1066

Попай

преди 13 години

Кухо корито, но се подчинява и движи според строги физични закони. Корабът трябва винаги да запазва своята плавателност, ***. Ех, като се качите на пасажерски кораб нали ви гледам как гледате колегите. Като спасители...ехх..като си на твърда земя нещата изглеждат сигурно прости, ***.

1065

мама

преди 13 години

а такива като теб слагат такива като мен у фризеру

1064

Анонимен

преди 13 години

До 1128: Даниело-прасе дебело, престани да се представяш с различни никове, като сега -Донев. Даниело, сигурна ли си, че не се казваш Дебиела, по-благозвучният вариант на *** от женски пол! Прасивата-Даниела-Дебиела -ХА-ХА-ХА. Къш от коментарите и на бегом у вас- в зоопарка, в клетката за бесни орангутани!

1063

donev

преди 13 години

аз съм *** педерасче, което цяла вечер получава внимание от Ивка, Даниела и Попай, никога в живота си не съм бил толкова важен. Фръц- фръц!!!

1062

Попай

преди 13 години

Бате, подслушват ни всички, това е милиционерщина, вървим към тоталитаризъм и тирания. Милиционерски произвол...Щом в една държава милицията е 3-пъти повече от армията какво да говорим! Тези 100 000 000 ги отделиха с лека ръка за подслушване, а за бедстващите моряци не им пукаше, нито им пука за наука, нито образование.

1061

мама

преди 13 години

С моряци не говоря-те са прости по презумция..море...риби...спанак...кухи корита!!!!

1060

Анонимен

преди 13 години

Сменете оператора Виваком, че там пада здраво следене в интернет!

1059

Анонимен

преди 13 години

Личи си че маймуни доносници пишат някои от коментарите. Затова ли си гласувахте 100 милиона за подслушване бе ***?

1058

Мама

преди 13 години

"точно такива са социопати, мразят ромите, защото сме били *** и,защото сме живеели на гърба на българите.получавали сме безвъзмездно помощи, ток, парно, жилища, не е така, ние сме бедни държавата трябва да ни дава."Не те обиждам-цитирам глупавите ти клиширани изказвания!!!Или и те не са твоиговорилнико,само преди няколко поста???Страхливец...поне стои зад написаното от самия теб,а не си върти ***!!!!

1057

Попай

преди 13 години

Мамче, като отправяш молитва към Бог за душата на плода, не се моли да не брои етноса, защото така сама го изтъкваш като грях и на пръв прочет е смешно.

1056

donev

преди 13 години

защо ме обиждаш не ми следиш мисълта ?някой се представя за мен тук и ни обижда, аз не гледам скат и не бия хора.аз искам присъда за лекарите, защото детето е дете дали е ромче или българче няма значение... можем - правим деца, българите не могат - не правят.

1055

genadi

преди 13 години

Аз ще ходя при Азо да ми смаже малко ауспуха и да му потанцувам

1054

Мама

преди 13 години

А като си така"нахъсан"с какво точно си "допринесъл"да се промени това положение???Ти ли,поплювко,дето се дървиш пред компа,вчера преби с бухалка момчетата в трамвая,ти ли недоносче неграмотно ,помогна на някого,било финансово,било морално,ти ли Етностно Кречетало,повтарящо "клишетата"на телевизия СКАТ,направи нещо градивно или позицията ти е "ще лая,ще лая..."по форумите!!!!Каква алтернатива имаш,освен-"На нож",а като излязат хората,ти ще пишеш по форумите????

1053

genadi

преди 13 години

истинските българи не убиват бебета, пък били те и ***!Хайде, приятно излизане до чалготеката, където ти и останалите чалгаджии /бели ***/ да поразпуснете с "музиката" на Азис, Преслава и Славуца Трифонова!!

1052

Radosveta

преди 13 години

Смъртни присъди за лекарите-убийци!

1051

donev

преди 13 години

Боби казах ти да мълчиш сега съм donev

1050

lmn

преди 13 години

taka e!

1049

Аз

преди 13 години

"Лекарите" са за затвора! А който ги защитава - явно има проблеми с ценностната си система.

1048

донев

преди 13 години

ти кой беше или аз съм ти ?

1047

donev

преди 13 години

точно такива са социопати, мразят ромите, защото сме били *** и,защото сме живеели на гърба на българите.получавали сме безвъзмездно помощи, ток, парно, жилища, не е така, ние сме бедни държавата трябва да ни дава.