320

Dimitrov

преди 13 години

Skoro shte izlezne istinata nayave! Otkude sa vzeli baza danni i kak nezakonno sa razpisvali horata kato im izpolzvat lichnite danni! Strahotna demokracia, Geyche...

319

Плюшкин

преди 13 години

наблюдавайки изминалите събития в историята ни, от 21 години насам, защо ли си мисля, че тъкмо вземем малко да живнем и някой ни насрочи избори? 1.) Бюджета се прехвърля по партийни фондове. 2.) Смяна на лицата, които твърде често просто са продължавали политиката на предишните, а тя е субективно нещо? 3.) Защо и при БСП, СДС, НДСВ, ОДС, ДПС се разширяваха погрешни за нас постановления в управлението, а сега се плюят същите такива? Въпроса е, докога ние българите ще страдаме от алчността ви?

318

poohy

преди 13 години

Оня Яне ли - дето срещу него се повдигна обвинение за секс тормоз от негов подчинен ли. 600 000 - толкова ли са гейовете в България.

317

Анонимен

преди 13 години

глупости! и аз се подписах. само че на подписката пишеше "Яне е ***!" и аз с двете ръце се подписах. и с двете имена също.сега разбирам, че Янето е подменил текста на подписката с друго. хора, не вярвайте на такива глупости. на подписката пишеше "Яне е ***!" и затова събра толкова много гласове.

316

Анонимен

преди 13 години

аз съм един от подписалите се в подписката, но ТОГАВА никой не КАЗВАШЕ, че щом се подписвам, значи искам незабавен РЕФЕРЕНДУМ и предсрочни избори. Ето заради този начин на злоупотреба от политиците все по-малко хора ще се включват в иначе добри политически инициативи. Гнус ме е от този извратеняки ме е яд на себе си че не се сетих какво ще направи тоя с тая иначе справедлива инициатива.

315

ivo

преди 13 години

600 000 срещу 6 000 000......На Куково лято! Да го духа!

314

edna

преди 13 години

Че Яне нали точно интереса на Гоце обслужва.Да се върне Гоце като спасителя на нацията.Абсолютно си прав.назрява революционна ситуация.Когато едните не искат да бъдат управлявани по старому,а другите не могат по новому.Въпросът е народът да не се поддаде на тази игра ПРЕДИ избори.Всеки политик сега ,без изключение, е част от статуквото.Помислете Яне кого обслужва и какво в крайна сметка предлага. Знам за една хиена,която засега си трае и само чака народния гняв да изригне и да се закичи с лаврит

313

отчаян

преди 13 години

1. Яне, не ми харесва, не е чист човек, но доста от нещата които иска или за които алармира са принципно добри.2. Относно Велико НС - да крайно наложително е да се свика и принципно съм за. Ома страшно много крайно наложителни закони, които обикновенно НС не може да промени.НО ПИТАМ АЗ КОЙ ДНЕС МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ в това Велико НС? Какво, борческо-пожарникарската идиотия, заедно Болен, Лостов и за капак Яне и естествено и "комунистите"?И какво, цялата тази *** ще ни пише констиуцията!?!! Мъкааа..

312

Обичам България

преди 13 години

Абе хора, на кого да вярвам? На никой!!!Ако някой може да помогне: СЛОЖЕТЕ КРАЙ НА ТУРСКАТА РЕЧ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ.БТВ, НОВА - " УЖ, НАЙ-ГЛЕДАНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ". ОТ КОГО ЛИ? Не и от БЪЛГАРИ

311

обективен

преди 13 години

тези на снимката са като младоженци :D тоя човек колкото и да се напъва, никога не може да спечели сериозно отношение.самия му гласец буди присмех и съжаление.но е хубаво, има толкова енергия, прави шоу поне

310

Анонимен

преди 13 години

Разпускане на народното събрание, нови избори и политическа криза- това е което ни трябва в момента!Янето както винаги се проявява като далновиден и мъдър политик милеещ за България!*** *** нещастен, абе няма ли някой да го отвее тоя нанякъде?!

309

Анонимен

преди 13 години

От ти 600 000 дали има и 60 000, които са разбрали за какво се подписват. А като са разбрали, толкова ли не знаят, че Великото народно събрание е от 400 депутати. Значи двойно повече хрантутници за още 4 години, поне това не знаят ли тия овце. Ама дай на българина да се подписва и да си мисли че от него зависи нещо. Балъци, за това куманоидите ни управляваха толкова години и сега дават мило и драго пак да дойдат на власт, защото те живеят за да крадат, историята го потвърждава вече стотици пъти.

308

пешо

преди 13 години

а като се има в предвид че това е най истинското правителство от поне 20 години насам какво да кажем

307

Плюшкин

преди 13 години

Новата конституция ще отнеме авттоматично валидността на утвърдени закони-постановления досега. И на практика пак ще издухаме супата, защото дори и самите общинари често си противоречат дори и при данъчните декларации, а камо ли в останалите неща? Тая държава я съсипаха с промени и от ден на ден все по лудясваме май? Яне ако иска промени, да ги публикува в много медии, ца да прочетем за какво става дума? Как да му вярваме, ако не знаем какво иска?

306

несебър

преди 13 години

така се прави снимка на младоженец и булка

305

на снимката

преди 13 години

това е естественната поза на китката защото показва мъжество

304

Анонимен

преди 13 години

Янето отново се опитва да прави *** на целия народ, типичен гей, нагъл та дрънка.

303

СМЯХ В ЗАЛАТА

преди 13 години

600 000 искали незабавен край на управлението на ГЕРБ.......ХАХАХА,как и кога ги преброихте бе? псевдо журналята пак се исказаха неподготвени

302

несебър

преди 13 години

всички от герп да идват след 22,00 ги чакаме

301

любопитен

преди 13 години

Приятели, нека да изиграем заедно една игра!: Нека всеки който пише или гласува, с ръка в джоба и другата, върху мишката да натисне плюс, ако получава някакви доходи за да изрази мнение и минус, ако не получава такива? С интерес ще видим, дали смебезкористни и какъв е процента от това? Вие сте на ход, а аз започвам със своят "минус". Просто чета тук, че имало платени драскачи, та реших да проверя вярон ли е?