37

от 36

преди 13 години

Както виждате , бях прав-вижте пост 37:)

36

бранимир

преди 13 години

ГЕРБ+ДПС e формулата за спечелване на президенските избори.Майка ни жална при тази негласна коалиция.Напускането на България е послдния изход

35

Анонимен

преди 13 години

Поредния трик. Ако ГЕРБ реши да го направи няма нужда от подкрепата на ДПС. САмо да дадат повод да се лае, че са заедно. От това може да пострада ГЕРБ но не и ДПС-там електората си е твърд.

34

harakiri

преди 13 години

дали ще останат депутати и министри?!

33

Пенсионер

преди 13 години

До 25"Мислещ" -ако има с какво.Като гледам-ти нямаш.

32

Анонимен

преди 13 години

Хахаха, няма какво да добавя. С какви очи излиза тоя *** и говори за лустрация, като само лидера на долната им партия е най-известният агент на ДС (оп грешка това е Гоце)-------------------- Е, и?Доган не е назначен на държавна длъжност, нали?

31

електорат

преди 13 години

АКО СЕ ИЗГОНЯТ И ДЕПУТАТИТЕ ОТ ДС. ОТ ДПС НЯМА ДА ОСТАНЕ НИТО ЕДИН В ПАРЛАМЕНТА!!!

30

Анонимен

преди 13 години

б-то и ц-то, ф-то... си имат също нонълнениоя, не се безпокой.

29

harakiri

преди 13 години

за привържениците на герб, честито! най-на края ще се съберете открито с коалиционния си партньор от преди 10 години, понеже всички знаем, че се пребоядисахте от ндсв в герб, само и само да грабнете кокала. но по някога това присяда! особено, когато народът гледа и вижда всичко! срам и позор! за пореден път показахте колко ви пука за народомнението.

28

Анонимен

преди 13 години

леле ..ДПС крадливата незаконна фирма, и те един път да по мислят правилно,или се подмазват на герб да не се вкарва закона за изборите.

27

@

преди 13 години

А господаря му Доган нали и той е агент на ДС!Когато го осветиха, като агент, той заяви че даже се гордеел защото бил работил за България!Как се пита в задачката? Сигурно като подпомагал смянаота на имената на турците, които сега като овце гласуват за него!!Даже и Ердоган не може да го гледа/като беше тук не се срещна с лицето Доган/!Така че ибрикчията Костадинов да не се прави на принципен! Има много здраве от арменския поп!

26

---

преди 13 години

ДПС се надява на мътна вода, пак риба да лови... Партията на 100% е ДС от създаването си... и такива еничари не сме имали и по турско...

25

Анонимен

преди 13 години

Predpolagam sam osyznawa6, kolko si glupav, nali?

24

Мислещ

преди 13 години

Защо изпускаш "Г" - Георги Първанов - Гоце

23

Анонимен

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

мдаа тая партия ДПС се разпадна,вече хората като чуят името й,както и имената на Доган,Лютви и им става апатично.съветвам мангалята да правят нова партия: ПАПД - партия на *** податливите джагали. поне ще оберат гласовете на всички гейове

22

TPE3BEH

преди 13 години

Хахаха, няма какво да добавя. С какви очи излиза тоя *** и говори за лустрация, като само лидера на долната им партия е най-известният агент на ДС (оп грешка това е Гоце).

21

Анонимен

преди 13 години

ДПС намажете д-та идва БОЙКО

20

Tina

преди 13 години

В такъв случай, вашата партия трябва да се разпусне."А"-то ще е за Ахмед Доган."Я"-то ще е за Лютви Местан.

19

Анонимен

преди 13 години

ДПС ще опита всички трикове за да се добере до властта, но няма да мине номера им, защото всички партии вече знаят, че ако влязат в коалиция с ДПС са обречени на провал.

18

БЪЛГАРИН

преди 13 години

ТО БИВА ШОУ, АМА НЯКОЙ ПЪТ ИДВА В ПОВЕЧЕ. ТОВА ИЗКАЗВАНЕ ДАЛИ Е СЪГЛАСУВАНО СЪС ***. АКО Е СЪГЛАСУВАНО ТОВА ПОКАЗВА ,ЧЕ НАПЪЛНО Е ИЗПЕРКАЛ. АКО НЕ Е ЗНАЧИ СКОРО ЩЕ ГО СВАЛЯТ.ТЕ ДРУГИТЕ ЧЕНГЕТА ОТ ДС В ДПС НЕ СА ИНТЕРЕСНИ. ВЪОБЩЕ ВСЕ ХУБАВИ НЕЩА ЗА БЪЛГАРИЯ..