197

Баста

преди 13 години

И на сините-бивши червени им е времето за съд!

196

гагов

преди 13 години

Тоя крадец огладня. Сега му пречи ДС. Жалко че я няма онази ДС дето пазеше държавата и гражданите от бандитите. Познавам много честни и почтени хора ,които са работили за ДС. Както навсякъде и там имаше ***. Но процентно сега в политиката *** като тоя *** са много повече. Тръгна сега срещу Бойко . На умряло куче нож вади. Но който нож вади от нож умира. Хайде да правим следващ парламент , белки е по читав.

195

Калин

преди 13 години

абе *** да ви питам..има ли контрабанда това важи и гърбавите ?

194

Анонимен

преди 13 години

ЕДИНСТВЕНОТО ЯСНО Е ЧЕ СМЕ ПОДЛОЖЕНИ НА НЕВЕРОЯТНА МАНИПУЛАЦИЯ..............С ЦЕЛ НЕЧИИ ОБЛАГИ.......

193

Tasevski

преди 13 години

Derikotev, teb moje i da ne podslushvatm javno si nekakva mishka a te ot mishki i lizachi ne se interesuvat.Polzuvat gi i posle gi izrrtvat. Taka e s podmazvachite, dokato ima interes.

192

Анонимен

преди 13 години

тоя запис оказва, че ББ е покровител на престъпността,затова българете са беднимай че освен да квичим като прасета, друго не можем, щом като гласуваме за който най-много ни лъже

191

ХХгений

преди 13 години

А бе ти къде живееш? Сигурно на северния полюс. На власт в България в момента е най-мръсната комунистическа мутация ГЕРБ.

190

мразещкомунисти

преди 13 години

да видим дали пак ВРЕМЕТО ЩЕ БЪДЕ НАШЕ време е вече синята лавина да се завърне в управлението на страната ни с гръм и трясък,давай командире че много комунисти и комунистически приоми действат в власта за дестибилизацията на държавата,че как не съм гласувал от 1997г. ми време отново да гласувам за синята идея....

189

Krasimir

преди 13 години

Na vs4ki e qano, tezi SRSta sa si originali, ne sa manipulirani. I tui kato Borosov e nagul nqma da si podava ostavkata,6te 4aka "ekspertizata" ot 4ujbina.Estestveno tq 6te se zabavi za da se zabravi slu4kata. A 4e si e istina nema kakvo da se govori, takuv e stilut mu i metodite na rabota. Mnogo hora go poznavat.Jalko za nas za6toto poskupvat osnovnite hrani i gorivata.Za6to g-n Premier, nali doidohte da za6titavate naroda za da jivee po-dobre? A e mnogo zle i 6te stava o6te po-zle. Za6to????

188

Малко данни

преди 13 години

Драстичен скок на подслушването и следенето отчетоха днес съдилищата в Пловдив и Шумен. Само преди дни за голямо увеличение на разрешенията за използване на специални разузнавателни средства (СРС) в столицата съобщи и градският прокурор на София Николай Кокинов.1753 разрешения за подслушване са издадени в Пловдив през 2010 г. съобщи председателят на окръжния съд в града Сотир Цацаров. Предишната година те са били 1049, а през 2008 г. - 759. Цацаров обясни, че в 1637 случая са подслушвани и следени граждани, а в 116 са наблюдавани обекти.Съдията изнесе данни, че най-масовият специален способ за разследване, до който прибягват МВР и прокуратурата, е подслушването, едва 11 са случаите на внедрен в престъпни структури служител под прикритие или на т. нар. доверителна сделка, при която полицай си купува наркотици например.Най-често полицията в Пловдив е използвала СРС-та за разкриване на разпространение и трафик на наркотици (588 случая). В 220 случая е подслушвано заради кражби, а в 213 заради изготвяне на фалшиви пари. Статистиката в Пловдив показва, че СРС са използвани и за разследване на корупция (93 пъти), грабежи (65) и изнудване (59).След като изнесе данните съдия Цацаров заяви, че системата за контрол на използването на СРС в момента не е ефективна. Той постави въпроса дали въобще може този контрол да се повери само на една парламентарна комисия и предложи това е орган вън от МВР и парламента, но с участието на представители на двете институции.Четири пъти е скочил броят на разрешенията за използване на СРС, дадени от окръжния съд в Шумен, съобщи председателят му *** Батанова. Ако през 2009 г. те са били 92, през миналата година броят им нараснал до 472. Интересен факт е, че съдът в Шумен не е отхвърлил нито едно искане за подслушване.Данните от Пловдив и Шумен потвърдиха тенденцията за все по-честото подслушване и следене. В София увеличението е от 1500 разрешения за използване на СРС през 2009 г. до 2214 през 2010 г.

187

дерикотев

преди 13 години

абе спрете да пишете простотий бе, за първи път правителство се опитва да спре кражби, да строи пътища и да мисли за народа, вие се осрахте да ги плюете и да суфлирате на тъпите комунисти...мислете с главите си бе

186

123

преди 13 години

ПИЧОВЕ, ОСТАВЕТЕ АГЕНТИТЕ НА ДС НА МИРА. БЕЗ ТЯХ ЩЕ Е СКУЧНО. ТОГАВА ДА ВИДИМ ЖУРНАЛИСТИТЕ С КАКВО ЩЕ СИ ПЪЛНЯТ СКАПАНИТЕ ПРОГРАМИ ПО РАДИОТО И ТЕЛЕВИЗИЯТА

185

:)))))))))))))))))

преди 13 години

Сензационно!На заседание на ръководството на ГЕРБ е намерен начин за излизане от кризата!Цв.Цветанов и С.Дянков ще бъдат изпратени спешно в Швейцария, в съвместна операция с ЦЕРН двамата ще бъдат ускорени в ГОЛЕМИЯ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР и ще бъдат сблъскани. Очаква се от сблъсака им да се получи голямо количество антиматерия и образуваната черна дупка да погълне цялата простотия която заля България през последната година и половина и така Републиката ще се върне на пистата на икономическия растеж.

184

Анонимен

преди 13 години

ясно стана че доносници не могат да управляват държавата

183

DI

преди 13 години

"Персоналната грешка на Бойко Борисов била, че си е признал, че е водил този разговор" - Значи според Костов, Борисов да излъже, че не е водил такъв разговор.Всъщност дали *** на Костов - Атанас Атанасов и Явор Дачков не спретнаха скандала? "Тъмносините може и да подкрепят левицата, която сериозно обмисля втора атака срещу ГЕРБ"

182

Maraba

преди 13 години

Май на Крали Марко му остана само един ход:ОСВЕТЛЕНИЕ за всички олигополни структури у нас-поименно и пофирменно.И закон за мажоритарните дялове в икономиката.На хората им писна да ги изтискват като лимон на работното място,като брашнен чувал-в магазините.НЯМА никаква икономическа логика в България цените да са европейски(за стари стоки) и по-високи(за храните и стоките от първа необходимост).ЧЕТЕТЕ ли другари членове?Сега почвайте да действате,че ще ви шамаросват с ритници!

181

Анонимен

преди 13 години

Бойко + ГЕРБ = Мафия + ДС + БКП.Във връзка с последната порция лъжи на Бойко Борисов, че едва ли не оповестяването на лобистките му телефонни разговори с шефа на митниците Ваньо Танов са ответен удар на разформированата преди повече от 20 години Държавна сигурност, Политическият съвет на РЗС заявява следното: Едва ли Бургас е най-подходящото място, където Борисов може да се разграничи от Държавна сигурност, поради два безспорни факта: Първо, ГЕРБ има мажоритарно избран депутат в този избирателен район и това е агентът на ДС Божидар Димитров, чрез който премиерът контролира контрабандните канали за износ на антики от България. И второ, областен управител на Бургас е дългогодишният щатен служител на ДС Константин Гребенаров, водещ офицер на бивш лидер на СДС с агентурен псевдоним Сотир, чрез който и понастоящем се оказва влияние върху определени кръгове в т. нар. стара десница, включително сегашния кмет на Бургас. Възниква и нов основателен въпрос: ако наистина ДС толкова много му пречи и аршинът не е двоен, поради каква причина държи на оперативни и ръководни длъжности в ДАНС и МВР близо две хиляди бивши агенти и кадрови служители на тоталитарните специални служби?Обстоятелството, изяснено от оповестените телефонни разговори с Ваньо Танов, че лично Борисов разпорежда прекратяването на митническа проверка срещу определен бирен бос, макар и да доказва престъпление по служба и търговия с влияние, е най-малкият проблем на премиера. Защото предстои оповестяване на отношенията и разговорите му с още по-знакови олигарси на прехода.1.Дотогава Борисов следва публично да отговори на следните въпроси:2.Какво му говори агентурният псевдоним на ДС Буда?3.Какви функции е изпълнявал по време на възродителния процес и свързано ли е това със смъртта на хора?4.На коя дата е станал член на БКП и връщал ли е изобщо партийната си книжка?Очакваме отговорите на премиера преди обществеността да ги научи от друг източник, като го призоваваме този път да не се кълне в децата си.РЗС има твърдо и категорично намерение да покаже истинския образ на мутрокомунистическата групировка ГЕРБ и на тартора й Бойко Борисов, се казва в изявление на РЗС.

180

ПЕПЕ

преди 13 години

На този му завиждам, само , за солариума в домът му.

179

сержант

преди 13 години

Тоя *** спаси положението след виденов но с цената на разпродаването на държавата .Видяхме го какво е *** ,защо не си мълчи

178

Лилияна Андреева

преди 13 години

Много ми става мъчно вече.Какво пише на Народното събрание?-Съединението прави силата или- Българите са разпърдяна *** махалаДа ме простят за израза етичните хора!