60

Nerealen

преди 13 години

ЕКСПЕРТ, понякога се шашкам на герб глупотевините ити сега го направи отново. Коя Европа ни/ви подкрепя? Германия? Холандия? Франция? Финландия? Или празните приказки на унгарците?

59

Подкера

преди 13 години

Подкрепата на АТАКА само ще разочарова Европа. Сещате се защо, нали? Ако всички са против коалиция, която се подкрепя от националисти значи коалициата е националистическа. Следва подхода като към Австрия

58

аватар

преди 13 години

Зависта е порок,но популизма е стратегия и ако тя завладее народа става лошо.Трябва да се помисли върху популизма,основна задача на правителството !

57

Анонимен

преди 13 години

Мислите че няма риск Ами ако Атака се отметне

56

До РЕАЛНА ПОЛИТИКА

преди 13 години

Я кажи къде си партиен секретар на ГЕРБ ,та дойде човек да му уредиш една кредит че.

55

До 39

преди 13 години

Реална глупост е това драги. Проблема на панелките не е в топлоизолациата. Като ти вдигнат парното няма да ти е безлихвен заема. Ама нали си Герберче.... Панелките са за СЪБАРЯНЕ! Преди да изпопадат сами...

54

PENE

преди 13 години

До "анонимен" 22Колега , нещо МНОГО СЕРИОЗНО СИ СЕ ОБЪРКАЛ ! ! !Тези два милиона кредит , за които говориш , не могат , по никакъв начин да притеснят Мишо Михов ! Самокъщата му в центърът на Варна ( бивша средношколска библиотека ) струва 7-8 милиона евро ! Отделно този бивш комсомолец е заграбил , бизнес и предприятия за още десетки милиони !А и ти да не си помисли , че Тиквата ще се занимава с някакъв сиромах с два милиона !? Но пък жена му на Мишо Бирата прилича ужасно на Искра Фидосов

53

Анонимен

преди 13 години

Много силен ход, няма що!А защо не искат да попитат хората:)За мен силен ход, който стига до гласовете на фашизоидните елементи на Атака си е направо слаб ход:)Нима Диматър Стоянов не излагаше БГ в европарламента:)Нима В.Сидеров не се излагаше пред Луфтханза:)Какво обаче да каже за симпатягата Бинев-духовния пастир:)Политически трикова да се замажет очите на хората:)Ще работя до смъртта си, че данък "лукс" няма, но има данък "колиба", което говори за "социална" държава:)

52

Black Beard

преди 13 години

Нищо няма да стане. Просто вотът ще мине, защото сегашните катили не са толкова луди да отрежат клона на който висят. Иначе няма да видят никакъв Парламент. И сигурно някой от опозицията ще подкрепи вотът,ще натисне без да иска "грешният бутон". Нищо ново. Пак спектакъл.

51

Анонимен

преди 13 години

ИЗЛЕЗНЕМ ЛИ НА ПЛОЩАДА ПЪРВО ГОЦЕ ,ПОСЛЕ СЕРГЕЙ ,ДОГАН И ТАКА ПО РЕД НА НОМЕРАТА ,МЯСТО НЯМА Д А СИ НАМЕРЯТ В БГ

50

Анонимен

преди 13 години

Герберите изпълзяха от дупките.Явно малко са поизтрезнели след препиването с бира.

49

До 35

преди 13 години

Да протестираш срещу ДС е все едно да протестираш срещу Танов,Цветанов,срещу служителите на ДС които в момента на доста възлови места в държавата и ГЕРБ това са Данчо Симеонов, областен управител на област Варна,Константин Гребенаров, областен управител на област Бургас, Марин Кавръков, областен управител на област Сливен, Пламен Стоилов, областен управител на област Русе, Георги Шарлачки, зам. областен управител на област Перник, Валентин Литов, зам. областен управител на област Враца.

48

Бай Колю

преди 13 години

Относно "Реална политика"Не разбрахме само, дали безлихвените кредите ще ти раздава СИБанк?!? И който вече си е санирал панелката кво ще прави?! Ще санира втори път вероятно?! Щото...то няма не искам! Тва де не ти е....Тройната коалиция, ама ха!!!!И какво в крайна сметка има общо между панелките и това че премиерът е корумпиран?!?!?! :)))))))))))

47

Анонимен

преди 13 години

ДЕМОКРАТИЧНО Е ВОТА ДА Е ЯВЕН .СТИГА ЗАДКУЛИСНИ ИГРИ ,НАРОДА ТРЯБВА Д А ЗНАЕ КОЙ ЗАД КОГО СТОИ

46

Фарисей

преди 13 години

Не се сърдя на Бойко затова, че е корумпиран и закриля сивата икономика, сърдя се на себе си защото гласувах за този фарисей.

45

Анонимен

преди 13 години

Всеки пръдлив *** от НС, който подкрепи това престъпно правителство, е предател на националните интереси и стои в НС за лично облагодетелстване.

44

expert

преди 13 години

НЕ САМО НАРОДЪТ Е ЗАД ГЕРБ. ЕВРОПА ЗА ПРЪВ ПЪТ СЪЩО ПОДКРЕПЯ БЪЛГАРИЯ.

43

AAAA

преди 13 години

Всички без изключение на вън.Да се забранят всичките настоящи партии и политици ,защото са еднакво корумпирани и само си подават топката.Искаме нови чисти лица

42

krassd

преди 13 години

Това мръсночервените можете само едно да правите - да вдигате нивото на омразата на хората срещу себе си. Отвратителни сте.След вота искрено се надявам да ви бъде дадено бързо направление - затвора !

41

хм...

преди 13 години

м... "мнозинството от народа" казваш... ако не ти е проблем би ли се поинтересувал(-а) от това какъв процент (от хората които имат право да гласуват) са гласували на последните избори и... виж дали това е "мнозинството от нарида" ;) А че старите са се провалили... всички са за затвора.