437

?

преди 13 години

Като чета по форумите няма по-мразен политик от Цецо. И как така е с най-висок рейтинг и "политик на годината"? Какво мислят интелегентните хора за това? Не се отнася за ГЕРБаджии.

436

Василев

преди 13 години

Цветанов - кандидат за президент... Ам чи тъкмо това трябва я, да има едно голямо посиране на гербаджиите, ама голямоооооо. Пък след това и Боко тъпата кратуна мафиото на софийския ***. Ам пусто, много се пази тоя бе... всички виновни (Калина, дъщерята на колегата пожарникар, грешните назначения и пр.), той нищо не знае, магистрали строял... А гдето всички предпроектни възможности му бяха подготвени от предните правителства си мълчи тъпата тиква

435

Анонимен

преди 13 години

Цецко наистина беше в Стара Загора, сутринта в 8,30 откри някакво районно управление. Но от 13 часа е в Гранитната зала на Министерския съвет, където ще обсъжда трафик на хора. Едва ли ще му е толкова далече, като се наприказва глупости за предотвратен износ на ***, които асми тичат в чужбина, да прескочи до парламента. Ще го почакат! Интересно е. А и утре Бочко като се върне от екскурзията в Ливан, може да обясни кое-що.

434

ей бастун

преди 13 години

Подбрани и манипулирани са. Милиционерски СРС-та , ако напсувам някого на майка по телефона щото на цял народ му е писнало от него - тогава какво ще ме задържат за опит за изнасилване , защото псувнята ми ще издава такива намерения.МЛЪКНЕТЕ и се ЗАСРАМЕТЕ - *** ТО ЦЕЦО МИЛИЦИОНЕРА И СЛАМ - НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО

433

Анонимен

преди 13 години

От нея поне ББ ще спечели, иначе ще стане ясно че милицията е тръгнала да премаже гражданието. А това несъответствие, наричано "политик на годината", "подходящ за президент" и тн. да бъде съдено както му се полага: за морални щети върху обществото.

432

alfa

преди 13 години

СРС- тата са важно средство за разкриване на престъпления. Има само едно, но важно условие - да се създават и анализират от умни люде. В България се харчат милиони за СРС от твоите пари българино! До кога ще разрешаваш на неможещи да ти харчат парите?

431

Анонимен

преди 13 години

АААА,ама те тез доктори са седесари,за тва тоя рев на костовистите.

430

Анонимен

преди 13 години

429 грешиш не ги обедени леви и десни Цветанов обедени ги далаверата в здравната система.Вече почти нищо не остана за крадене освен парите от здравните осигоровки.

429

Анонимен

преди 13 години

Не само за морални щети върху обществот трябва да бъде съдено детето на шофьора на Григор Шопов, а за преки престъпления спрямо лекарите! Описани са в НК! Но то друго не знае, нали цял живот да 1990 г. е било служител на ДС!

428

Krasco

преди 13 години

Хора, не спорете за маловажни неща. Приемете и двете възможности като верни. Хипотеза 1: Докторите са виновни.Хипотеза 2: Докторите не са виновни.Аз питам, трябвали министърат на МВР да ковори от парламента без значение коя хипотеза е вярната? Естествено че нетрябва. Тогава защо го прави? Ами защото иска простолюдието да подкрепя ГЕРБ, и защото лекарите си търсят правата. Така става когато тиквите в България да управляват, а интелекта да бъде обругаван.

427

Анонимен

преди 13 години

политик на годината - ха-ха-ха!!!Ужасно недоразумение, медиен балон, кандидат-президент. Заради него полицията става от смешна по-смешна. А най-смущаващото е, че е толкова ***, та срещу тази му свещена тъпота да се обявят в един глас и десни / истинските/ и леви.Явно трябва да си ходи. В морално отношение той вече е извън правителството

426

Анонимен

преди 13 години

До 425 не Ви ли е ясно ,че никои не ни брои за хора в България.Всеки който може граби.

425

?

преди 13 години

Колкото и да го плюете от ляво и от дясно Цецо ще е президет,а не Беров с катетъра или агент Гоце

424

Дени

преди 13 години

Това беше най-голямата глупост изречена в последно време на фона всички останали .Защо не се обърне така и към *** маса ,която не спира да ражда и не две ,а двадесет и две.

423

аси

преди 13 години

вие чухте ли въпроса на една маика към боико ,тя го запита как да издържа 2 деца с минимална заплата,а тои и одговори ами госпожо като не ви стигат парите защо ги раждате. това просто ме шокира и то в ефир,какво повече да говорим.

422

до 423

преди 13 години

Така говорят щото всеки умен българин знае, че го СРС-ират и се бъзикат с Цвицко.... то той горкият само за това става...

421

Анонимен

преди 13 години

Ако това е речника на лекарите (от СРС-тата) то те трябва да са от кв.Калтинец на Г. Оряховица(това е цигасният квартал).Но може би ще обидим ***.

420

glasuvah za GERB????

преди 13 години

bravo 411, toawa sa deistviata na paranoik s blikasta shizofrenia i bolshevistka milicionerstina! Satan Satanow= CATAHATA

419

Случаен

преди 13 години

Напоследък ми се налага често да посещавам доктори и болници заради възрастен родител. Веднъж не чух лоша дума или да са ми поискали пари. Можеби аз на такива лекари попадам - състрадателни и внимателни.

418

Castor

преди 13 години

Едва ли има съмнение, че някой доктори правят отвратителни неща. Не е, обаче това начина!