1157

Анонимен

преди 13 години

Ако потърсите в гугъл Румен Овчаров РЗС БСППървият клип на който попаднете, ще е видео с Р.Овч., споделящ, че РЗС и Лидер са направени от БСП :))

1156

родопа

преди 13 години

Всички са маскари!!!Подкупни лицемери!!

1155

хитов

преди 13 години

Защо не се разба Бойко с Петров и дадохте възможност на Майка ви БКП да ви изяде и двамата ?

1154

kitaec__

преди 13 години

Всички тези дето участват в този скандал са били доносници на Държавна сигурност,коята вече съвсем явно управлява държавата.Указва се че тези дето ръководят държавата покровителстват контрабандата по митниците,от което държавата губи ежегодно 2-3 милиарда лева.Жалкото е ,че във всички парламентарни групи е бъкано с доносници на ДС и комунистически ***,поради което българския избирател е в цуг-цванг,няма полезен ход.Едва ли ще се появи скоро нов политически субект ,който да не е зависим от ДС

1153

вЕрващ ФъФ Фсичку

преди 13 години

Имайте предвид, че още през 70-те години в някогашния Съветски съюз и в Източния блок управниците разбират, че системата няма да я бъде в този й вид. И далеч преди генерал Велинов от 6-о управление на ДС да напише своя доклад от 23 януари 1989 г., отнасящ се за лицата, одобрени за нова ръководна класа в условията на демокрация на Народна република България", Надежда Нейнски е била забелязана. Защо точно предстои да изясним, но тя пътува на обучение в САЩ, където представя реферат за политическите убийства в Америка, вкл. и това на Кенеди. Когато се връща в България, Нейнски става най-младият член на Съюза на преводачите, а също и секретар на Леда Милева и на съпругата на Александър Лилов - Анна Лилова. Това не са случайни неща. По време на демокрацията Леда Милева стана член на Генералското движение, в което бяха събрани ключови фигури. Малко хора знаят, но аз ще припомня, чеКостов е от рода на Станке Димитров-Марек,активен функционер на ГРУ, организатор на атентата в църквата Свети Крал - Света Неделя през 1925 г

1152

edinstveniq

преди 13 години

Ne e po-dobre vsi4ko drugo osven tova upravlenie ..ako ne e tova upravlenie - ostavka -izbori - VNS !!! V nikoi slu4ai da ne se vrushta troinata koaliciq ili 4asti ot neq -- mamka im do 60kolqno na vsi4kite ot koaliciqta!

1151

..,

преди 13 години

ОСТАВКА,служебен кабинет, избори за ВНС!!!

1150

Рейган

преди 13 години

Ти колко си ***, заради такива заблудени и *** избиратели като теб в момента ни управляват СИК чрез пионката си Б.Б. Ще дойде ден, когато ще съжалявате много за безвъзмезната си подкрепа към ГЕРБ и този ден ще дойде много скоро. Вън мутрите от властта и държавата! Алтернатива няма, но всичко друго е по-добре от сегашното!

1149

kiko

преди 13 години

tova e kompromatna voina protiv b.b, ot aleksi ***

1148

MM

преди 13 години

Аз мисля , че всичко е заради реклама на бирата :)

1147

pesho

преди 13 години

znaete li kakvo stava kolkoto poveche komprometirat borisov naroda tolkova poveche mu vqrva komunistite sa kato v pozicia na shaha koiato se naricha cungcvang kakvto hod da napravqt vse e greshen

1146

Анонимен

преди 13 години

1200 коментара! бааа си нема такава бира :)))

1145

Топ Дог

преди 13 години

За овертюра и прелюдия две размишления:1.Казват, че мозъка има 3 основни функции при интелекта на човека-- да помни;- разсъждава;- да прави логически заключения.2.Който не помни историята и миналото ще прави грешки.Та за какво иде реч:Преди месец в шоуто но Иван и Андрей имаше шегаджийски разговор между тях двамата, от една страна, и ББ от друга.Двата задаваха провокативни и неудобни въпроси на премиера, а като отговор бяха сглобили негови изказвания от дадени гласови интервюта и телефонни разговори. Беше доста забавно. Обаче възниква въпрос защо това бе направено точно в тяхното предаване, а не да кажем в Шоуто на Слави, примерно. Също така те стават пре да пуснат официални разговори от в.Галерия. Отговорете си сами не заради друго, а заради факта, че тук са ми нужни хора с логика и някакъв коефициент на информираност. Все пак един жокер от мен.Задайте си въпроса, кой на кого служи и чий заръки изпълнява.Друг факт:Тано Танов каза, че ако се появи разговор между него и ББ, то това вече ще е 100% фалшификат.Ха сега свържете вече тези факт от близкото минало и това, което става сега.Помните ли поговорката гузен негонен бягаРазсъждавайте бизпристрастно, без емоции т.е. кой в случая лъже.Е, ясно е , че този който ги пуска 100% ги е придобил по престъпен и мръснишки начин. И наистина защо ги пуска със 7-10 закъснение. Но това в случая е тема на друг още по-сериозен въпрос, КОЙТО ДОКАЗВА, че Алексей Петров е голям бандит.

1144

Анонимен

преди 13 години

Звъни един човек по телефона. От другaта страна се чува "Здравейте, поради ограничения бюджет на МВР, вашият разговор не може да бъде записан, моля обадете се по-късно. Вашето обаждане е важно за нас"

1143

dedo

преди 13 години

1202, знаеш много добре кои имах впредвид. А и все още съм тук - не върви да ми се изопачават думите. Няма как.Всичкото *** с лопатите и в ТКЗС-то! Това е новия призив. Станишев ще го изнесем като подарък на другарите в Кремъл, Костов - на другарите в Белия дом. Янето, Петров и другите ще влязат в затвора, а ние пак ще спечелим изборите и пак, и пак. Ще си пием биричката и ще хи замезваме.

1142

Даола

преди 13 години

Във всяка една държава от Европейския съюз след публикуване на такъв разговор премиерът си подава оставка.Чакайте, бе хора, ами ние не бяхме ли в Европейския съюз?

1141

пешо рикията

преди 13 години

А мен ще ме закачат ли? То и да ме закачат ми е все тая, аз вече се нагласих добре и чакам жената да ме закача.

1140

ko4o

преди 13 години

boko, dokato stanat magistralite samo cigansi karuci 6te se dvijat po-tqh

1139

istinian

преди 13 години

bat boiko hodi si ot vlast.i ti si drugar4e kato tvoite priyatel4eta ot bsp.ne ni lsaji=ostavka!!!

1138

Анонимен

преди 13 години

ББ е голям играч. С пипе. И честен. Това е истината.Това е изводът: Гъливер сред плиткоумните сценаристчета от номер 20 на една известна улица в столицата. Много неудържимо ги подгони бяс другарите от записите за живото бебе във фризера. И от специализирания съд на прага. И понеже не можаха да намерят нито сричка монтаж, ръгнаха бясно да правят свои жалки монтажи. Обаааааааче, бедно им е въображението какво следва, още непоказано, нечуто,но съществуващо и не монтажно.