30

Алекс

преди 13 години

Това е добро. Ако има таксиметрови шофьори, които не желаят да работят честно, да не работят!

29

alankulu

преди 13 години

nai dolnoto pleme dano gi globqvat qko i za vsichko

28

Анонимен

преди 13 години

а кой ще ИЗВОЗВА жена ти тогава бе ***

27

Анонимен

преди 13 години

на един мой познат бакшишите му взеха 30 лв за растоянието от Автогара ОВК до Бъкстон. Километрите са 2. Какво да коментираме повече тези мошеници. Направо да ги забранят.

26

Анонимен

преди 13 години

кьорав карти не играе селянино.другия път гледай къде се качваш

25

МЪРИ

преди 13 години

ДАИ (ДържАвни Изедници)

24

Анонимен

преди 13 години

и ДАИ и таксиджиИ се пишат в края на думата с И, а не с Й, както си го направил ти "умнико". Същото се отнася и за лекциИ и други думи, завършващи според българския език с двойно И. Ама ти едва ли си учил повече от 4-ти клас. Силно се съмнявам, че и въобще какво означава абревиатурата ДАИ.

23

minava6t

преди 13 години

най добре да се забранят такситата

22

Тиквата в Бразилия

преди 13 години

На този полу-*** Бойко целият свят му се подиграва но той си знае неговото. Дори в Рим, където управлява шут го знят и му се подиграват!Изкара си една нова година комуунягата в Бразилия с държавни пари без да си помръдне пръста и без да даде 1 стотинка от джоба си. Да не говорим че дори английски не знае! Да не говорим че с цялата си наглост и безочие се самопокани и намърда там!

21

Tedzilla

преди 13 години

Нека да ги глобяват и лиценза да им вземат за година, а не да правят каквото си искат. Вземали са ми 45лв за 10 минути возене преди 3 години в тъпата столица. Бездушни, бездарни, неграмотни, нахални, миризливи таксиметрови какво си мислят, кой в Бг прави по 45 лв. за 10 минути. Карал съм такси в сащ няколко месеца и не съм си и помислял да рекетирам някого колкото и богат да е, не съм и чувал за такива случаи там, това тука е безобразие.

20

Ник

преди 13 години

Бакшишите са смръдлива напаст - мързеливи и комбинативни в повечето случай.Има и свестни между тях. Преди две години пътувах от Люлин до х-л Плиска през нощта - преди това бях в заведение и там ми гепиха парите и други неща от якето на стола. Спрях едно две таксита и ми отказаха да ме вземат, като обясних кво е станало и ми отговориха почти идентично - "тоя филм сме го гледали". Следващото такси се караше от възрастен човек, кайто ми каза следното - аз ще ти помогна, а ти ако искаш ме излъжи ! Говорихме за разни работи при пристигането ми сметката бе около 8 лева.Качих се и се върнах да му платя дадох му 15 лева заради жеста, че ми е повярвал, а той ми каза: Момче, и ти аз работим за да се храним, благодаря ти, но ще взема само 10 лева за сметката и за една бира. С останалите 5 лева купи нещо за семейството си! Съжалявам, че не запомних номера на колата и не попитах за името на човека за това ме кори и всеки, на когото съм разказал случката. Дано човека си е жив и здрав и му пожелавам весело посрещане на новата година и да има повече съвестни колеги за да говорим за всички само с добро!

19

YAKUDZATA

преди 13 години

Поинтересуваи се как се пише и произнася ДАЙ и тогава драскаи тъпчо.

18

Анонимен

преди 13 години

Alo zenzurata..kakvo stava .pak li se pravite na slepi i ne iztrivate nr.4 !!????Ili si go pisahte vie samite !!!!!

17

бай ивань

преди 13 години

що ми удряти минуси бряамчи нощен труд,празничен,извънреден,рушветче тува унувабая надник са сбирамай завиждате а

16

до 13

преди 13 години

пиян ли си вече бе смръдлив ***

15

Анонимен

преди 13 години

това убаво, ама защо слагаш в края на всяка дума Й не мога да рзебра

14

YAKUDZATA

преди 13 години

Заглавието трябваше да е, РЕКЕТЬОРИ ОТ ДАЙ ТРЪГВАТ НА ЛОВ за таксиджий.

13

Анонимен

преди 13 години

не ръчках твоята докато ти въртеше геврека - селянките са доста дащни, особено като разберат че си софиянец - нали се сещаш, апартаментче, цивилизован живот, такива неща им се приискват - не само бой и сръбска музика - за третото съм сигурен че не ставаш

12

Анонимен

преди 13 години

ти си хванал жена ти с някой бакшиш нали селчо

11

Анонимен

преди 13 години

Цветелина Борисловава иска да изчисти конкурентните й таксиметрови фирми. Това е. А любовникът й Тиква има власт да го направи.