71

Кардашев

преди 13 години

Спокич, Меди. Най- добрият ми приятел е турчин, а аз си мислих че ви мразя. Оказа се , че мразя българите. Знаеш ли защо? Защото сме заядливи, мързеливи, користни и мразещи дори сами те себе си, лентяи, които по цял ден интриганстват. Във фирмата дойде момче от Турция и ни стана колега. Пролича си кой е истински Европеец и кой дивак. Жал ми е , но диваците сме ние.

70

Елена

преди 13 години

Споко, бе, Ахмед, никой не мрази толкова много турците. Само си приказваме, лаф да става! Всички сме заедно у кюпа! :-)

69

Василка

преди 13 години

"Той бе един от първите университети, в които бе разрешено студентките да посещават лекциите с открити лица."Глупости на търкалета! Че той е съвсем нов университет отпреди няколко години, а на туркините им е забранено още от Ататюрк да ходят със закрити лица... Да ви имам и информациите!Иначе лошо, много лошо става положението в съседна Турция.

68

99

преди 13 години

You Tube / Слави Трифонов - Нема такава държава

67

AHMED

преди 13 години

Правителството определи ценоразпис на животаРекетът в болниците е вече узаконен, но няма да отстрани пороците на българското здравеопазване.Обичаме да казваме, че животът няма цена, че е безценен. И никое усилие да бъде спасен не е напразно. А също обичаме да повтаряме, без много да се замисляме, че стане ли дума за здраве, парите нямат значение. Така ли е обаче? Ако един пенсионер получава 250 лева месечно, а животоспасяваща операция ще му струва 500, тогава май приказките добиват по-друг смисъл, нали? Преди дни правителството спретна официален ценоразпис на нашия живот. Рекетът в болниците вече ще има тарифа. За избор на лекар - до 250 лв. За избор на екип - до 950. В зависимост от стойността на клиничната пътека. И без гаранции, че тази пътека няма да ни отведе към небето.

66

AHMED

преди 13 години

zasto e tazi zloba kim turtsite az nemoga da vi razbera yavno sedite mnogo pred kompa nyamate sotsialen jivot chovek koito sam sebesi ne haresva kamoli ima ima uvajenie kim drugi natsionalnosti .vsyako stado si ima mirsa i tuk postoyano deto pisat protiv sa ot losite ovtse ot stadoto.zasto ne si mislite kak mojem da izlezem ot krizata ikonomicheskata da se napravi reformi koruptsiata zrdavnata osigurovki i da si jivem kato horata i da ostavim prekrasno bideste na detsatani Bilgaria e prekrasna

65

Анонимен

преди 13 години

И аз съм си имал работа с турци. Това за тяхната "работливост" вече са легенди. Може би дядовците им са били работливи, не знам. Но тези сега са чиста проба нагаждачи. Тарикати. Половината от времето си губят за дребни сметчици за големи тарикатлъци. Наглостта им няма граници. Лицемерен, подъл, злобен народ.

64

Антижурналист

преди 13 години

Тоя, който е писал информацията, е ***.Това не е един от първите университети, които са разрешили студентките да са с открити лица.Напротив, това е един от първите университети, които са разрешили да са със забрадки. За Турция това е "либералност".

63

бг

преди 13 години

турците са готини хора.Аз например,по-добре се разбирам с тях отколкото с нашите

62

на 20

преди 13 години

от прости гадни *** карабини кво може да очакваш *** ...

61

Българин

преди 13 години

В Турция, а и не само там, хората не дават дума да се каже против държавата/.Нима България е толкова лоша, че българите само я плюят?Време е да започнем да си уважаваме държавата.И да я оправяме в движение.Никой няма да ни даде време да я оправяме.Просто трябва в движение да се научим да ценим това, което Бог ни е дал.

60

Caleb

преди 13 години

Мда, а пасле се опитват със сериали да ни убеждават, че ся модерна държава... турците са варвари.

59

мето

преди 13 години

Бъркаш се с тези, които влизат като чужденци, което няма нищо общо и не съм всезнайко!!!

58

Анонимен

преди 13 години

Имаха квоти за университетите. Влизаха с мноооого по слаб успех и знания всезнайко!!!!

57

Анонимен

преди 13 години

Къв Бг си ти бе клоун :) . И на децата им е ясно че си чист мазен фес :)

56

Ачо

преди 13 години

Той бе един от първите университети, в които бе разрешено студентките да посещават лекциите с открити лица. хахахахахахВ Турция са зъбранени забратките в университетите може да е 1 ят разре6ил със забратки и закрити лица....

55

мето

преди 13 години

Какви привилегии са ползвали българските турци г-н Ханко, че аз не мога да се сетя за такива, нищо не знаеш, макар, че твърдиш че си учил с такива хора...До колкото ми е ясно при приемните изпити името на кандидат-студента остава в неизвестност... или греша?

54

Бг

преди 13 години

До РадоЗа плюсчетата бъркаш. На мен ми е интересно да видя каква е реакцията на това което пиша - това също е вид изследователски подход. А ти не се ядосвай. Всеки си има някаква работа и си я върши. Това, което пиша е резултат на дълги години проучване и наблюдение. Нямаме полза да се лишаваме от подкрепата на бели хора, макар и с друга религия. При това са работливи. Проблемът ни е с друго малцинство.Лека нощ

53

Радо

преди 13 години

Брей,ти такъв умен и мъдър откъде пък се пръкна тук,да ти се не надява човек.......И защо си помисли че ще седна специално да ти чета постингите,май сам си се възхищаваш,виждам също и че докато изръсиш поредната,,мъдрост,,бързаш да си сложиш плюсчето.Продължавай в същия дух,аз ще ходя да си почивам,а ти дерзай.

52

Бг

преди 13 години

Дали биха защитили България в турски сайт нека да отговорят турците.Тези хора - имам пред вид тези от България,наистина в определен период получаваха някои предимства,но в други отношения бяха пренебрегвани.Книгите и филми,създавани допреди 20г. имаха лош ефект по отношение на въздействието върху представите на българите и самочувствието на турците. Събирани са и продължават да се събират много теренни материали- спомени и легенди за отношенията между двата етноса някога. Истината е по-различна.