908

Хей

преди 13 години

ЧУДЯ СЕ КАК ПРИРОДНО ИНТЕЛИГЕНТЕН /ЗА ПРЪВ ПЪТ / ДЪРЖАВНИК , ПОЗВОЛИ ДА МУ ПОДЛОЖАТ ДИНЕНА *** С АКЦИЗА НА ЦИГАРИТЕ И МАКАР РЕЗУЛТАТА ДА Е ТРАГИЧЕН ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ПЪРЗАЛЯ.ТАЯ *** УПОРИТОСТ ЩЕ МУ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА..ХЕМ ОПРАЗНИ ДЖОБА НА НАРОДА ,ХЕМ ХАЗНАТА..ЗАЩО ДАДЕ ХЛЯБ НА КОНТРАБАНДИСТИТЕ ,ИЛИ ..????А НАРОДА КУЧЕТА ГО ЯЛИ..!!!!!!!

907

АМАН

преди 13 години

Исками се да псувам,псувам..от 1 година нема тежки престъпления,Бг-заради Дянков не само не изпадна в колапс,ами вдига кредитен рейтинг,строи се бясно в държавата, износа всеки месец се повишава,икономиката изплува без особени сътресения,София се чисти както никога досега,чакахте АДСКА Бойкова зима,а се оказа,че по Кледа и НГ хората харчат като изоглавени,откриват се нови вериги(ако е зле никой нема да го прави нали) а вие ми дрънкате глупости.Какво искате незнам,имало скандали ми навсекаде има?

906

Георги

преди 13 години

Хахах.. Бойко преди са го харесвали 99% , сега 79%.. Първанов ако му е паднало доверието с 16% значи преди е имал 17%.. Тоя човек незнам кой *** може да го харесва. Освен бабите по селата..Бойко е номер 1 .. нека дойдат изборите да видите пак как ще срита задниците на червените ***.Тая Мира Радева най-много да е получила 13та зпалата от БСП, че да пише такива глупости

905

Анонимен

преди 13 години

Асене, пишеш като типичен комунистически шаман, а не с факти. "Изхарчиха 5 мрлд лв", "най-много доносници в дс" - де ти са фактите? Или щом Партията го казва, значи е вярно:) Кога ще вденете, че точно това дразни хората?Старите българи са казали "хем ***, хем голям". Видяхме ви какво можете, а скрийте се вече. То с компромати и заклинания не става, трябва и акъл.Аре у лево и умната:)

904

Asen

преди 13 години

Типично гербаво-пилешко мозъче.Аз си пиша името и му показвам факти то съществото ти говори за шапки.От гербавите са най- много доносници в дс

903

Анонимен

преди 13 години

Ало, социолозите от МБМД, тези цифри Корнелия ли ви ги спусна:)

902

Анонимен

преди 13 години

Само Шадраванчо ще оправи страната ни, няма да има вече суша, шадраваните ще бъдат пълни, е, е ще мирише повече, но затова пък червения електорат ще бъде най-после доволен, а ако се върне на власт и СерГея ще бъде и задоволен. Така, че давайте маладци, не спирайте, натискайте клавишите, пляс, пляс ***, лява колело.

901

Asen

преди 13 години

Тиквето е изхарчил 5 милиарда лв. повече от 3-та коалиция и не се знаят къде са тези пари.Като сложиш и контрабандата значи ни излиза много повече на минус от 3-та коалиция

900

Анонимен

преди 13 години

Искаме си СерГея да се върне, щото тоя лош Бат Бойко ни спре кранчето и не можем да крадеме и на воля да се е.еме.

899

Анонимен

преди 13 години

Абе кво се дърляме, да вземе да се върне във властта Станишката под ръка с Вигенин и ще се оправиме, ама изотзадзе.

898

Asen

преди 13 години

И какво подкрепяш на тиквето?Закопаването на България с огромни заеми.Не се знаят къде са 5 милиарда лв.

897

Анонимен

преди 13 години

Бат Бойко е 1 политик на България, а червените, сините и жълти вождове са най-мразените в страната ни.

896

фъндъци и балъци...

преди 13 години

Да даааа,много си прав, на пролет Гоце ша си прави кабинет на спасението, пък после ко ша става народа ша каже.... ама тоя път нема да има фъндъци и балъци....

895

бау

преди 13 години

Този така се е накукушинил ,в поза да литне.Е,да ,ама -не.Преземиха го.

894

До 933

преди 13 години

Абе Пешо ли си къв си, ама ти и другите платени от червените клакьори само можете да се надявате, като гладен на ***.е. То надеждата крепи човека, де.

893

Данъкоплатец1

преди 13 години

Нужна е работа, работа и пак работа. В България са няма потомствени политици ( не управляващи ) и тъй като и ББ не е имало от кого да се научи на политика, той прави грешки. Който работи обаче, той и греши. Странното е обаче, че точно нещата заради които една част от българите не го харесват, точно заради тях, Аз го подкрепям. Било полицейщина - ами интересно мен защо не ме е страх от полицията.

892

any

преди 13 години

Добре е наистина да се изясни на кое "обективно" агенство кой му плаща и какви са полит-копнежите на шефовете му. За MBMD и Мира Радева вече е ясно. :)

891

бай Генчо Софийски

преди 13 години

Просто в държавата за сега май няма държавна институция в която да се има доверие, като се почне от Народно събрание, съд, прокуратура,президентство, МО, МВР, ДАНС и пр.според проучването на МБМД. Лош матрял ли ги избира или лош матрял ни управлява - май и двете.

890

pecho

преди 13 години

Предположението за 20% загуба на електорат е скромно. ГЕРБ ако продължава с административно - репресивните си действия към гражданите, до края на 2011 г няма да го има и много бързо ще бъде забравен. Някои от министрите панически ще напуснат страната ни, защото ще бъдат съдени за геноцид.

889

???

преди 13 години

А за шеф кой я назначи ,че не мога да се сетя ??? Извънземните ?