164

Amenhotep

преди 13 години

За трети път ще ти кажа НЕ СЪМ ОТ НИКОЯ ПАРТИЯ, НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ И НЕ СМЯТАМ ДА СТАВАМ!

163

някой

преди 13 години

До: AmenhotepЕ добре де, гледах го това видео и какво? Нищо ново не видях.Дето има една приказка - простотията ходи по хората!Истината е в качественото образование, повишаване на културата на хората и добрия висок жизнен стандарт.Човека сам си казва че бил от БСП, а после почнал да гласува за Атака.Ти нали не беше от Атака? Или не съм запомнил добре?Вече ти казах - ходил съм по родопските села, често ходя и до Велинград и ги виждам и помаците там.

162

:))

преди 13 години

ти за какво се бориш само немога да разбера? Нашите помаци живи и здрави да са. Но такива дето са от репортажа и други подобни да си ходат в анадола. Неискам нито Турция в ЕС, нито тези тапаци в България. Вън мършии... И какви са тези забулени простотии. Живееш в България, подчиняваш се на законите. Религията да си я гледат те ,но не и да ми се разхождат с забрадки и простотии. Да си ходят така у тях и в джамиите.

161

Amenhotep

преди 13 години

Френският президент Никола Саркози заяви, че християнските малцинства в Близкия Изток са жертва на "религиозни прочиствания", визирайки нападенията срещу църкви в региона, предаде АФП.

160

някой

преди 13 години

На същото това място, което нашите прадеди със силата на оръжието и със своята кръв са откупили, в което днес безчовечно беснеят турските кеседжии и еничери и в което владее правото на силата, да се издигне храм на истината и правата свобода. И турският чорбаджилък да даде място на съгласието, братството и съвършеното равенство между всички народности. Българи, турци, евреи и пр. ще бъдат равноправни във всяко отношение: било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение ...

159

ЭАЯЖЬ

преди 13 години

ТОВА НА СНИМКАТА СЛУЧАЙНО ДА ВИ ПРИЛИЧА НА ЧОВЕК?????:)))))) КАКВО ИЗОБЩО ИМА ДА ПИШЕМ - ТОВА НЕ Е ОБЛИКА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА А ГРОЗНИЯ ПРОДУКТ НА НЕЧИИ БОЛНИ МОЗЪЦИ, ИЗПОЛЗВАЩИ РЕЛИГИЯТА ЗА ТРУПАНЕ НА ПАРИ И СЕЕНЕ НА НЕНАВИСТ И ВОЙНИ ПО СВЕТА!!!!!!!!

158

Amenhotep

преди 13 години

Гледай видеото, то е по писмо на възрастен българин от смесен район, който като "***" е подложен на ТЕРОР от страна на тия дето така яростно защитаваш. Видеото е от предаването "Сеизмограф" на либералната Светла Петрова от ЬТВ! Гледай видеото, няма да ти отнеме повече от 5 минути и пак ще си говорим!

157

някой

преди 13 години

До: AmenhotepP.S.: За положението със селата по Родопите съм наясно. Ходил съм там, знам какво е. Лошото е че простите хора много лесно се манипулират. Аз самият като бях малък си спомням, че четях детски книжки в които пишеше колко било хубаво в СССР и как чичко Ленин обичал децата. Като пораснах обаче се осъзнах.Лошото е че има много млади жени, които са готови да се забулят и да правят всичко което им се каже, срещу една екскурзия например до Саудитска Арабия.Не намесвай турците в това.

156

одзкжфто

преди 13 години

извора на голословието ти е безграничен , а зад добродушието ти прозира простота........аи развивай се, не умувай!

155

някой

преди 13 години

До: AmenhotepАбе колко пъти да ти повтарям че съм чист българин!!! Даже съм кръщаван в църква, макар да не съм вярващ и нямам никакви религиозни чувства.А що се отнася до законите, това е повече от ясно че Левски е писал, че всички трябва да живеят според законите на Републиката, макар и в бъдеще време.Не съм го гледал точно това видео, но съм гледал други достатъчно красноречиви. Мога да кажа само, че това не го публикуват обикновените български турци. Има много мощно влияние отвън!

154

Amenhotep

преди 13 години

Ейй до там ли стигнахме, че турци да ми говарят за Левски? Апостолът е казал, че всички трябва да живеем в българия според БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ И ПРАВИЛА ... а ако не си разбрал, в маса вместа със смесено население, твоите хора искат да живеят не по българските закони а по законите на ШЕРИАТА.Дори в Рибново забраниха коледа! п.п.Гледа ли видеото "не искам да седя до ***"???

153

Анонимен

преди 13 години

Turcite da se gordi 4e sa turci tarikatisa kato istoria kato nacia Avganistan ima 2procenta turki evala tam e politikata tam sa golemite pari iztoka evala na komsite.

152

:))

преди 13 години

Македонци няма брат ми... Ако си на самотен остров само тогава ще си сам . Нормално е да има и други, но какъв процент са те...

151

Анонимен

преди 13 години

Абе *** с *** нямате ли си овце за пасане ами сте се събрали цялото село около единствения компютър с интернет и пишете ли пишете простотии?

150

някой

преди 13 години

До: Amenhotep"Българишя е еднонационална държава на българите. Ако искате да правите мултикултурна и мултиетническа федерация, просто не сте познали! "Добре че Левски не може да го види това твое изказване, щото има да се върти в гроба непрестанно!"От каквато и народност да живеят в този наш рай, [те] ще бъдат равноправни с българина във всичко. Ще имаме едно знаме, на което ще пише: "Свята и чиста република"."Познай кой го е написал това?

149

282

преди 13 години

*** при *** отиват

148

ДО Amenhotep

преди 13 години

Пак бъркаш, едно е нация, друго е народност..Не си доразвит/а,(не знам дали си мъж и дама за това поставих и ``а`` а не за обида). България е еднонационална държава с представители от много етноси които по националност са БЪЛГАРИ, но по народностна пренадлежност са турци, ***, македонци ,власи, еврей, гърци,арменци и т.н. Чети малко социология, пък други неща...Вестниците не са достатъчен извор за развитието на човека...

147

Baron Munchhausen

преди 13 години

Приведените от теб факти от Уикилийкс къртят мивки!!!

146

:)

преди 13 години

ДО ВСИЧКИ ЗАБУЛЕНИ ДРАСКАЧИ - ДА СПРАТ С НАПЪНИТЕ, ЗАЩОТО НЯМАТ МЯСТО НИТО В БЪЛГАРИЯ, НИТО В ЕВРОПА !

145

до Amenhotep

преди 13 години

Не Amenhotep , аз не мразя туй що е създадено от Всевишния, точно обратното аз обичам всичко създадено от Него ,дори и да са на грешен път и се моля те да се спасят от този път,защото знам и вярвам какво ги чака когато предадат душите си на Създателя. Ето защо не познавам такова чувство ``ОМРАЗА``,СТРАХ МЕ Е ОТ ВСЕВИШНИЯ,А ТОЙ Е ЕДИН ЗА ВСИЧКИ, САМО РАЗЛИЧНО СЕ НАЗОВАВА ОТ РАЗЛИЧНИ НАРОДИ...