210

дерикотев

преди 13 години

"очукайте" всички комунисти, *** и ман**** :+))

209

Призракът на комуниз

преди 13 години

Призрак броди по коридорите на Министерството на външните работи! Призракът на комунизма! И Николчо напълни *** от страх, че чичко Ворлик ще му дърпа ушите!

208

ариец

преди 13 години

Какво общо има СС със ЩАЗИ , нещо си омешал нещата ?

207

фанта

преди 13 години

Специалистите си ги разбират тия неща. Просто е чудно това масово оплюване на нашите бивши служби? Май прекалено много троянски враждебни коне има в управата ни? Какво ли ни готвят? Защо ЕС не протестира затова, че *** обраха къщата на дядовците ми, а протестира против бившите ни ДС? Има една приказка, брато: Интереса, клати феса. Явно тези са неудобни на някои кръгове навън и тук и затова ги чистят яко. Иначе няма друг народ така да се подиграва с разузнаването си, както ние.

206

ариец

преди 13 години

Ако не си виждал жив комунист виж ГОЦЕ те това е комунист !

205

ариец

преди 13 години

Очевидно обаче ти си ФАНТА - само газиране и нищо в главата !

204

фанта

преди 13 години

Ами, че вие арийците така разговаряхте с хората? Додйохте с танковете изпотрепахте всеки несъгласен? Такива бяха и отоманците, персийците, хитлеристите, цереуистите, какви ли не? Впрочем не зная кой е комунист и кой не е? Ама така ги мразите, че сигурно или са избягали всичките или са измрели от вас? Така ми се иска да видя един комунист, за да разбера какъв е и защо така ги мразите? Това е нещо, като "Лох Нес" - толкова го мразят, че се е скрило на дъното на залива? Ами те са измрели.

203

бившата ГДР

преди 13 години

Стига си лъгал! Генералите от СС станаха основата на бундесвера, на германската полиция и на БНД! До миналата година имаше есесовци, на дипломатическа служба на ФРГ. ФРГ премахна от държавна служба само доносниците. Кадровите офицери от външното разузнаване на бившата ГДР не бяха пипнати! За ваше сведение, в държавните институции на Федерална Република Германия работят над 17 000 бивши сътрудници на бившите органи за сигурност на бившата ГДР.

202

не си ариец

преди 13 години

Ти не си ариец, а само един арш!

201

ариец

преди 13 години

Защото живяхме в този ад сътворен от комунистите и ДС и за нас Запада беше надеждата и така стана, Рейгън съсипа комунизма и сега можеш с червените пари на баща ти да ходиш в моловете и да пазаруваш неща, за които твоите приятели от ДС вкарваха в лагери. С комунисти се разговаря само с пистолет в ръка !

200

фанта

преди 13 години

Ти се наричаш "ариец"? да не си от "SD" (Siher Dienst ob Abver Mainshaft)? Не ме интересува, но е показателно за тоя народ, че отрича онези, които са били в негова защита, а се дупи на всеки, койюто го е мачкал и често го мачка? Интересна робска психология? Сега се промени света, но да оплюваш миналите си агенти, значи да не признаеш и заслугите им за твоето добро? Чудното е, че и министри, депутати, президенти го правят? Абе *** народ сме, щом сами се унищожаваме и се плюм.

199

фанта

преди 13 години

Oа имаш да вземаш? Твоите светци от ЦРУ и МИ6, спасиха толкова есесовски офицери от съд, които после привлякоха като експерти в техните потайни служби. Kе всичко пред камерата е каквото е. Jова, което са вършили и едните и другите е едно и също. Разликата е че нашата бливша ДС ни пазеше от враговете ни (сега съюзници?), а същите онези от техните служби ги изкарвате светци и им се подмазвате? Kяма толкова *** народ като нас, няма майтап! А, защо плюете ДС, КГБ, а не плюете другите?

198

ариец

преди 13 години

А германците защо не оставиха хора от ЩАЗИ и те "професионално" са работили в разузнаването , а ги навряха в ъгъла и ги съдиха ,а ? ЦРУ и МИ6 са служби в едни демократични държави и контролирани от демократични институции , а не от съветски "спациалисти" и селяни от типа Бай Тошо . Целта беше терор вътре в страната ,терор и навън -убийства на емигранти, заграбване на народни пари чрез външнотърговски дружества, логистика на терористични режими из целия свят ! Те това е ДС !!!

197

фанта

преди 13 години

Грешиш. ДС е вършила същото, което МИ6 във Великобритания. Вътрешно контраразузнаване и външно разузнаване. Те са свързани. Вярно е, че е имало случаи на доста потрошени заради доносници съдби на българи, но като институция тя си е била и е необходима. Да не би някои подразделения във Вашингтон да не вършат същото? Там също има отдели за това и за ликвидациян а неодубните. Същите сега смачкаха сайта на Лассандж, дори и през банките. Ти на коя страна си? На нас българите или на външните служби?

196

ариец

преди 13 години

Комунистическата Държавна Сигурност(ДС) НИКОГА НЕ Е РАБОТИЛА ЗА БЪЛГАРИЯ, А ПРОТИВ НЕЯ И НЕЙНИТЕ ИНТРЕСИ в полза на една чужда окупаторска сила СССР-КГБ . Ако си толкова малък ,че не помниш или не си бил роден, престани да даваш мнения за събития ,на които не си свидетел !Тук две мнения няма, служител на ДС=ПРЕСТЪПНИК към РОД и РОДИНА , БЕЗРОДНИК , *** ...!!!!.

195

IzEvFut

преди 13 години

Pyrvoto izre4enie koeto pokazva ce Ministyr Mladenov otstypva e 4e obiasniava niakak mrnkasto 4e imalo ot 15 godini mnogo sposobni slujiteli na Vynsho ministerstvo s po naikolko obrazovania i vladeeli po 5-6 ezika.tezi deto ste gi mahnat, te imat li obrazovaNIA i vladiat li ezici, a ot druga strana 4akastite imat li spravki koi ot tiah sa 4engeta i kolko sa verbuvani ot Izrael, kolko ot Evreite i kolko rabotiat za 4ifutitye?

194

фанта

преди 13 години

Грешиш Младенов. Аз лично не смятам бившите от ДС за врагове, ако не са пряко сторили нещо срещу мен и симейството ми. Лично бих подкрепил онези, без значение дали са били в ДС, които са патриоти, не ни предават на массони, ***, билдерберги и други дяволи, а държат на нас и работят за наше добро. Е, кой от вас какъв е не знаем, но не си мисли, че яко някой е бил в ДС ще го мразим! По-скоро ще го уважаваме, ако е работил за наше добро. А, ония отвън искат да вкарат свои хора в управата ни.

193

BOSS

преди 13 години

Вие сте тук: Начало ВътреA+ | A-Честито Рождество Христово!Публикувана: Събота, 25-ти Декември 2010, автор(и): 24 часа онлайн; прочитания: 858; коментари: 2Честито Рождество Христово!Честито Рождество Христово! Бъдете здрави, щастливи и много обичани!Рождество Христово е един от най-светлите християнски празници. Той е своеобразно продължение на Бъдни вечер, защото започва още от полунощ - в народния календар с обичая коледуване. На този ден честваме рождението на Божия син - Исус Христос, който се появява на земята за да изкупи човешките грехове.

192

граматик

преди 13 години

допусната е техническа грешка.Да се чете: Дипломати-***,а не Дипломати-полиглоти.

191

Анонимен

преди 13 години

Другарю;не мЪрсете името Христово с комунисти4еските си устенца:Гоце;е верно голем ***! ЦАРЯ СТАНИ-ШЕФ ДЖОЛАН АХМЕД....