525

Dimata

преди 13 години

I KADROVITE VOINICI SASHTO, TAKSIDJIATA SI E VINOVEN. VSEKI IMA PRAVO DA SE ZASHTITAVA, NE MOJE TAKA DA NAPADASH NIAKOI...

524

БГ

преди 13 години

Таксиджиите са ***. На по-ниско ниво от тях са само ***.

523

GMG

преди 13 години

Смятам,че таксиметровите шофьори не за първи път проявяват селския си манталитет. Не може да изпълняват функциите на наказателни отряди,нито пък техните собственици да се смятат за заместници на вече несъществуващата танкова бригада -Горна баня. МВР да си влезе в ролята и да отстрани склонните към бой бакшиши.Нищо не им е коствало да вкарат в действие освен жандармерията и качулатите и най-после бакшишите да разберат,че или вършат работата си като хората,или си отиват на село да копат. Предполагам,че шефът на МВР-София не е схванал ситуацията м/у лекаря и шофьора бакшишът е налетял на бой,лекарят се е опитал да се предпази и в схватката не се знае кой е задействал Оса-та шофьора или лекаря.Предполагам,че шофьорът, иначе лекарят защо да го убива: бакшиш,селянин, ама човек. Шефът на неговата фирма трябва да бъде сериозно наказан,че с подчинените си е оселянчил София,че и бандити е вкарал. Не стига зидари,строители и какви ли не други хора,та пък и шофьорите се смятат за независими и хора ,управляващи София,че и НС ще заграждат! Бой и да си ходят на село!

522

Анонимен

преди 13 години

*** се върнаха от селата и взеха да се стрелят като в каубойски бар с мирис на конски ***!

521

sdf

преди 13 години

slu4aino nadali 6te go zastrelqt, towa bak6owete kukite sa nai nepriqtnite hora w bg i nai golemite ubitaci deto za nikuw *** ne stawat

520

жена

преди 13 години

Хора,ако искате не ми вярвайте,но се качих зад волана след като се возих с пиян таксиметров шофьор,до този момент ме беше страх да карам кола,но след тази случка...бях с двете си деца и ония щеше да ми чупи главата когато му казах че искам да сляза..когато не съм с кола - използвам градския транспорт,искам да живея!!

519

Анонимен

преди 13 години

Дано таксиметраджията има смелост да осъди това тъпо животно ченгето. Ако всеки се научи да стреля из града, не е далече денят, в който ще убият случаен човек, минаващ наблизо. А относно 60-те акта, това е невъзможно. Иначе за бой са КАТ, че не са му взели книжката.

518

Доктор Бум-Бум

преди 13 години

Смърт за криминалните бакшиши!Смърт!

517

Абсурдна ситуация

преди 13 години

Никъде посвета не е възможно таксита да блокират движение нарочно.Навсякъде биха отнели лиценза на такси - компанията незабавно.Вероятно такси компанийте плащат кеш на определени хора за да е възможно това.По добре да се разследва полицията и прокуратурата защо не си изпълняат служебните задължения за адекватна реакция.

516

болшевик

преди 13 години

Награда за стрелеца! С пожелание за точен мерник,следващия път!!!

515

Анонимен

преди 13 години

Това, че е действал при неизбежна отбрана, още не е доказано

514

антилопа гну

преди 13 години

Бият Паниковски!- с този вик влетя Шура Балаганов. Остап Бендер го погледна и каза спокойно "Вече"! Илф и Петров са дали точна картина на съветската жалка действителност, но кой ще даде точната картина на нашата псевдодемокрация-един престъпник, маскиран като шофьор на такси, напада невинни хора и очаква да му се извинят за нападението. Браво на стрелеца-това е истински мъж, действал е при неизбежна отбрана, ало, следователи, прокурори и съдии, прочетете си отново Наказателния кодекс !

513

aa

преди 13 години

Следващия път един пълнител в главата!

512

ххх

преди 13 години

Шофъора да се накаже.....със задължителни курсове по точна стрелба.

511

шофьор

преди 13 години

браво на стрелеца !

510

шофьор

преди 13 години

браво на стрелеца

509

Анонимен

преди 13 години

Трябвало е и мадамата да слезе да го нарита 2-3 пъти ако е с високи токчета, а акое и с маникюр и да го поодраска. Самозащита е

508

sako

преди 13 години

В Плевен на центъра едно младо момче се заяде с един бакшиш.За една минута дойдоха пет таксиметрови коли и му заклещиха колата. И като му налетяха едни над 100 килограмови,рошави,небръснати бакшиши, на които им се показваха косматите тумбаци под мърлявите тениски ,просто беше гадно.Естествено полицай не се виждаше никъде. А хората се бяха вцепенили от страх.Абе гадна саморазправа. Пет-шест 100 килограмови тумбака срещу едно 60 килограмово момче.

507

ха

преди 13 години

ХА аз не си мълча като се возя. А като си пойскам ресто все едно им искам сърцето и така са учудени , че трябва да върнат .... А как така толкова години никой неможа да ги хване като "помпят" .... Във Варна возят по едно левче на километър ... и натова отгоре и помпи пускат...

506

Анонимен

преди 13 години

до всички който плюят бакшишите несте прави