76

Агент 007

преди 13 години

Нали ДАНС знаят всичко. Нали подслушват като изоглавени, защо са си правили пас досега?

75

Случаен

преди 13 години

Нищо ново под Слънцето.

74

дядо Коледа

преди 13 години

Ами вие начи си получавате подаръците целогодишно, начи нема да минаваме при вас тая година. Весела Коледа!

73

scuba

преди 13 години

ако пък не си купуваме винетки, ще караме по черни пътища.То е ясно че се краде и винаги ше се краде. Това не е оправдание да не си купувам винетка

72

Анонимен

преди 13 години

*** ти нещо не си разбрал бат Бойко.Той не дава на другите.За свои хора може.

71

Работник

преди 13 години

Шефът на АПИ е назначен лично от Бойко Борисов. Бойко да каже, дали ония му отчита някакъв процент от тлъстите премии!

70

Night_elf

преди 13 години

Винеткиииии ли....Я си е.ете майката, *** мръсни.

69

Кобилата на Яне

преди 13 години

Гле'ай саа...Ко праим..Насъскваме хората едни срещу други..Богати-бедни,Лекари-полицаи,ЦСКА-Левски,Селяни-Граждани,БТВ-Нова,Бербатов-срещу Бербатов...Жени-Мъже...И започва едно лаене един срещу друг,а през това време наследниците на Феликс Едмундович,лапат ли лапат,а ние си лаем...И така докато останем по кости...щото са ни изяли кожата и мускулите...Човешкото око няма насита на злато....

68

Анонимен

преди 13 години

А бе образ.Тя /магистралката/,ще бъде довършена но колко ще се лапне?Пък за 4-5 часа ще стигате до морето Вие шопето.Аз съм на морето така,че вашата магистрала не ме топли.

67

до 60

преди 13 години

един ден ,като се направи калкулация,да не се окаже,че е било по рентабилно,да прокопаем канал от столицата до морето,а?

66

Анонимен

преди 13 години

Който бърза - бавно стига, а у нас много често въобще нв стига.

65

Зелената барета

преди 13 години

Бойко, бе, нали нямаше пари, бе, нали е криза?! Нали трябваше да стягаме коланите? Защо си допуснал тази *** да краде народни пари?! Май много гербаджии топят човките на държавната трапеза. Спиш, Бойко, спиш... Гониш политическите опоненти, а твоите съпартийци трупат имане и хич не им пука. Така не се повтаря мандат, да знаеш.

64

Gonzo

преди 13 години

Пътищата ни се срутват, целите са в дупки, а той магистрали прави. Пародия! Пародия си ти,говориш все едно никога не е имало дупки по пътищата.А това че заваля дъжд и струма отнесе е-79,това е природно бедствие.Като не ти се пътува по магистрала пали каруцата и бегай на село.

63

harakiri

преди 13 години

б.б сам каза, парите за добавки да се тарсят в магистралите. пълни некадърници и крадци!

62

pissed off

преди 13 години

много хубав коментар,само не знам защо си изненадан от фиаското,при условие че премиера е *** пожарникар,който единствено намира косури и никога не е правил нищо полезно-нито като премиер нито като кмет.Обаче най-*** е че същите ***,които гласуваха за него,за комунистите и за царя преди това(хаххаах имахме си цар за премиер-колко извратено е това)...та същите *** на следващите избори ще си изберат чалга певица или *** за премиер,или слави трифинов или пък някой друг гений.

61

Анонимен

преди 13 години

Оооооооооо 58 с теб съм до гроб.

60

Анонимен

преди 13 години

до 56: за лапачка никога не е късно! Не мисли, ама се включвай! Най-новите ме убедиха в това и никой, ама никой вече не може да ме разубеди.

59

Анонимен

преди 13 години

Само че на пук на всички плюещи и храчещи магистралата ще бъде завършена и ще се ходи до морето за 4-5 часа.После като не ви изнася пътувайте по стария път.

58

БЪЛГАРИН

преди 13 години

НАЙ ЛОШО В ПОЛИТИКАТА Е КОГАТО НЕ ТЕ БРЪСНАТ ЗА СЛИВА. ТОВА ГО РАЗБРАХА ГЕЯ, *** ,СЕГА И СИНИТЕ. И КАКВО ПРАВЯТ . ТОПЯТ ГЕРБ ПО СВЕТА И У НАС. НАПРАВО ЗАДМИНАХА ЛУДОТО ЯНЕ. ГЕРБ Е НА ПРАВ ПЪТ.

57

Анонимен

преди 13 години

навит съм да чакам в АПИ пенсия и до 70 години!