141

до №151

преди 13 години

За защита на Дисертации и специализации изпращаха в Москва и въобще в соц.лагера - българи които НЕ бяха членове на БКП...За твое сведение! Аз съм специализирал в Чехия например,защото НЕ бях член на БКП(ДС)

140

?

преди 13 години

Много си забавен!Наистина си от червената помия, която след 9-ти септ.1944г. осъждаше хората на смърт с квалификацията /надявам се знаеш какво означава термина КВАЛИФИКАЦИЯ/ "враг на народа"!Да-а-а затова в Германия след войната 45 г. имаще окупационни войски на държавите победителки, за да се изкорени нацисткото мислене! Трябваше същото и в България след Студената война, явно само така бихме могли да се оттървем от агенти на ДС и функционери на "червената помия"!Но не би за съжаление!

139

?

преди 13 години

Не плюя!Хайде кажи одобряваш ли някой български министър - предс. в историята на 3-тата Българска държава?Докажи, че не си само негативен!Ако го направиш, ще те питам и за аргументите ти срещу Костов!Ако не ще щитам, че с тебэ не тичаме на един стадион!

138

ловец

преди 13 години

напред Иване само от теб ги е страх

137

Анонимен

преди 13 години

И на къде ще отлети?

136

Българин

преди 13 години

Помийов - не ме интересува, ако ще да си е защитил дисертацията в Исламабад - важно е, че това, което казва, и то не само сега, е правилно и вярно.

135

до №151

преди 13 години

РАК,МЕРАК,*** И ЗЛОБА - трудно се лекуват! Твоя случай е летателен...

134

Българин

преди 13 години

Напълно прави са г-н Костов и Мартин - утре престъпникът Дянков ще каже, че и парите в джобът ми не са мои, защото държавата ги е печатала !!!Това правителство трябва да бъде свалено, а всички министри, начело с господаря им с питекантропския череп - дадени под съд за противодържавна дейност и погазване на Конситуцията !!!

133

Червената помия

преди 13 години

Преди да издигаш Костов за президент,не е лошо да обясниш на хората, че е защитил дисертацията си в школата на КПСС в Москва...

132

до български ИДИОТ

преди 13 години

Тео Интернешънъл АДтова е една от фирмите на Бойко Борисов и Пашата, за производство на цигари менте.Случаят се потулва още тогава, а Борисов и Пашата тихомълком се оттеглят от постовете си като ги предават на свои протежета.

131

Анонимен

преди 13 години

давай Иване мачкай герберасите комунистии

130

!

преди 13 години

*** като теб само могат да плюят.Ще се одавиш в слюнката си едноклетъчно нищожество!

129

copy

преди 13 години

Ирония на съдбата! Избутаха до върха червения тулумбаджия и пазвантин, той почна да ги учи как се стрОи социализама и комунизама. Пази, Боже ............ *** - мутрнското му име на БАНКЯНСКАТА ТИКВА.)

128

български ИДИОТ

преди 13 години

Тиквата като главен секретар е правил далаверата със всички групировки,не случайно се познава със Галевите и ***.Нека не забравяме,че Ипон бяха хванати в производство на цигари менте и тогава Бойко отърва затвора,май са го вербували в ДС още тогава...агент Тиква

127

?

преди 13 години

Да разбира се знам много добре какво значава отговорът ти!Той значи, че си точно от тези, които визирам, но даже не бих използувал за теб дори определението Ентелегент!Просто едно злобно смързящо ***, което по случайност се е научило да трака по клавиатурата и което естествено не може да роди нищо позитивно!Неудачник със сигурност, на който нищо хубаво не може да се случи, защото и да му се случи тъпира няма да го разбере!Айде у лево !

126

Анонимен

преди 13 години

ХАХАХАХЧУХТЕ ЛИ НАЙ-НОВАТА НОВИНА,СЕГА ГО КАЗАХА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТАОЛАФ ЩЕ СЪДИ ГЕРБ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ПАРИБОЙКО,КАКВО СТАНА БЕ ?

125

!

преди 13 години

Ти си неграмотен!Амеби като теб съсипаха България!Надяван се отговорът ми да е изчерпателен,ако въобще знаеш какво означава това.

124

Анонимен

преди 13 години

Долу Герб и БСП

123

КОСТОВ - ПРЕЗИДЕНТ!

преди 13 години

КОСТОВ - ПРЕЗИДЕНТ!

122

Анонимен

преди 13 години

Засега , мутри , забогатели , работят здраво - за прехвърляне на топката на управлението - ПАК на Гоцетата.. Тъпотата при охранителите - НЯМА граници..