268

Смях

преди 13 години

На кой му приседна ? Като гледам няма един осъден, а кражбите и злоупотребите при ГЕРБ са ФРАПИРАЩИ...Хората дето набиват боб скоро ще спрат да се задоволяват със зрелища, и ще поискат хляб и месо... И със тези заучени фрази може да заблуждаваш сам себе си, но не можеш да излъжеш гладния.

267

ДЕМОКРАТ

преди 13 години

Бойко, ти като ортодоксален комунист не вярваш в Бог. Аз, като ортодоксален християнин, вярвам! Предизборните ти и следизборни лъжи, както и тази гавра с българския народ няма да ти се размине. Ще си получиш заслуженото! Свише!

266

Смях

преди 13 години

И да те поправя ХОРАТА НА ДОГАН източваха !! Защо ли симбиозата ГЕРБ-ДПС се вижда и 18 месеца след изборите ! Хората на Доган все още управляват Държавен Фонд Земеделие ! Боко дойде със идеята да изгони турците от управлението НЕ СЕ СЛУЧИ ! Излъга всички и се прегърна със Доган..Вече ТРЕТА ГОДИНА чакам да му бутне поне БАРБЕКЮТО :)

265

Dan

преди 13 години

Така и не разбрахте, избирателите на "Тиквата", не им пречи че ще си ядат боба, на тях им стига тези които си мислеха, че цял живот лъжейки и крадейки ще ядат мръвките, сега да им преседне!

264

Анонимен

преди 13 години

ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ Г Е Р Б е СИНЯТА КОАЛИЦИЯ - ЕДИНСТВЕНАТА ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ!

263

Смях

преди 13 години

Каквото и да пишем ти винаги извърташ , че всеки който пише против ГЕРБ е за БСП а това е адски грешно или може би такива са нарежданията от централата ? Всички са маскари и най вече БСП ! Ами ако аз съм един от първите който скачаха по площадите прегърнали синята идея и никога не съм членувал във /БКП и Комсомола/ какво правим пак ли съм привърженик на БСП. Това е демагогия която Боко насажда от доста време. ТОЙ Е КОМУНИСТА а не аз, и никога няма да бъда. А ти случайно не си ли КОМУНИСТ /ГЕРБер

262

Dan

преди 13 години

Това пък е най-смешното, като видяхте, че никой не Ви се върза на клипа "Избираш Борисов получаваш Костов", и то лансиран от никому неизвестна "независима новосъздадена политическа партия" в последствие Овчаров си призна,че това е клонинг на БСП, някой по-умен прозря, хората мразят комунистите, значи всички напъни да се насочат да се насочат на там, т.е. да плюят по своето име,крадеца да вика дръжте крадеца, това че името комунист ще се опетни...то няма повече на къде така че давай плюй по Боко

261

на снимката

преди 13 години

Червения *** - МУТРА от Банкя. Избиратели на Тиквата - обичайте си го и си яжте бобеца всеки ден...Няма бивш ***...няма и бивш комунист!

260

Анонимен

преди 13 години

Ей, мухъл, хората не те избраха, за да се прегръщаш с доносника от Сирищник! Бих казал, хак да им е на тия дето ти повярваха, но ще се въздържа - щото ни е хак на всички. Мама му стара, няма да му дойде акъл на тоя народ и това си е.

259

anonimen

преди 13 години

naroda ima6e po4ti takava nadejda ,za po-dobro bade6te i pak ostana izlagan kato madridskiq mo6enik,sega i tazi mutra,onzi kaza 800 dni tozi kolko 6te mu trqbvat da dorazsipe darjavata,toi za godina i polovina q razsipa pove4e otkolkoto troinata koaliciq i onzi dartiq maimurnik,simeon,takava bezrabotica ne e imalo prez poslednite 20 godini,i po lo6o stava,a toi mi govori,za detski gradini i magistrali

258

Dan

преди 13 години

Неизвестното бе ГЕРБ, и ПКК да беше пак щеше да е по-добрият избор от БСП защо ли ЗАЩОТО- Въпреки, че им казваха от ОЛАФ-това са престъпниците, които източват Еврофондове от БСП казваха, не е вярно това са спонсорите на президента-така ли шат кранчето!Серго стоеше като *** пред кабинета на Путин в Русия(ама като премиер на България), и така и не влезе, а сега Путин дойде на крака да договаря при Премиера на България, а малките неща излез и ще ги видиш асфалтирани улици, нови детски градини..

257

bg

преди 13 години

Внимавай Цецо Шестака следи какво пишеш и може да остане недоволен от факта , че не уважаваш комунистическия-шофъорски произход. А ДС Генералите са зад него като се има предвид кой го издигна от нищото и кой му купи имотите. А пишеш ли за ГЕРБ все едно си на щат във ДС там са се събрали само милиционери и комунисти, опс да не забравяме колхозничките и стругарките.

256

да

преди 13 години

Да добавя, реално не вдигат данъците , а увеличават таксите и глобите, налагат за всяка грешка. Пример Търговския регистър, наглобиха хората ,че не са си подали нулевите отчети с по 2 000 лв, а тези които са подадени изобщо не ги публикуваха все още ... и да ги публикуват тя годината изтича вече и смисъла им е почти нулев ... Институция направена само да събира такси и глоби...

255

ЕЛЕКТРО БАСС

преди 13 години

ЕИ БОКО...ТИ СИ *** И НАГЪЛ КАТО БЪЛГАРСКА ТИКВА!КАКВО НЕЩАСТИЕ Е ДА СИ БЪЛГАРИН, И ВСЕКИ КОЕТО Е БИЛ НАВЪН, ЗНАЕ ТОВА!

254

Смях

преди 13 години

Кое е неизвестното ? ГЕРБ управляват 16 месеца...Какво направиха НИЩО...Колко хора останаха без работа МНОГО...Повишиха ли се цените ПОВИШИХА се...Ще вдигат ли данъците ВДИГАТ ГИ...Разбиват ли здравеоопазването ЗАТРИХА ГО...Повишиха ли данъчната тежест за най БОГАТИТЕ / разбирай на Боко приятелчетата/ НЕ ГИ ЗАКАЧАТ...Цветелина за ДВЕ години стана ли втора по БОГАТСТВО СТАНА...Какво още да коментирам ??? Не знам кой нормален човек би подкрепил Боко и Компания...Имам познати който все още вярват във ГЕРБ....Но когато ги попитам какво се е променило отговора винаги е един всичко :) Единственото нещо което признавам е спирането на отвличанията...Но като се има предвид Боко от кой среди произлиза, това може да се приеме и като знак на добра воля от ПРИЯТЕЛЧЕТАТА МУ и подкрепа със предаването на една група !!!!

253

Dan

преди 13 години

Този твой коментар, целеше да отклони вниманието от това кой пише под няколко ника, или просто нямаше какво да кажеш, та забърка такава каша, генерали, ДС синя идея, Б.Б. Ц.шестака и комуниестите в две изречения, лишени от какъвто и да е смисъл!?

252

Контра - Атака

преди 13 години

Karthago delenda est = Социалните пари на ***, трябва да се спратКоето вече е родено до сега - родено. Ще продължим да го хрантутим.Оттук нататък обаче :МАЙЧИНСТВА, ДЕТСКИ и ПОМОЩИ, САМО след ЗАВЪРШЕН 8-ми клас, на родителите ! И до 3-то РАЖДАНЕ ! ИНАЧЕ ... иначе НИ ЧАКА СТРАШНАТА СЪДБА на КОСОВСКИТЕ СЪРБИ ... Не ... чака ни по-страшна съдба. Защото Косовските сърби имаха къде да бягат.Към незавладяната от албанците, северна част на Сърбия.А тук къде ще бягаме ? Че остана ли район в БГ, където родените *** да не са абсолютно мнозинство ?!

251

Dan

преди 13 години

Какъв е извода? По-малкото зло, отива на преден план , и така докато не стигнем, до нещо наистина стойностно! Това за съжаление е пътя и аз го избирам него пред бездействието, и пред апатията, защото те действуват единствено за големите мародери - комунистите! Не се знае , кой политик какво ще донесе на България, но едно е сигурно, БСП до сега не са имали успешен мандат, винаги се провалят, за това неизвестното винаги е по-добро от добре познатото и известно ограбване и безхаберие!

250

bg

преди 13 години

Вече те разбрах ти пишеш за ДС. То е същото Гнералите плащат ли добре. Друго си е да подкрепяш синята идея във лицето на Б.Б и Ц.шестака. Всички сте КОМУНИСТИ.

249

301

преди 13 години

В БГ комунзма никога не е падал,смениха си цветовете и продължават да крадат.Дано се формира някоя нова партия с чисти политици излизайки от OF a ne с децата на родители от БКП. В коя държава министър работи и като консултант? В никоя,дори в банановите вече има закони,цецо да си ходи