127

НО КОМЕНТ

преди 13 години

На мене не ми пука кой ще влезе в затвора-пука ми какво ми влиза в кесията!Докато българина не започне да мисли в пари,няма да се оправим.За мене е добър тоя дето ми дава , а тоя дето ми взема няма да ми стане хубав, каквото и да ми обяснява!

126

Справедлив

преди 13 години

Абе, чичковитечервенотиквеничковчета/станишчета/, ако искат да раздадът хеликоптерите Кугър, машината за хангари и други блестящи звездички на мисълта им, на пенсионерите.Иначе може да се лае при обрана нива.Щях да забравя, че могат и студена водица от Цанков камък да раздават по Коледа.

125

Анонимен

преди 13 години

Да речем 1 млн. пенсионери х 50лв = 5млрд. лв !!!!Толкова ли струва летене с хеликоптер??? офца ***!

124

Нов морал

преди 13 години

Ей! Най-после! Някой гербер да се именува "стар морал".Демек и аз съм като старите:)Аз не съм личния асистент,но поне мога да чета!Ако беше образован и ти щеше да намериш малко инфо!Всеки с кусурите си,както казват!Между другото наскоро правителството изпрати по междуправителствена спогодба с Испания,подписана от същата Масларова,пенсионери на почивка на по-ниски цени!И това ли не чете!Ох забравих!Зле си с буквичките!А в къщи има пенсионер,гласувал за Боко!Познай кого псува!

123

Дени

преди 13 години

И ти им вярваш ли ? Щото аз не. Иначе добре би било. А ДПС къде са.

122

но комент

преди 13 години

затова на следващите избори за президент с чиста съвест ще гласувам за КОСТОВ а не за разни тикви!Щото не излезе Костов навремето да се обяснява че не може да даде, щото българия излизала от криза, ами даде и 13та пенсия и 13та заплата!КОСТОВ-ПРЕЗИДЕНТ!

121

Дени

преди 13 години

Я, повтори кой опразни бюджета ? Световната криза ,а ? Кой направил лошия и нереалистичен бюджет и кой го актуализира два пъти .Кой видгна безумно акцизите и кой не можа да събере ДДС -то .При кое правителство контрабандата разцъфтя ? И кой национализира здравните вноски ?

120

но комент

преди 13 години

Иван костов уцелил ваксата на икономическия растеж, Станишев уцелил ваксата на икономическия растеж, само Тиквата не може.Иван Костов в по-добри времена ли управляваше, та даваше и 13та пенсия и 13та заплата?

119

реалист

преди 13 години

Треперете тирани дойде страшния съд за вас всеки ще одговаря пред закона! САМО ГЕРБ И Б. БОРИСОВ!

118

но комент

преди 13 години

А бе "***",дето се пениш толкова-не само БСп даваше 13та пенсия и заплата-и Иван Костов даваше.Или и той е комунист?Даже ако си спомняш по времето на Костов доста хора вземаха и 14та заплата.ай стига с тия *** и комунисти, че втръснахте на всички!Ама тия пари дето ги даваха от Костов до БСп какви са, на тях сигурно пишеше"комунистически пари" ли?

117

Анонимен

преди 13 години

Ся аз да ти кажаЗа ниските пенсии се върни в 68-*** и попитай защо Политбюто/със Станишев старши/ с едно секретно постановление вкараха пенсионния фонд в бюджета.И го похарчиха съответно.Прес 97-*** и двойна пенсия да са им дали/нещо което не помня/ пак е било 3 долара.:) И не ми говори за "празника" защото по времето на твоите господари Коледа си беше най нормален работен ден:)

116

Xelian

преди 13 години

До 104Щото за първи път от 89-та година насам има световна финансова криза която опразни целият бюджет? И че може би ще трябва да минат 2-3 или повече години за да се стабилиза всичко? Да на бе всички работещи хора да взимат коледни добавки? Ти ще вземеш ли ? Защото повече от 50% от хората няма или ще земат нещо символично. Напарво е гавра да сравняваш хеликопера с парите които трябва да се дадат за пенсии. Както беше гавра онова с почивките на морето за пенсионери на Масларова....

115

Дени

преди 13 години

Ей ,не преставате с тези комунисти ! Вие слепи ли сте ,глухи ли сте ,че не виждате какво става в държавата.Защо никой от БСП ,ДПС не е разследван и защо все още няма осъден от Тройната коалиция ,а всички знаем ,че са крали яко.Къде отидоха обещанията за възмездие ,което обещаваха. Аз ще ти кажа ЗАЩО.Защото са един дол дренки и защото тези само плямпат празни приказки и защото лъжат ,ама яко лъжат .И най-вече не могат .Не знаят и не разбират.

114

стар морал

преди 13 години

а бе ти да не си на масларова личния асистент ,че й знаеш точните разходи.. и кажи ми ти тогава какъв *** го диреше там масларова ..някое семинарче за " начин да закарам група пенсионери на курорт в хотелите на Гергов с парите на работещите бълг.граждани" .. и как да остане комисионна в личния джоб... нали го играе туристическа агенция..

113

Анонимен

преди 13 години

Въпрос с повишена трудност:Колко е амортизацията на ден на един вертолет с цена 20 милиона лева и период на ползване 10 години?

112

българин

преди 13 години

Братя Българи- ето поредната гавра с нас- не те ли е срам нинова защо непрекъснато искате само с лъжи и кражби от народа да испъквате ти и твойте съпартици! ДОКОГА ЩЕ ВИ ТЪРПИМЕЕЕ ! Жалки сащества които не съзнават какво вършат !

111

пфууу

преди 13 години

И няма да видите 13 заплата или коледни за пенсионерите до края на мандата на тея , то си личеше още като показа онази постна пица ония бунак ДънкоВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

110

дали

преди 13 години

дали ще е така,защо нинова си гледа в гушата,нека тя предостави за нас пенсионера ВЯРВАМ ,ЧЕ ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ И ОТ ЛИДЕРСТВОТО НА БСП,ЕДВА ЛИ,НАДА ЛИ,ОТ СОФРАТА НА БЕЗАКОНИЕТО И ДЪРЖАВНИТЕ БОРЧОВЕ,НАРОДА ДА ИЗПЛАЩА ДОКАТО ОБЕДНЕЕ НАПЪЛНО.

109

Анонимен

преди 13 години

ХахахахахахаНама да питам какво работят вашите ако са пенсионе, но не е ли малко извратено. Но щом се сака дупе нека си работят хората.Хахахах

108

възмутен

преди 13 години

Средната пенсия у нас пък е 280 леваКакво значи "средна пенсия" ?Като чакам в пощата , пред мен докерите взимат по 700, а аз с лекарската си пенсия - 250..