703

Колт

преди 13 години

Абе не се връзвайте, не виждате ли, че записите са абсолютен монтаж! В тях се вижда, че има смислени и граматически правилни изречения и изрази, което е напълно нехарактерно и невъзможно за Боко :)))

702

Акъл море

преди 13 години

Много интересно става! Да видим кои ще са последните рапони които ще се откажат от Боко!

701

Анонимен

преди 13 години

Ей сега слушах записите.Абе каква манипулация?Ми те са си ачик-ачик Борисов и Танов.На Странджев гласа не знам, но той е потвърдил верността на съдържанието и на разговорите.Майтапа е,че дори и да е монтаж реакцията на премиера,с кого, по какъв ред и на каква тема е говорил с Танов.Ми то колкото и да манипулираш и вмъкваш реплики, то темата и протекцията е ясна!

700

до 702

преди 13 години

от Стара Загора се научете първо да си миете ръцете, че заразихте страната с хепатит

699

Анонимен

преди 13 години

колкото си по-***, толкова си по-категоричен

698

Ивка

преди 13 години

Да, беше много жалък, само как се обляснява на Станишев: "Ама Станишев, моля ти се, не се поддавай, те и теб те манипулираха, помогни, тези атаки са лоши за всички ни, не дей така, Станишев, не обръщайте внимание на тези хора, те са лоши" :)))

697

4 г. мандат

преди 13 години

В НС днес се проведе невъобразим цирк. Борисов изигра ролята на невинната девойка, а всъщност е 51-годишен мъж.Този човек само се оправдава и показва своят изпълнителски характер пред цялата нация. Първанов му се обадил и той... разпоредил. Бил обещал. Тотална пародия и се чудя какви хора са, за да я разиграват.Борисов и ГЕРБ се оказаха поредните смешници и то с тяхно съгласие.

696

Ивка

преди 13 години

Василев и ние искаме същите неща, но да сложиш накрая думичката ГЕРБ се получава прекрасният пример за комплементарна противоположност. Все пак комплементарните видови понятия са логическата основа на същинската лексикална антонимия, очарована съм, че умеете да си служите така професионално с българския език:)))

695

ПРОЕКТА НА ДС

преди 13 години

Бедна Ви е фантазията, що лешояди(ДС) и хиени(ДС) ръфат от плътта на държавата...

694

Анонимен

преди 13 години

ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ГЕРБ НЯМА ДА ПАДНАТ А ДОРИ И СЛЕДВАЩИЯ МАНДАТ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ

693

Притеснен си

преди 13 години

Василев, притеснен си. Аз съм СТРАНДЖАТА. Плачи ми се. Осрахме се. Обявих, че се отказвам от ГЕРБ. Това което ти искаш и аз го искам. Не стана приятелю. Както виждам председателят обявил панихида, поклонение пред чучулото на ГЕРБ. Ние с тебе защо се мотаеме. Виждаш, че и във форума никой не ни еб.ава. Ставаме за смях. Да бягаме Василев. Ще ни вземат за мутри.

692

ОСТАВКА!

преди 13 години

От всички тези записи едно нещо става ясно : За мутрата-пожарникар приключва най-големия източник на гордост,а именно -За мен е всичко точно когато от Брюксел ми кажат:"Конгратюлейшън мистър Борисов" Защото за тъпоумния матрял мутрата-Слънце може още да продължава да грее,но за ЕС един премиер да разтвори чадър над нарушенията на частна фирма е престъпление. И ако в България може да будалка не дотам умните си привърженици ,то в Европа никой няма да му се хване на оправданията ,че еди-кой си го е злепоставил.

691

Анонимен

преди 13 години

ЗАПОЧВАМ ДА СИМПАТИЗИРАМ ВСЕ ПОВЕЧЕ НА ГЕРБ СЛЕД ТОВА ДЕЯНИЕ Н А ОПОЗИЦИЯТА НЕ ВИЖДАМ АЛТЕРНАТИВА ...ТАКИВА ПОДМОЛНИ ДУШИ НЕ ЖЕЛАЯ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ НИКОГА

690

Василев

преди 13 години

Искам покаяние!!!Искам възмезди!!!Искам лустрация!!!Искам европейско бъдеще за България!!!Искам демократична,законова и свободна България!!!Да докажем,че България може!!!ГЕРБ

689

Сбогуване

преди 13 години

Според председателят на ГЕРБ сбогуването с партията ще започне на 17 януари т.г. Мумията на партията (чучуло с осанка на мутра) ще бъде изложена за поклонение в Обредния дом на Централните софийски гробища, кв. "Орландовци". Билетите за градският транспорт ще бъдат платени от партията, като за последно. Свещите също.

688

Кой

преди 13 години

Братя, тея комунисти ни правят на маймуни!

687

АЗ

преди 13 години

Прав си, няма друга европейска алтернатива освен премиера. В България трябва да се води европейска политика, не Албанска.

686

коко

преди 13 години

И отново и отново НОМЕРА на КОМУНИСТИТЕ беше РАЗБИТ.....Поне вадете истински СРС-та,бе другари Яне,Трактор,Станишев и т.н

685

набабмуфърчилото

преди 13 години

той народа е с бойко,ама бойко не е снарода.

684

брей

преди 13 години

От 20 години е видно че политицити барабар и сегашните са просто едни долнопробни престъпници. Крайно време е да хванем гегата, и всички тези *** заедно с технити подчинени - мутри боклучета, да ги сложим на дръвника.Сваляме меките ръкавици изапочваме да удряме. Ама яко!