то не бяха изцепки по отношение на съседни държави, то не бяха конфликти на интереси, то не бяха лобистки закони, масово посещение на парти за подаръци (някои хора дори се повтарят и потретят в издънките). Да не забравяме и хората назначени в агенции и министерства без дипломи и опит, но поставени с цел да доносничат и злепоставят страната ни. Не знам как имат очи да ни гледат и хората, които не могат да си докажат начина на придобиване на доходите и имотите. Явно е, че не са нищо по-различно от останалите властимащи. Даже в много отношения са много по- зле.Така, че и да поема и да не поема някаква виртуална вина, ББ се е обградил с тези хора съзнателно и отговорността трябва да си я понесе на изборите, като получи един силен шут в *** и никога да не се допуска до властта в държавата.))

473

Анонимен

преди 13 години

БСП-червеноармейците пак в атакано не знаят наесен какво Ватерло ги чака.На пусия се заложил президентас АБВ се цели в парламента.Костов с Мартинчо си гука,интриги плете на една кука.Касим Дал-Касим взеллидерството на Ахмед Агадепесето налегна ги тъга,че Сокола се превърна в ***.Мадритския лъжец ще го гонят май,хубавото е, че лошото си има край. Вечер Янето търкалетата на Трактора целува,а през деня по медиите се пъчи и надува.ББ ги гледа и не може да им се начуди,абе тия май наистина са луди.

472

магистралите

преди 13 години

Бившият съпруг на банкерката Цветелина Бориславова - Стефан Абаджиев, заминал за Америка от мъка по жената, която Бойко Борисов му отнел.Бойко Борисов и Стефан Абаджиев, който е сина на висш функционер на ЦК на БКП,са си разменили жените... ... ченгета и комунисти са оплетени като свинскичерва! ГЕРБ-арите се одрискват нон стоп! Вече не ми останаха приятели и познати, които да говорят добро и хубаво за герберите. Стичат се бързо-бързо към политическото блато!

471

Анонимен

преди 13 години

Червеноармейците пак в атака,но не знаят наесен какво ги чака.На пусия се заложил Президентас АБВ се цели в парламента.Янето с Трактора медиите оре,компромати сее с надеждатаБългария да стене по-зле.Само на Бат Бойко не му пука, реже ленти и чисти България от ***.

470

Анонимен

преди 13 години

Toя е БУДА - МУТРА и трябва да му се кланяте.... Властта му влезе доста на дълбоко и вече за оставки НЕ говори...))) Той коля ,той беси,той прави магистрали,той реже с ножиците лентички,той казва как да живеем,той ДАВА пари за заплати,той ни дава образование - точно като диктаторския *** живков...Бая се е научил на простотийте му...)) ЧЕРШЕН ТЛЪСТ ***!

469

Анонимен

преди 13 години

Червените хиени отново са засмени,поредния компромат успяха да съчинят.Но изненадата им е голяма,ефектът хич го няма.Получи се така, че рейтинга на Бат Бойконагоре излетя-ха-ха-ха!

468

ББ

преди 13 години

пак ги метнах- те ще ме питат за бирата ,а аз ще им приказвам за магистралите .

467

до 479

преди 13 години

Да,ама не управлява като тях! По-добре като тях,отколкото като башибозука след тях!

466

Анонимен

преди 13 години

АКО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ТОВА МНОЗИНСТВО ОСТАНАТ ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ - ОКОНЧАТЕЛНО СЕ СБОГУВАМЕ С ДЕМОКРАЦИЯТА !!!ЗА КАКВО БЯХА ТИЯ 22 ГОДИШНИ МЪКИ И ЕКСПЕРИМЕНТИ ЗА ДА СЕ ВЪРНЕМ ОТНОВО НА БАЙТОШОВО ВРЕМЕ , САМО ЧЕ ТОЗИ ПЪТ С НЕГОВИЯ ПАЗАЧ.

465

МУРАТЛИ

преди 13 години

ББ твоят номер няма да мине с този вот на доверие се опитваш да замажеш скандала и да успокоиш гузната си съвест много по достойно би било просто да си подадеш ОСТАВКАТА И ИЗЧЕЗНЕШ В ЗАБВЕНИЕТО

464

Анонимен

преди 13 години

хабу,тук се плюят политици,които не са българи-не защитават интереса на българският избирател!

463

Анонимен

преди 13 години

чавка ли ви изпи акъла, че ги избрахте? - сега си ги търпете до края

462

Анонимен

преди 13 години

09 март 2010"Написал съм оставката на правителството си в джоба, като речете да ме пресирате, да знаете, че съм си написал оставката на правителството в джоба, оставям я и ще видите какво ще получите след мен". Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод исканията на различни съсловни организации - лекари и фермери за забавени плащания. Изявлението си министър-председателят направи по време на конференция за директните плащания.А СЛЕД КАТО ЧУХМЕ КАКВИ ГИ ГОВОРИТЕ ПО ТЕЛЕФОНА - КЪДЕ Е ТЯ ТАЯ ОСТАВКА В МИНАЛОГОДИШНИЯ ДЖОБ ЛИ ?БЕЗСРАМНИЦИ .....

461

Анонимен

преди 13 години

Ето тази година, която е на шапката на Боко, е показателна за цялото му управление - той просто иска да управлява като комунистите през 1945 г. ....

460

Клошар

преди 13 години

до 462-драги!-опитай се да си по-различен от г-н Борисов-каква е тази злоба,защо не приемаш чуждо мнение,аман от комплексари-между другото препоръчвам ти да прочетеш една малка книжка"Законите на Паркинсън" /не е за болестта!/-и дано разбереш пирамидата на властта: на върха ако е *** ,агресивен и комплексиран като г-н Борисов неговите заместници задължително са по-***,а техните още по-*** и т.н. надолу по пирамидата -предполагам ,че ти е ясна картинката-това е обидно за държавата.

459

Izlugan glasopodacat

преди 13 години

GOSPODIN BORISOV, NAI-ISKRENO SUM JELAEL VA6ETO UPRAVLENIE DA E USPE6NO.NO KAKVO SE OKAZA, PULEN HAOS V IKONOMIKATA KOQTO E SUS ZATIHVA6TI FUNKCII, ZDRAVEOPAZVANETO V PULEN KOLAPS KOETO OZNA4AVA GENOCID ZA NARODA, A TOI E TOLKOVA BEDEN I ZOMBIRAN, 4E NE MU OSTAVA NI6TO DRUGO ZA DA IZLEZE NA ULICATA.TOLKOVA GNEVNI REAKCII 4UH DNES ZA POLITKATA VI KOQTO NAISTINA NI ZAGROBVA. STANI6EV NE PONASQH NO VAS VI MRAZAQ ZA LUJITE, GRABENETO I RAZRUHATA.NIKOGA NQMA DA GLASUVAM ZA VAS POVE4E.NIKOGA!!!!