173

ДО БАЙ ТОШО

преди 13 години

Бай тошо ами вие си ги изпращахте тези помощи чрез Сирия и Ливан.ПКК се обучаваше в Бекаа от български инструктори и бе въоръжена с български калашници. И от това печелехте доста парички. Като включим и търговията с хероин -ставаше прекрасна работата...От векове е така, там където има кръв и сълзи...зад завесата е българина....Така пише дори и в докладите на ООН. Че НРБ подкрепя терористите по света и търгува с оръжие и опияти...За това и сега ви гърмят складовете-защото са празни....

172

Антитурчин

преди 13 години

Сигурен ли си че няма база за сравнение?Кюрдите живели били като бейове,ти май не познаваш кюрди,че пишеш такива лъжи.

171

Shark

преди 13 години

Трудничко ти тече мисълта, но се понапънах малко и те разбрах. 1- пише се репарацИИ, мн.ч с "Й" в българския правопис няма!! Същото се отнася и за територИИ. Та по темата -Турция не беше ли окупирала български територИИ и не загуби ли войната?? И силно се съмнявам че корабите са носили само хуманитарна помощ.

170

Антитурчин

преди 13 години

Турция да даде пример и да се извини първа за злините на Балканите които е сторила,на арменците за геноцида,на кюрдите за провеждания върху тях геноцид и чак тогава да иска извинение от друг.

169

До 251

преди 13 години

Не можеш да правиш сравнение с палестинците и кюрдите мили ми. Кюрдите си живея като бейове както и *** в България от гърба на Турската държава. Но е право ,че през 1984-92 години бяха въоръжавани с АК-47 Мадейн Казанлък и Сопот, инструктирани и обучавани от български офицери в Бекаа. Симпатийте към кюрдите не се основава на човешкото а на това,че те са срещу турците. От името ти си личи точно какво искаш да кажеш..*** ДА ПОСЕТИШ 12-ТЕ БЪЛ. ОФИЦЕРИ В ЗАТВОРА В ДИЯРБЕКИР-ТЕ ЩЕ ТИ РАЗКАЖАТ..

168

нормален

преди 13 години

на този *** никога извинение.

167

до Shark

преди 13 години

Мили ми Shark,1. Терористичният акт на Израел срещу Флотилията на мира(както се казваше и носеще хуманитарна помощ за палестинците) беше извършен във Международни води, това е равносилно на това което правят сомалийските пирати.Не може едни да са пирети а другите само защото са израелци да не са.2.Репараций се плащат от държава която е окупирала чужди територий и е загубила войната-България е плащала на Гърция,Румъния и Сърбия такива.Избери един град от картата на Турция и *** и сравни.Лъжеш..

166

кураев

преди 13 години

стига манипулация,турците са виновни и те трябва да се извинят на целия свят.

165

Бай Тошо

преди 13 години

Ами ако някой беше изпратил кораби със същото на кюрдите от Турция как щяха да постъпят?Знаем че турците извършват в момента геноцид над кюрдския народ.

164

...

преди 13 години

По скоро турците паднаха в собствената си клопка..Виж кой се моли за възстановяване на отношенията.. Май е рязаяниеят Мюмюн, а не *** Муше.

163

Благодарности

преди 13 години

Мила редакция,Поднасям Ви хиляди благодарностти,че и през най-светите дни намирате теми които дават възможността на комплексарите тук в този форум да се изевят. Имате изключителната чест да намирате и помествате в сайта си новини сързани с Турция и турците,което пък от своя страна дава възможността да зе задоволят духовно(колко ли са богати духовно) ония недъгави души които могат само да ``се наакат`` някъде и нищо друго-*** които знаят само едно-да мразят-те и себе си не обичат.Ха честито.

162

Shark

преди 13 години

Не мога да разбера защо турците винаги искат да бъде на тяхното. Винаги спорят и отричат очевдното, цял свят ги призова да се извинят за геноцида над арменците - въртяха, сукаха че нямало такова нещо. Не че някой им повярва де, то си остана като техен негатив. На България дължат репарации за Одринска Тракия, и за геноцида 500 години, и за това се правят на ударени. Сега пак, ее стига де. Уредени държави били. Израел да, ама Турция е уредена само в 2-3 града и курорти, другото е средновековие

161

;))

преди 13 години

Василев, i na men taka mi se struva ..Izrael sa 100 godini npred ot nas. Zakoni za naroda, zatova i naroda si dava jivota za darjavata.Pri nas za koi da se jertvash. Za *** ili za ciganskite anti balgarski zakoni. I puknata para ne davam za tezi bokluci.

160

Василев

преди 13 години

Защо ми се струва, че евреите и турците ще се разберат заради взаимни-икономически и търговски интереси?Защо ми се струва, че Израел и Турция са много по уредени държави от нашата?

159

do 240

преди 13 години

do-240"***(турците) са роби на евреите "Ami da ! Zashtoto evreite sa nai bogatite *** v sveta. Tehni robi sa vsichki neevrei.Turcite sa robi na glupavata si chest, a evreite stradat ot tarikatlaka si.

158

Анонимен

преди 13 години

а какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ БЕЛИ ХОРА

157

Анонимен

преди 13 години

да бе само да скръцне със зъби и еврейчетата са се наакали

156

Анонимен

преди 13 години

***(турците) са роби на евреите

155

232

преди 13 години

Първо не ме обиждай с "***".Ами като сме ги спасили дай да си ги осиновиме?!?!Спасили сме ги и сме направили добро.Спасили сме и еврейте.Но това не дава право на "гостите" на Родината ни да управляват.Има достъчно достойни българи......

154

историк_007

преди 13 години

А на кого може да има доверие българина - на сърбина ли\нападнал България през 1884 г.\, на макето ли, на гръка ли\все с византийски номера срещу нас+200г. робство\ или на руснака\ако не слушаш ще ти спре газа...или ще подари северна Добруджа на румънците, а преди това подписал Берлинския договор\, на англичани и французи\орязали България с договора край Ньой и винаги на страната на Османската империя\?. Никакъв историк не си ти!