107

Васил

преди 13 години

Пише "българиа за българите" и минава за патриот! Пише се България, *** такъв! С главна буква и Я накрая!

106

Анонимен

преди 13 години

Смърт за фашистите, комунистите, анархистите, расистите, ислямистите, *** и престъпниците!

105

До 105

преди 13 години

Еми и ако руските скинари и нацисти са толкова начетени , не се съмнявам за нищо в статията !!

104

до 88

преди 13 години

Арийската раса... хахахахаха, майко мила. Абе, и аз съм бял, само че ти откъде накъде реши, че можеш да се поставиш под един знаменател с мен, бе? Ако цвета на кожата зависеше от интелекта, а не от пигментите и слънчевата светлина, аз щях да съм си бял, а ти катран. Айде *** всички расисти, фашисти, и *** също.

103

Анонимен

преди 13 години

Tikvo, napisgi imeto na rodinata si pravilno!!!!!!!!!

102

Анонимен

преди 13 години

Никой от по долните постове не греши в изказването си , но както ти си докаран до степен расизъм , от всичко което виждаш и се случва около теб ! Всеки който е поставен в екстремна ситуация мисли радикално , и това е нормално ! Това което не е нормално е да не се замисляте кой по точно ви поставя в тези ситуации ! Това че всяко едно правителство и корпорация на света може да се справи с глада по света за по малко от месец , но не го правят ! Хайде драги ми нацисти , да ми обясните защо ?

101

KAMEN

преди 13 години

Ei,hora. Kavkaszite otdavna ubivat bez prichina rusnazi. Bravo na rusnazite.

100

Анонимен

преди 13 години

Нищо, до световното през 2018 Путин лично ще се погрижи да не е останал нито един скинар. Русия знае как да се справи с какъвто и да е проблем ;)

99

Анонимен

преди 13 години

българиа за българите смърт за малцинствата

98

Българин

преди 13 години

на етажа над мен живее *** семеиство и са почти невидими досега не са ме подразнили с нищо за разлика от съседите ми българи които не искат да дават кинти за нищо и не се съобразяват с никои

97

bg

преди 13 години

Malko muslemi sa ubili.Sus sigurnost trebva pove4e.

96

Анонимен

преди 13 години

До 89 .Не от това следва ,че в центъра на Москва трябва да се издигне паметник на неизвестния кавказки главорезА за англичаните ,по същия начин можеш да напишеш ,че и атомната бомба над Хирошима са я хвърлили руснаците.

95

MONIKA

преди 13 години

BRAVO na RUSNAZITE,TOVA SA MAJE.

94

MONIKA

преди 13 години

BRAVO NA RUSNAZITE, DOSTOINI MAJE.

93

Анонимен

преди 13 години

Само се питам колко от силно възмутените тук искат за съсед ***? Хайде нали не сте расисти, нали сте мното толерантни, нали сте против действията на руските скинари! Когато защитавате ***, кавказците и т.н. първо си помислете дали те биха защитили вас или просто биха ви ограбили, пребили, убили и т.н.

92

Анонимен

преди 13 години

Да но съгласи се с мен , *** са си маймуни и имат манталитет на стадно животно , но не е ли факт че *** управници на република България от не знам вече и аз колко години , не обръщат внимание на проблема ! И когато се стигне до там , до размирици и убийства , не е излишно да помним чия е основната заслуга за това , да загиват хора ! Те са на тези постове за да правят размирици по улиците разберете го , правят ни на овце ! За световния елит няма националности има роби и агнета !!!!

91

Анонимен

преди 13 години

като ви чета съжденията ,колко много сте се трогнали за някакви паразитиращи ислиямски фанатици от на майната си ,не е нищо чудно ,защо нашенските *** си правят каквото си искат ,а на толерасите либералци щр им кажа ,че един ден като да се събудят и вместо някой седерасин да им е премиер ,това да е я дон цеци ,я друг *** а пък президент цар им киро,тогава да ги видя къде ще си скрият демократичните *** да не бъдат изнасилени и окрадени от милите им малцинства...

90

Българин

преди 13 години

всички расисти да го ..... обречени сте нямате никакво бъдеще историята го показва

89

БГ

преди 13 години

Момчета, каня ви да минете и през Столипионово ...

88

до 86

преди 13 години

Ами аз съм си вкъщи , предполагам и ти си някъде на топло и "мислиш" пред компа , предполагам ужас може и да си на работа , но ако си на работа виждам колко си полезен там !