137

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ-образец на гонене насъсловия,които знаят и могат-учители,лекари,учени,университети.Като ги няма-и ББиЦЦще бъдат първи по интелект,знание и можене-от акушерството до атомната физика и т.н.Комплекси!Но и налагащи се сравнения с Германия-30-те години и Русия при Сталин с процесите срещу учителите,лекарите,интелегенцията и т.н.ББ само от Пол Пот и Мао не се е възхитил.Дано банановата република,в която се превръщаме, да не ни се струва Рай,че комплексирани пожарникар и милиционер всичко могат.

136

Анонимен

преди 13 години

Цветанов се прави на политик и голям играч. Колко наивен трябва да си, за да не си го разрабал. И ако някой изпълнява поръчки в тази държава, то ТОВА Е ТОЙ!

135

Dan

преди 13 години

Бай Кольо теорията с приятелите на масата съм я чувал, и пак се опитваш да принизяваш записан разговор между лекари с "На някакви си подслушани приказки! ", това не са приказки за времето и никой от действащите лица в приказките не е отрекъл че ги е казвал, и като държиш толкова на експертизите , да направят и една експертиза на записа дали е подправен или не! И аз не съм от хората който вярват, че на Дембеле книжката му е сувенирна защото съда го е приел за вярно, разбираш ли!?

134

лекар

преди 13 години

Продължение 2:при аборт не се прави такъв документ. Майката подписва декларация, че е съгласна да махне детето и толкоз. Хора разберете, че Ви замазват очите. Тези "колеги" имат вина!

133

Светльо

преди 13 години

Наистина е жалко, че възприемаме всички като еднакви, но медицината е хуманна професия и там трябва да се внимава и да следват само добрите. Аз се подписвам с две ръце, че освен изпитите по биология и химия, кандидат студентите трябва да полагат и психотест. Както е и при полицаите. Тази професия просто не е за всеки човек. Аз като биолог казвам същото - има и при нас разни предмети, които пречупват психиката и се отчайваш.

132

Анонимен

преди 13 години

133Хайде да оставим политиката и личния сантимент настрана! Звучи гродно на фона на обсъжданото!

131

Анонимен

преди 13 години

Цветанов е пич и много трезво мислещ човек.

130

лекар

преди 13 години

Продължение:Ако детето е родено мъртво, на мястото на "името на новороденото" се изписва "мъртвородено дете", като се вписва и причината за смъртта от медицинския документ. Този медицински документ е същия, като акта за раждане. КЪДЕ Е ТОЙ ГОСПОДА???

129

РРРР

преди 13 години

НА ЛИЦЕ Е ТРУП НА БЕБЕ ,ЛЕКАРИ КОИТО КАЗВАТ ЧЕ Е ЖИВО И СА ПАНИКЬОСАНИ КАКВО ДА КАЖАТ НА МАЙКАТА ,КАТО ПРЕДЛАГАТ И ПАРИ ЗА ДА НЕ ГИ СЪДИ ,НЕ ОТРИЧАТ ЧЕ ТЕЗИ СЕРЕСЕТА СА НАГЛАСЕНИ ,БЕБЕ КОЕТО ТЕЖИ ПОВЕЧЕ ОТ 500ГР ,САНИТАРКА КОЯТО ГО ИЗВАЖДА ОТ ФРИЗЕР ,ПОСЛЕ НА 17-Я ЧАС ГО СЛАГАТ В КУВЬОЗА ,ТУК ТРЯБВА МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ,В БГ НЯМА НИТО ЕДИН ЛЕКАР ОСЪДЕН И ПРЕСТАНЕТЕ ДА МАНИПУЛИРАТЕ ХОРАТА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИВКУС ,СТАВА ВЪПРОС ЗА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ И УТРЕ ТОВА МОЖЕ ДА Е ВАШЕТО ДЕТЕ И ВНУЧЕ

128

лекар

преди 13 години

Абсурдистан!!! Кой подкупи ексепртите питам аз - тия, които писаха, че детето е родено мъртво??? Не са ли достатъчни доказателствата от СРС-тата? Ако детето е родено мъртво, никой нямаше да раздухва тоя въпрос. Майката е щяла да знае минути след раждането, а за тази работа се пише един документ, подписан лично от майката!!! Ако този случай се размие, потвърждавам, че живея в скапана държава!

127

Анонимен

преди 13 години

124И това окапезяване ще ни изяде главата:) Стигнахме дотам, че неграмотния определя грамотния като неграмотен:) А хората, които искат да учат са тикава във всички университети:) И те го правят! Но ги смазва посредствеността! жалко, че възприемаме всички като еднакви:)

126

Светльо

преди 13 години

Да... наисстина, абортите са необходими понякога. Всичко зависи от това как подхождаш към тях. Ако изследването покаже, че детето ти е с малформации, по-добре е да се откажеш от него, защото хем ще провалиш живота си, хем детето ти ще се мъчи.Но ако се отнасяш към детето си като ***, като грешка... ми тогава според мен такъв човек е аморален

125

Анонимен

преди 13 години

Нека да оставим настрана емоциите,и да погледнем трезво на проблема.За да няма ДВОЕН АРШИН,редно е след като срс-етата бяха прочетени от трибуната на НС,сега и експертизата да бъде огласена по същия начин!Нали така?

124

Анонимен

преди 13 години

Е тоава няма как да го оборя!Да!Така беше и с учителите, така е и сега с лекарите и то най-вече защото те правят експертизи по жизнено важни дела за ГЕРБ:) Има политически момент! не отричам Прав си! Българина обича нарицателните имена и това му носи само негативи! Така и не разбрахме, че виновния винаги има собствено име! Аз обаче коментирам само за лекарите от Г.Оряховица и тези от експертизата! Наистина има резонни въпроси! Никой от нас не е безгрешен, но някои се мислят за такива!

123

фанта

преди 13 години

Така е - абортите са гадно нещо. Но и са необходими понякога? Ако света беше съвършенн нямаше зда има толкова неща в него? Но вината за това е в безотговорността на много хора. Те не знаят мярка и правят деца на киллограмм? за съжаление, това животинско размножение води до толкова ядове за невинни по света, че си нямаш и представа? Заради това са войните по света, защото човекоживотни не си държат оная работа в гащите. Лекарите имат вина в случая, но най-виновна си е майката!

122

Светльо

преди 13 години

За голямо съжаление окепанзването вече е станало. До голяма степен е виновна и образователната ни система. Всички знаем, че студентите са едни и същи - и в ТУ, и в СУ, и в МУ. Имаше един лаф - "като се знам какъв съм инженер и ме е страх да отида на доктор". Да - има много добри съвестни студенти, които стават добри инженери, лекари... Но това са единици. Но повечето от студентите се отнасят с пренебрежение и несериозност. Това важи и в ТУ, и в СУ... и за съжаление и в медицинските университети

121

муспи

преди 13 години

Докато се разсъждава за това бебе, геноцида в България е в ход, - населението се топи, както никоя война не може да ни го уреди. На управниците ни им е приятно да си дърдориме за бебето.

120

до 115

преди 13 години

Гледам и статията, но и коментарите. Целта е да се окепазят всички лекари, чрез един частен случай. И тази цел е постигната /виж коментарите/. Точно както преди 2 години се окепазиха учителите, защото се опитаха да поставят искания. Разединяването е един от основните методи на управление, поне в България.

119

до 103

преди 13 години

Точно така! Ама ако си мислиш, че червената *** се вслушва в аргументи и факти, се лъжеш. Те си плюят по подразбиране :)

118

Светльо

преди 13 години

Въпросите за абортите са не толкова медицински, колкото философски и религиозни. Според мен абортът е нередно нещо. Грях е. Извършването на аборт води до психологични проблеми и много е тежко да говориш с жена, подложила се на такова нещо. Същите филсофски и религиозни проблеми има и около евтаназията. Факт е обаче, че лекар няма право да издава така лесно присъда