34

Somebody

преди 13 години

Някаква диплома с нам колко си ликвидации, а може и "германска", некъв курс по английски със 300 думи на кръст, по документ както казваш, "курс" по компютърна грамотност, заключаващ се в писане в Word, формули в Excel и ползване (но НЕ конфигуриране!) на Outlook Express (Thunderbird е табу!, както и OOffice!) и всичко това на машина с българизиран Windows (Vista или 7 ЕСТЕСТВЕНО) и българизиран офис пакет (заради "овладяния" английски!)... Просто без коментар!

33

Анонимен

преди 13 години

"АМИ ХОДИ И ТИ ДА СИ КЛАТИШ КРАКАТА БЕ, КВО СИ ВИСНАЛ ТУКА"Абе, я не се отваряй! Аз си работя, и си вземам заплатата за това.Не преливам от пусто в празно по цял ден, да чакам кога ще дойде поредния търг, че шефта да се облажи и да хвърли някоя огризка надолу по хранителната стълбица!

32

Somebody

преди 13 години

С какв акомпютърна грамотност си ти бе - правиш ли разлика между EIDE и SATA или знаеш ли изобщо какво е GUI ? Ко ревеш- да заплатат ти наистина ениска, обаче има хора дето са с fluent english, перфектна професионална компютърна грамотност, сертификати, висше образование и бачкат по магазини и складове за по 350 чисти като хамали! Не се оплаквай и не парадирай, вас ви назначават с "владеене" на MSOffice, Outlook и Internet Explorer... Пази боже да седнете на машина с OpenOffice...

31

sako

преди 13 години

Тури им и командировъчните и хоп събират се пари за по един апартамент на година.Десет години в агенцията- десет апартамента в София. Пускат ги под наем по 600 лева и хоп 6000 лева доход на месец+ заплатка+бонуси+командировъчни+пенсиика . Ехее живот бе братче. Седят си тези кърлежи в джиповете и ни гледат сивите палта по спирките и си викат : *** и *** ви бедни и кирливи.

30

Анонимен

преди 13 години

"Ако некой иска да работи в АПИ може да пусне едно СВ там и да почва. Да строи пътищата той."Какви пътища строите бе?Фирми проектират, фирми строят. В ГУП-а са само дебели чиновници-лапачи, и последния път като бях там, бяхте подбрали една сюрия девойчета с дълги крака в къси полички, дето от км е видно, че са големи технически специалисти!Всеки по-голям търг се разпределяше предварително между играчите дето знаеха и можеха да си "платят" за спечелването на търга!Строители били!

29

луд съм вече

преди 13 години

Имате ли идея изобщо за какви пари работят хората в държавната администрация в областните градове ? Основната ми заплата на държавен служител е 335 лв., с висше образование съм, с английски език / с документ /, с компютърна грамотност далече над средната. Нещо да кажете ??? Ниски им били заплатите - аз основната им заплата я вземам за половин година... Нахалници и безхаберници сте по София, ей ! Ядете на наш гръб, търтеи такива !!!!

28

Анонимен

преди 13 години

"Заплатите в агенцията са ниски, смята шефът й Божидар Йотов"..Може и да е така.Да напускат и да си търсят по добра работа.Кандидати за държавна служба бол.Няма незаминими хора ее..гробищата са пълни с тях.

27

Somebody

преди 13 години

Ами за 450 наистина само най-закъсалите ще дойдат и като вземат няколко заплати ще си тръгнат или най-некадърните ще правят "кариера" при теб, защото другаде не могат да се пласират! Ако искаш способни и компетентни хора ще трябва да се бръкнеш по-надълбоко! С трици маймуни не се ловят! Ти какво искаш - без пари високи резултати- дерзай- хората със знания и умения и в чужбина могат да изкарват в пъти повече от твоите 450 дето са най-вероятно брутна! Аман от пишман-бизнесмени!

26

анонимен

преди 13 години

ТИЯ МАСТИТИ КЪРЛЕЖИ ВЗЕМАТ СОЛИДНИ ЗАПЛАТИ БЕЗ ДА СЕ ИЗПОТЯТ търтеи..нима само те заслужават допълнително пари?

25

Анонимен

преди 13 години

"Допълнителните възнаграждения на членовете на управителния съвет за десетте месеца са по 8910 лева."Тия пари са дадени на едни от най-добрите специалисти в тяхната област и при това хора нямащи вземане даване с комунистите. Защо техният труд и лоялността им към държавата да не се заплатят подобаващо?Това са пазителите на държавните пари в инфраструктурата, спиращи опитите на червената мафия да продължи с грабежа на народа!

24

555

преди 13 години

ДО 20Когато не можеш да осигуриш заплата по европейски стандарт на работниците си по добре изчезвай и вливай се в класата на работниците.

23

Браво, ГЕРБ!

преди 13 години

КОГАТО КРАДОХА ЧЕРВЕНИТЕ *** - МЪЛЧАХТЕ!!!КОГАТО СЕ КРАДЯХА ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ - МЪЛЧАХТЕ!!А СЕГА СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА НАПЛЮЕТЕ БОЙКО И ЦВЕТАН!!ЗА 20 ГОДИНИ ЧЕРВЕНИТЕ *** ОКРАДОХА НАД 9 000 000 000 ЛЕВА!!!

22

33333

преди 13 години

И сега какво? Папат гадините,защтото има кого да доят.Плащайте винетки...застраховки..такси. Вашата воля е тези *** да се угояват.А пък ние народеца ше го надървим още малко,че да им влези по мазно и надълбоко

21

Анонимен

преди 13 години

A бе нека взимат! И повече да взимат! Ама нашите пътища изглеждат все едно че е минала израелската авиация! Ето това е възмутителното! Вършете работа и взимайте. Ама взимате без да сте свършили работа - това си е кражба. В затвора!

20

Анонимен

преди 13 години

Виждам че във форума се появи комсомолската шпиц бригада на ГЕРБ. Всяка вечер щом има милицонер по телевизията, те се активизират със SMS от Банкя. Дерзайте, комсомолци.Но поне се научете да пишете грамотно.Не вземайте пример от Вожда си Тиква, който е порчел само една книжка през живота си.

19

Анонимен

преди 13 години

Българският народ е народ от облъчени слепци и мазохисти. Ще ви яздят още 5 хиляди години.

18

Анонимен

преди 13 години

И тоя Йотов е комунист като всички ГЕРБЕРИ.

17

Анонимен

преди 13 години

Хайде, почна се. ГЕРБофорумната бригада пак ще изопачи нещата и ще ги замаже. Пропагандата е велика сила. Казал го е Гьобелс, да не помислите, че и това са думи на Вожда ви от Банкя.

16

98765

преди 13 години

До питамСправка от НОИ, средната брутна заплата за м.октомври 2010 год. е 563.73 лв.

15

Анонимен

преди 13 години

Ами единия е отговорен да 1.2 млрд. евро, а другият само за а*ото си. С тия бонуси заплатите им отиват към 1600-1700 лв месечно.