140

Георги

преди 13 години

В България броят на мандатите не важи, като принцип на успешно управление. Защо ? Защото тук всеки избира с нагласата за коренна промяна и след това се разочарова. Без значение дали някой е успешен или не. Иначе, да, изкярих по времето на Царя. Кярът ми се изразява в това, че осъзнах как искам да стана интелигентен, а не да гледам футбол. Поздрави от висшистите, левскар. :)

139

Гост

преди 13 години

Тази змия пак изпълзя, за каква сигурност говори като бандитите по негово време си купиха индулгенции за чисто минало!ППИ крилатата реплика да оставим престъпността те сами да се избиват!

138

?

преди 13 години

"Виждам, че има хора, които разбират за това, за някакви скрити сделки и друго, което е много жалко, но да се надяваме, че и това ще се преодолее

137

eee

преди 13 години

fakt ...vseki po4va da rasajdava sled kato ne e na vlast..kogato sa na vlast .nemoglo tova..nemoglo onova.nestavalo taka...da se sardiat na maika si....4e sa krali a sega gi kradat

136

1234

преди 13 години

Ейй тоя от гроба ли изпълзя, зомби крадливо

135

бисер

преди 13 години

"Моля ви се нека сега защо трябва да коментираме такива работи? Еее, нека това Кажете им, че ми имате доверие и че върша "

134

Говедарин

преди 13 години

Бегай легай до деда си Фердинанд... Продадохте България, ти и целия ти род!

133

лелей

преди 13 години

Ако искате да разберете какво е дедо Симо , напишете в търсачката "мадридския крадец"

132

левскар до Георги

преди 13 години

Успех на правителство се мери с мандатите ,които изкарва ,а такова "успешно" в Бг все още няма,ама виждам че МониЗАра или Келипира все още ти липсва май и ти си намазал покрай него а?

131

Царо

преди 13 години

Провери си данните. МРЗ стана 220 лв на 1.1.2008 г. и се дължеше на стабилизирането на изпадналата във финансов колапс държава по времето на правителството на ОДС.А и Костов, и Радев се облажиха (ако има нещо такова) много по-малко от Сакскобургготски - провери имотното им състояние и тогава, и сега и го наложи до горите в Рила, дворците и т.н. ;)

130

Анонимен

преди 13 години

ДС е като *** - ще останат и след ядрена война!

129

Анонимен

преди 13 години

цялата работа е че няма пари в държавата

128

Анонимен

преди 13 години

кога ще закриват българия

127

Георги

преди 13 години

Безименни другарю, нито се ядосвам, нито го боготворя. Просто си спомням как минималната заплата стана от 80 - 220. А милиардер е станал всеки, който е бил на министърски пост, че дори и на по-нисък пост. Не правят изключение летеца Костов, гея Муравей, Станишката и Боко Тиквата. Но по другият критерий - този, който разглежда развитието на държавата по време на даденото правителство, считам, че това на Сакс-а беше най-успешно. Аргументи "защо" - бол. ;)

126

Спонги до Гошко

преди 13 години

Гошко, тези имена ще останат в историята като малка червена (комунистическа) нишка. Особено Малкият Мук и Мисиз Йес. Мони Паси ще се запомни като човекът лансирал НАТО и еврейските интереси у нас. Сакскобурготите са донесли две регистрирани и една вече напът да се регистрира Национални катастрофи.

125

Наблюдател

преди 13 години

Да Калине, така е съветска, а не руска, разликата е огромна, защото Русия изчезна през 17- та година, когато беше превзета от една интернационална банда начело с Троцки и Ленин, която я съсипа като държава. Превърна я в Съветски съюз, с претенция за Световен съветски съюз (по сегашно му глобализация).

124

Djo

преди 13 години

Фона на статията по случайност ли е с реклама на VIV или само на мен ми излиза тази реклама?

123

Анонимен

преди 13 години

СИМО-КАЗИНОТО ДА МЪЛЧИ

122

МИТКО

преди 13 години

НЕ САМО СЛЕД ВАС ЩЕ ОСТАНЕ,ДС ЩЕ ОСТАНЕ И СЛЕД КАТО ОКОНЧАТЕЛНО ЗАКРИЕ (ЗАТРИЕ) БЪЛГАРИЯ....

121

До 113 - Гошето

преди 13 години

Гоше, Не се ядосвай :) Истината е, че Симо Келепира е едно дребно човече. Всеки умен човек с такова потекло, щеше да е постигнал нещо на неговите години. А той дойде в Бантустана гол като пушка. След 4 години си тръгна милиардер :) И след всичко това се намират "умници", които го боготворят :)