360

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

Трябва да си болен мозък след като приемаш, че оценка за който и да било може да е визата за САЩ.Понеже си и евроатлантически патриот ,та оговори,беше ли на откриването на паметника до амбасадата на смелите USA орли които бомбиха София 1943-1944г.?Заненесе ли китка и рони ли сълзи?

359

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

Трябва да си болен мозък след като приемаш, че оценка за който и да било може да е визата за САЩ.Понеже си и евроатлантически патриот ,та оговори,беше ли на откриването на паметника до амбасадата на смелите USA орли които бомбиха София 1943-1944г.?Заненесе ли китка и рони ли сълзи?

358

USSR

преди 13 години

А ТОВА ЗА ВИЗАТА , МИ НАЛИ ВИЙ ГО СПРЕТНАХТЕ БОЙКО , ДА ВИ УДАРЯТ ЕДНО РАМО БРАТЯТА АМЕРИКАНЦИ ... КЪСНО Е ... ДЪРЖАВАТА СЕ СГРОМОЛЯСВА , АЙДЕ СЕГА ВЗИМАТЕ ЗАЕМ , ГЛАСУВАХТЕ В ПАРЛАМЕНТА ЗА НЕГО , МИ ЩЕ ГО ИЗХАРЧИТЕ ДО НОВА ГОДИНА И ПОСЛЕ ...АЙДЕ ВИЕ ЩЕ СИ ПРИБЕРЕТЕ КОМИСИОННИ И ЩЕ СЕ РАЗПЛАТИТЕ С ПРИЯТЕЛСКИТЕ ФИРМИ ДЕТО СТРОЯТ МЕТРО , МАГИСТРАЛИ И Т.Н. АМИ ПАРИ ЗА ПЕНСИИ И БЮДЖЕТНИ ЗАПЛАТИ - ДОГОДИНА , А ? И НА 100 БИВШИ МИНИСТРИ ДА ОТНЕМАТ ВИЗИТЕ ЗА АМЕРИКА ТОВА НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ. АМА КАКВО ВИ Е НА ВАС - ВИЕ В ГЕРБ СТЕ ВСЕ ИМОТНИ ХОРА - КАТО ПОЧНЕШ ОТ ЦЕЦКО ЦВЕТАНОВ И СВЪРШИШ С АНДРЕЙ ИВАНОВ ... БОГАТАШ ДО МИЛИЦИОНЕРА МИЛА МОЯ МАЙНО ЛЬО

357

Нянго

преди 13 години

Ти на колко години си бре, наблюдател? Когато бях на около 20 казармата беше задължителна, 2 години. За всички ли? Нееее! Например за сер.Гей не беше! И друго - за да имаме дънки, купувахме долари от *** студенти по 3 лева, и дебнехме около корекомите да не ни ги вземат. Докато за приятелите ти нямаше ограничения! За нас имаше изходни визи, и даваха да обмениш 30 лева!И кой да изберем - западния модел, или севернокорейския,?!?Вас, *** трябва да ви избесим, веднъж завинаги!

356

НЕ Е ТАКА ,БОКО....

преди 13 години

БИЛО ГО Е ШУБЕ ЧОВЕКА, ЧЕ АКО ГО ГЕПЯТ ПРИ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА ДРОГАТА С "ОПЕРАТИВНО ИНТЕРЕСНИТЕ ЛИЦА",......ДА МОЖЕ ДА ГО ИЗДУХА ВЕДНАГА, С ТОЗИ ПАСПОРТ!ОТГОВОРНИТЕ ХОРА НА ЦК, ИМАТ ПО НЯКОЛКО ПАСПОРТА, ЗА ДА ЕМИГРИРАТ---КОГАТО Е НУЖНО!ТЕ НЕ БЯГАТ НА ИЗТОК---В РУСИЯ!!!БЯГАТ НА ЗАПАД----КАТО Г.ДИМИТРОВ, ВЪВ "ХИТЛЕРОВА ГЕРМАНИЯ"!СЕГА--БЯГАТ В САЩ!!!!ТОВА Е ,....МОДЕРНОТО!!!!

355

Анонимен

преди 13 години

Най-вече поради това, че ние, българският народ, сами сме си избрали предишните управници----------------- Ама ти си нещо в грешка. Нито ние всички сме ги избрали, нито цял свят ги е обявил за престъпници. Отделна страна е отказала виза, никой не казва, че е престъпник. Очевидно е, че субекта не споделя нито западните ценности, нито може с нещо да принесе полза за двустранните отношения - следователно му отказват. Да ходи за виза в руското посоство.

354

Анонимен

преди 13 години

Аз това не приемам за шамар. На мене защо не ми отказват виза, когато ходя в командировка някъде? Шамар е може би за червения електорат, макар че по-скоро си е шамар лично за конкретния червен наглец.

353

Еххх...

преди 13 години

youtube/watch?v=sPJIzhr4-q0&feature=related

352

До 357

преди 13 години

Като си бодигард на комунистически диктатор, какъвто беше Тодор Живков, като си участвал във възродителния процес, като си бил мутра от подземния свят, как те приемат изведнъж в ЕНП ??? Явно и там приемат по други критерии...Любопитното е как ти, който си такъв антикомунист, гласуваш за ГЕРБ и харесваш баш комуниста Бойко Борисов, това е по-любопитно. И ясно - защото *** покрай ГЕРБ. -

351

Анонимен

преди 13 години

Какво имаш пред вид? Че трябва да защитавам един червен продажник само защото има български паспорт ли?

350

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

Ама деийствително много *** и сбърканяци се облекчават в сайта.За евроатлантически еничари като тебе любовта към голямиат брат САЩ е като слънцето и въздухът за всяко живо същество.Седиш в партер с паничка в ръка и чакаш потупване,шут или да направиш малка музикална форма на батко от Алабама!А ходи ли вече скитка цветя на паметника пред посолството на героите бомбили София през 1943 и 1944г..Не чувам.а крокодилски сълзи ля ли?

349

Анонимен

преди 13 години

Ама те, крайно време е да отнемат визата и на Бойко Борисов, по същите причини, по които отнеха визата на Румен Петков.

348

Анонимен

преди 13 години

Как, като си преподавал политикономия на социализма и си писал статия по тая тема в "Работническо дело", сега пишеш писма до ЕНП", коментира премиерът!? ПО ТОЧНО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ КАЗАНО!

347

Нянго до 350

преди 13 години

Е пич, когато отнемат визата на висш политик от някоя държава това означава, че за тази държава този човек е престъпник. И понеже това е САЩ, а не например Суринам, то и отзвука е доста широк.Е добре, де ама какво от това, ще кажеш... Същото казват и тези в пустинята, дето си пребиват жените с камъни и онези които продават дрога на децата ни; т-е престъпници.А за износа - мито има само при внос, умнико, но откъде ще ги знаете тези неща *** мръсни недоубити...

346

Газпутин

преди 13 години

Според мен би било по правилно да напишете " Мога да кажа едно голямо ЛА*НО".Иначе, нищо лично към теб и към бравото.

345

Анонимен

преди 13 години

Румене, изглежда не си наясно с разликата между СЪДЕБНА система и полиция, също и по какво се различава съда от СЛЕДсъдебните действия. Явно и администрацията приравняваш на съд. Абе кой ти ги казва тия глупости? Сам човек не е в състояние да натвори толкова безсмислици и то като внимателно заобикаля логиката - все нещо от темите на писанията щеше да му е ясно.

344

dedo

преди 13 години

Р. Петков: В Русия съм, в Русия съм... :)

343

Шестаков

преди 13 години

Четете внимателно и ще разберете как този човек владее празнодумството.Тук някой питаше как вървят тиквите на пазара ? На Женския пазар са по 0.40 лв./ кг. за фуражните. В село Поповица и в с. Горски извор се харчат по евтино. Производителите на тикви твърдят , че търсенето рязко и намаляло сравнено със същият период на м.г. Още 92 000 човека са останали без работа и вече не искали тикви. На фуражните тикви най се радва едно и двукопитният *** от семейство "Гербави". Особено мучащият

342

Х

преди 13 години

Този шамар е планиран. Ръката, която го нанесе е планирала и много други "шамари", в зависимост как ще и потръгне пасианса в клоаката. Както ми подсказва опита, палачинката се обръща лесно. Какво правим, когато "ръката" нанесе шамар "...начело на държавата е мутра..."

341

Анонимен

преди 13 години

и това да се коментира толкова за една виза аисиктир голем проблем а че няма заплати а тировете всека седмица изнасят готовата стока за македония без мита ааа