15

Анонимен

преди 13 години

"Автомобилният производител Тойот"Сладури :))))))))) А за моторите "Ямах" нищо не казвате.

14

KIROV

преди 13 години

"летото" Тойот "съгласим" Може ли да сте такива некадърници Днес.бг?!

13

Gonzo

преди 13 години

ХАХАХА-Такава ни е цялата държава-некадърност и неграмотност-надлъж и на шир.

12

Главен редактор

преди 13 години

Искам да поднеса моите извинения към читателите за допуснатите правописни грешки. Ще обобщя статията за да е лесно разбираема : 10 милиона "Тойота" американски долара заради 190 км.ч. изведнъж поверителна и ускорила, като стойността на обещетението може да доведе до тайна!

11

Салахадин

преди 13 години

То оставете "Тойот" Ми какво да кажем в следващия абзац за "летото":)Ех ако можеше и на това лето ударение да му сложим:)Колко миловидно и с българските генетични корени щеше да звучи:)Весели празници и на редакторите и на форума:)

10

Анонимен

преди 13 години

Днес.бг, новината не е смешна, но ме разсмяхте с толкова грешки в такава малка статия :) Хубав ден и на вас!

9

Black Beard

преди 13 години

Съгласен съм, може би заради бързането да излезе нов модел, не се правят достатъчно тестове. И как си взаимодействат отделните системи при различни условия.

8

aldi

преди 13 години

mnogo se radvam PONEJE AS SA6TO SAM EDIN OT MNOGOTO POTARPEV6ITE OT TOYTA NO TUKA NEE AMERIKA...........

7

Шофьора

преди 13 години

Каквато и електроника да е, времето за ускорение от 90 /примерно/ до 190 е не по малко от 35 - 40 секунди. Напълно достатъчно, добре подготвен шофьор да намери бързо решение на проблема и да спре с минимална опасност за живота на пътуващите. Цялата тази история с внезапното ускоряване е страшно миризлива.

6

СФ

преди 13 години

Не електрониката се обръща срещу хората а некадърните хора, които работят по тази електроника се обръщат срещу хората. Защото безотговорността на големите компании се прикрива зад големия брой работещи там а и желанието за бърза и голяма печалба води до икономии на места, на които не трябва да се икономисва.

5

Анонимен

преди 13 години

Хайде, хайде. Очевидно е, че и там полицаи стават предимно хора от най кухата прослойка от населението. Тези, които нямат елементарни умения и принципно би трябвало да ровят по кофите. Те, кофите, поне не `ускоряват` ей така ...

4

Гошко

преди 13 години

Ха-ха! Кой ви набира текствете там, бе? Гара Дембеле?

3

Black Beard

преди 13 години

И това се случва с Лексус. Една от най-сигурните коли. Явно голямото количество електроника се обръща вече срещу хората.

2

СФ

преди 13 години

Браво! "Автомобилният производител Тойот се е""През летото на 2009 г.""от пазара няколко милиона автомоба заради"Добро утро! Събудихте ли се вече?

1

Анонимен

преди 13 години

" Тойот се е съгласим" някой май не е закусвал ^^ :D