149

кой-кой

преди 13 години

А с костоф,кой от двама ви беше женската?

148

Атака

преди 13 години

За Дядото трябва да се знае само едно - той е мразил българите и винаги е държал на позицията, че в Македония НЯМА българи, макар, че там са хората са се определяли като такива!

147

марко-1

преди 13 години

*** народ слаба държава,такива като тебе са ни оправлявали 45г.и още 20г. заради това сме на това дередже,и не се крия аз съм се регистрирал,за разлика от тебе,-с две думи ***

146

СиБАНК

преди 13 години

Цветелинка би дузпата на Бойко... Хванала го "на калъп" с Фидоската... Затова си взе парите от СиБанк... За да се напълни Бойковата гушка, той щевъзложи на Пешов да построи стадион за 140 000 000 лв. После ще делкат... Шурда-бурда...

145

Анонимен

преди 13 години

Точно така. Правилно си схванал, че сега вървим нагоре, за разлика от предишните където 4 гоoдини вървяхме надолу при гея и бея

144

Пра дядото

преди 13 години

А кат фанем я кривака, па кат почнем яко да ви млатим, сите в червено че ви боядисам..

143

Анонимен

преди 13 години

И в коя държава е този апокалипсис който го описваш?Няма хляб, всички емигрират, гладни бунтове, барикади...Това къде става?

142

мислител

преди 13 години

В случая не се ли получава ситуацията, при която крадецът вика:"дръжте крадеца"?Калина Илиева не наруши ли законите? Цветанов?

141

krass BG

преди 13 години

Бате Бойко ще им го нахендри яко на червените !

140

Анонимен

преди 13 години

*** се чудят за какво да се хванат, с изборният закон им затвориха някой от изконните кранчета.Сега ако се приеме и електронното гласуване ще вият на умряло.щото баба Гица на село и *** в шекер маалата не са и виждали комп, а аз ще си пусна гласа ей тъй както си седя на бюрото.тогава вече гласуването ще е реално.

139

Анонимен

преди 13 години

Така ли. Не нацисчето ми там са се вкарвали политически неудобните включая и интелектуалци, политици и други. Тези с нисък ранг дирекно са ги претрепвали и убивали в полицейските участаци и то само по подозрение.

138

Истинската истина

преди 13 години

Замислете се, но по възможност максимално! Това не е ли опит за ново налагане на тоталитаризъм! Кой сега показва наченки на комунизъм и кой не... Замислете се всички, че това управление се гради на мъст към всички останали, включително и към теб глупави избирателю, който в момента се радваш. Радваш се на това, че вече нямаш пари за хляб, че не можеш да отидеш на почивка, на това че не останаха качествени специалисти или и при това управление емигрираха и последните умни млади!!! Смей се ;)))))

137

Анонимен

преди 13 години

Излез на улица на светло плъх мизерен да обясниш как се тровят хора в газова камера и как се горят живи деца в пещи. За "чиста нация" разбира се. ***.

136

jiko

преди 13 години

A-AXA-AXA-XAXAXA ... samo taka!!!

135

А хомо?

преди 13 години

А с костов направи ли "69"? Как е-люти ли,а с ***?

134

марко-1

преди 13 години

я отивай в някоя психиатрична клиника или си луд,или отчаян комунист

133

Vel

преди 13 години

Дали решение, дали от Бузлуджа имате нещо 100 години назад, незнам.Пише се НЕ ЗНАМ, медия сте все пак !

132

Бой ЧО

преди 13 години

"Така ще е щом не се вдинем и ги изметем".....И да си останат само червените мухоморки,които са единствените можещи и знаеши!!!/да крадат ,ама ЯКООООО./.

131

Анонимен

преди 13 години

До 137. Фашисти е имало само в Италия. От фаши на италиански - сноп. А нацистите се наричат така заради името на партията си Националсоциалистическа и оттам съкращението - НАЦИ.

130

ама ха

преди 13 години

нали се дистанцираха от БКП *** - какво им стана сега - май както им е удобно так се връткат... като са правоприемници на БКП - всички на съд!!!!! Ако Благоев стане от гроба в какво чудовище са се изродили идеите му.. ще скочи веднага обратно ...