81

Анонимен

преди 13 години

Да се надяваме че морално устойчив ( не предател ), е научил правилата на играта ( а те са мръсни ) и почва да мачка не на партийния принцип, а на устойчив/неустойчив :)Свидетел си Путин как прецака крадливците и то по техните правила..Е сега Русия изкупува Европейски икономики :)

80

Babek

преди 13 години

масон, въпрос на мироглед. Аз даже съм убеден, че и мястото в което човек е роден не е случайно, не е на лотариен принцип. Всеки си носи кръста и то закономерно. А за наглата простащина в момента те подкрепям с две ръце!

79

масон

преди 13 години

114, вярно е. В партии и тем подобни измишлоштини вярват все още наистина баламите. Не стъпвам да гласувам от бая години вече. Не вярвам в честността на изборите в България. Просто цялото мероприятие един скъп /естествено за наша сметка/ фарс, който да замазва очите. Горе всичко е на шуробаджанашки и масонски принцип. Случайни хора на ръководни и ключови позиции НЯМА! Заинтересувай се и поразгледай примерно листата на общинските съветници, съдебни заседатели и т. н. 100% нещо ще забележиш... ;-)

78

Анонимен

преди 13 години

Не се заблуждавай, че на запад има свободна демокрация..Повервай ми :)...

77

Babek

преди 13 години

Валутата е преди всичко техническо средство. Тя не може да замести фактори като производителност, квалификация, организация на местните икономики. Като потвърждение може да се даде факта, че паричната маса отдавна е откъсната от нуждите на обръщението. Да, валутата има извесна способност да влияе, но очевидно важните фактори са другаде...

76

Анонимен

преди 13 години

Разбира се. Едни са родени да доминират, други да лягат..А лягат слабите :)..дори и при хората. Ти си от сладкодумците пикльовци хаха

75

масон

преди 13 години

Babek, не е така.... Има много способни хора, кoито по един или друг начин (семейство, здравословни причини и т. н. ) са приковани тук и обречени на пожизнена робия. Аз съм за Свободата и Демокрацията, но при нас ги няма. Даже и комунизъм не е имало. Просто по онова време им казваха по един начин, сега по друг. Съществена разлика няма, с изключение на настоящите вече явни наглост и бруталност.

74

Анонимен

преди 13 години

Точно така. Напълниха главите на хората с червени,сини,жълти,комунист,фашист.....А истината е просто че има два типа хора - предатели и такива които са морално устойчиви при по-екстремни обстоятелства.Затова и в силните държави, първият тип хора ги елиминират, а вторият тип са на високи позиции, било то в бизнеса, било то в държавата. А най-устойчивите са в службите. Е тук не е така.

73

масон

преди 13 години

Т. е. превъплащаване на изродщината и мародерството в добродетели и позитивни явления. Към момента за съжаление - доста успешно! Вълк в овча кожа.... или четене както Дявола Евангелието ... :-))

72

Babek

преди 13 години

масон, започваш да звучиш направо марксистки! А не ти ли е хрумвало, че всеки си заслужава съдбата...

71

щирлиц

преди 13 години

Не е лоша идеята за обща валута,просто твърде рано и с колониални амбиции започна реализацията и.Да се надяваме,че няма да се сбъднат мрачните прогнози,все пак живеем в Европа-не в Америка.

70

масон

преди 13 години

Мисълта ми е, че страната ни няма суверенитет и се управлява /вече 20 г./ от шайка продажни престъпници .. от най-долно потекло. Каква Демокрация, какъв Капитализъм, к'ви 5 лева..? Единствената свобода на съвременния българин е в това да плаща, плаща, плаща и пак плаща. По всякакъв начин се прави така /главно чрез медиите/ у хората да се вменява и насажда търпимост и "свикване" към все по-голям недоимък и мизерия за сметка на богатството на едни други..

69

Анонимен

преди 13 години

И тъй-като България е част от фронтовата линия във войната САЩ,ЕС/Русия, то ние си берем "плодовете" вече 20 години. А войната е реална !

68

Анонимен

преди 13 години

Имало едно време една сбирщина от отделни държави дето му викали ЕС.....

67

Анонимен

преди 13 години

ЕС е лоша идея.

66

Анонимен

преди 13 години

А къв ли избор има...Въпреки това, той ни води към РЕАЛНА ИКОНОМИКА. Не витуална, както бе досега..

65

Анонимен

преди 13 години

*** тука все финансови-иконимически спецове сте се сбрали.Юнаци.

64

масон

преди 13 години

До 94Не съм казал, че Дянков е виновен за сегашното положение. Той просто изпълнява план-графика и заповедите на външните си чорбаджии. Да си забелязъл случайно систематичните совалки на водещи фигури от правителството месец през месец я до Вашингтон, а до Теал-Авив, я до някое международно събитие, кото да "оползотворят" служебно пак с цел "консултация"...

63

Анонимен

преди 13 години

Съгласен съм. За образованието бе просто метафора, но такива са изключение, което и потвърждава правилото. Но ги има, да...

62

Анонимен

преди 13 години

Какво евро бе шушумиги -платени държавни лентяи аз живях в Германия по времето когато въведоха еврото и настана голяма скъпотия ,защото ,ако една стока струваше да речем 2 марки след влизането на еврото същаа тока стана 2евро ,народа масово негодуваше ,ама европейските чиновници им е през оня за обикновенния европейски геажданин ,затова не ми се мисли калва скъпотия ще настане у нас когато въведат еврото.