162

за 151

преди 13 години

Гоце пРезидента, Костов 2 години в школа на ГРУ..........много станаха, я вземи да идеш в Иран, като ти харесва толкова.....

161

Анонимен

преди 13 години

И как по-точно ще "биете шута" на президента? С кандидатурата на Цецо-мутрата с 12-те имоти ли ? axaxaxa aбе - кажи му ГЕРБер и не го обиждай повече...

160

Анонимен

преди 13 години

Нека да благодарим на тези предатели с досиета на ДС с всенародно презрение. Благодарение на такива *** ние сме най-бедната държава в Европа.

159

popo

преди 13 години

Колко сте жалки,близачи такива.До преди година Бойко беше върха а сега го плюете заедно с Цецо.Още по-крути мерки трябват

158

за 152

преди 13 години

Естествено, че всеки свързан с БКП няма място във властта. Не само тези двамата ами президенти министри, депутати ,държавни служители. Нужна е лустрация на всички нива.........така се върви напред, другите соц. държави отдавни ги изритаха и сега вървят напред............да не говорим че Елцин направо забрани КПСС

157

Василев

преди 13 години

А какво ще кажете, за тези агенти на които им са изчезнали и заличени досиетата!!!Не подценявайте червените крастави магарета.Знаят, че един ден българското общество ще иска отваряне на досиетата и ще търси сметка.Има много шпиони на бившата ДС и КГБ , които са скатани и работят против интересите на България!!!

156

Гражданин

преди 13 години

Президента Първанов в момента постъпва като държавник.Може без проблем да подпише указите и да си живурка до края на мандата.Но не иска да има морал в демокрацията, а не мъст.И аз мразя комисарите - ЗКПЧ в армията но тях никой не ги пипа и са още на служба.Те бяха най-големите доносници.Къде е архива на ГлПУНА?

155

гледайте сеира :))

преди 13 години

Тиквата няма законно право да ги пипа, дори да е мyтро-милиционер! Нали и самият Боко е искал да влезе в ДС на времето, но понеже приели хора с нормален умствен капацитет а не пожарникари, Тиквата си е останал просто мутра. А сега тръгнал да "гони"! Cмях :)) Още повече сега като Върховният Съд ще му изхвърли цялата простотия през прозореца :)

154

за 153

преди 13 години

Като бием шут на пРезидента ви и това ще стане. Няма да се отървете другарчета, преди 20 години ви оставихме и сега ще си поправим грешката .........

153

Анонимен

преди 13 години

Много шум за нищо.

152

Факт

преди 13 години

Този филм вече сме го гледали. Когато СДС уволни масово хората от МВР, за да не им пречат да крадат, тези хора къде отидоха? Отидоха там, където способностите им се оценяват, отидоха при мутрите, които доскоро преследваха. Сега като уволнят тези шпиони, те къде ще отидат? Очевидно ще започнат работа, там където ги оценяват, най-вероятно пак като шпиони, но не български каквито са досега.

151

Общи

преди 13 години

ДО 152Бъди сигурен те са се отказали от бащите си.Искам да ми публикуват заявлението на Бойко за встъпване в БКП. За напускане разбрах че не е искал и затова напуснал пожарната, а не БСП.

150

старшинка от МВР

преди 13 години

Ако бащата на Цецо Цветанов не беше шофьор на Григор Шопов в ДС, Цецо никога нямаше да стане старшина в МВР, а след това и министър на вътрешните работи! ДС поощряваше децата на служителите си, макар че в конкретния случай има дефицит от интелигентност. Но да си старшинка за Цецо това е голяма постижение!

149

xexe

преди 13 години

Могат да върнат само осем генерални консули тъй като за другите трябва да има законно съгласие на съда което няма да стане. МC в случая може в случая само да лае като разгонен мyтро-пожарникар!

148

Дум

преди 13 години

Четох списъка както е по решение. На много места има имената на водещите и вербувалите офицери и служители от ДС и РУ. Каква е тяхната съдба не трябвали и техните досиета да се извадят и прочисти държавата.жалко само че Белене е толкоз малко да ги въдворим там, а защо не и в Странджа-Сакар.

147

анти-милиционер

преди 13 години

Смешно е да гледаш жалки герберски тикви който вилнеят по форумите и нямат най-малка представа за законa.Боко може да прави цирк колкото си иска, нo подпис трябва да има на президента а след това на съда. Уверявам ви, TE че ще си бършат задн*кa със списъка на Боко. A Боко защо иска колективно наказание както при Сталинизма и не иска отваряна на индивидуални досиета пред публика? От какво се страхува бодигарда на Живков ?

146

деца на слуги на ССС

преди 13 години

Абсурд е, деца на слуги на СССР - Цветанов и Младенов - да бъдат министри! Те трябва публично да се откажат от бащите си и да ги заклеймят като мръсни слуги на СССР!

145

чужди шпиони

преди 13 години

В Иран е обесен шпионин на Мосад. До кога ние ще търпим многобройните чужди шпиони на българска територия Паси, Калфин, пожарникаря, Младенов, Дянков и други?

144

вицекраля на Българ

преди 13 години

Пожарникарят: -Първаланов, стегни се, уволни дипломатите! В противен случай ще изпраскам такъв донос срещу теб, до вицекраля на България Ворлик, че свят ще ти се завие!

143

Братя българи,

преди 13 години

Днес е хубав ден за българскта демокрация ! Макар и закъснял с 20 години.......