150

aнонимен

преди 13 години

На мен ми се вижда невинна,а всичко друго е нагласено,незнам ако се разприказва ще стане тя една,дето я няма никъде.

149

здравко

преди 13 години

хаха,аз смятах,че по-извратен от мен и яне янев няма....жив да си ми ,койчо, разсмя ме...от тази муцуна лъха фригидност,да се чуди човек на глупавите немци как им ставаше п.ишката толкова време..докато тати и иван даваше пари за университет,калинката си изкарваше 1000 пъти повече,затова не ходеше на лекции-нямаше време..

148

Анонимен

преди 13 години

"След бурята от скандали Калина Илиева намери утеха при РЗС."ХА-ха-ха-ха...всички *** и престъпници намират утеха при Янка Янева :))) Янка си ги колекционира, един ден като спечели изборите със 100% да ги вкара до един всички тези бабереци в управлението :)))

147

Това е престъпление

преди 13 години

Без съмнение, Калинка е извършила престъпление.Ще я съдят и ще я осъдят 2-3 г. със срок на изпитание, и глоба 2-3 х.лв.Така ще ни хартишат писанията по форумите.Има обаче нещо друго. Тя без висше имаше правилен изказ и прилично поведение пред публиката, за разлика от Борисов и Рашидов, например. Обидно е една жежа била келнерка в Германия, заигравала с таксиметров шофьор, с общ трудов стаж 2 г. да е по интелигентна от премиера, от министъра на културата и от останалите в ГЕРБ, без Плевнелиев.

146

Анонимен

преди 13 години

Бойко, некадърнико, ти добре ги махаш тия партенки, които сам си назначил, обаче се питам кой ще те махне тебе ?

145

дрътр

преди 13 години

Абе, нали вие тая *** я защитавахте. Била бременна, как можело така да я уволняват, глупостите за майчинството. До това води толерирането на бременните дебелани!

144

Анонимен

преди 13 години

Много ,*** МНОГО ,бъркаш .Това ,че германците ще я съдят не означава нищо.Защото е достатъчно да се докаже ,че дипломата е изработена в България и е ползвана в България и НИЩО не могат да и направят в Германия.Престъплението е палнирано и извършено на територията на друга държава .Е за морални щети може и да я глобят,

143

БЪЛГАРИН

преди 13 години

Само едно ще ви кажа.СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ!Язък за хубавите хора в тази държава,язък за природата ни.На посмешище ни направиха тез политици пред целия свят.

142

Боко-тиквата

преди 13 години

А кога ще изтарашат някоя от резиденциите на Цветелинка Бориславова-тиквова!?? За да разберат откъде го има капиталеца да си купи банка, която сега продава за стотици милиони!?

141

Колоян Николов

преди 13 години

Ей,тази е много куха лейка!!!

140

BOSS

преди 13 години

какво означава думичката закон: ами ЗА КОН, по точно за конете с капаците, будалите, дето ги спазват, а ония дето не искат да ги спазват, ги правят...

139

Анонимен

преди 13 години

Герберите фанаха калинки...ама пучи :)))

138

92 ПАЗАРНА ИКОНОМИКА

преди 13 години

А за разведени или овдовели в напреднала възраст НЕ МОЖЕ ЛИ И НИЕ ДА СЕ УРЕДИМ?

137

BOSS

преди 13 години

Работил съм с майка й.Не съм изненадън.Крушата не пада по-далече от дървото!

136

ЩЩД

преди 13 години

До 92 ВЪРХОВНО как го измисли?! ха,ха - за социално слаби и пенсионери - браво! А студенти редовно обучение няма ли да има.

135

$

преди 13 години

Убийците на момчето във Франция вече излежават ефективно присъдите си.Пак повтарям само защото от Франция заплашиха с паралелен процес.

134

гъзолизец

преди 13 години

Е може ли да има такава мутра, значи.

133

еми кво?

преди 13 години

Ми той ББ каза вчера бе той случая го бил приключил преди 2 месеца.Разбра ли били и за тва я освободили.Значи са знаели,че дипломата и е фалшива и са я подгонили.Тя за тва е почнала и да си взима болнични.Забременяла е като си е мислила,че тва ще я спаси *** неби.После РЗС надушват скандала и пускат истината.Ако е зависело от ББ и ГЕРБ и до сега нямаше да разберем истината.

132

Цецко

преди 13 години

Що през ден стават скандали с пусти Герб?

131

калина илиева

преди 13 години

не е вярно идваха пред пет дни и не иззеха почти нищо