16

Tялото

преди 13 години

Първата му реакция е да се отрече от сина си. Мисля е достатъчно за да си направим извод що за човек е.

15

Йорго

преди 13 години

до Цветелин Кънчев - Това,че сте в конфликт едва ли е вярно, а и то не ви оневинява - все пак сте отговорен за възпитанието на сина си

14

ined

преди 13 години

Лъже като дърт ***.

13

Пенсионер

преди 13 години

Преди години по телевизията:Кънчо,Кънчо, от толкова малко парче те отгледах, а я какво голямо *** излезе! ...А синът ти - още по-голямо.Затова и по -голяма присъда заслужава.

12

Анонимен

преди 13 години

Терор се спира само с друг терор. Вие си направете сметката какво трябва. Но се съмнявам да се промени нещо. Жалко за България. А беше една прекрасна страна...

11

киро

преди 13 години

той и ИВАН КОСТОВ е българин ама дали е така ..;)))) българин е колкото СЕДЕФЧО радомирският *** е българин............

10

Анонимен

преди 13 години

Mikele mafiotsko ime.

9

историята учи

преди 13 години

Кънчооо..Кънчо, какъвто бащата такъв е и синът.....

8

Анонимен

преди 13 години

Цветелин Кънчев не е ром, а е етнически българин, но все пак продажен де. Заради пустата царица-парица и тук-таме малко жица.

7

В

преди 13 години

Забрана на Кръвосмешение между *** и Педофилството ! Брак над 18 г , задължително ходенене на Училище . За всяко дете за което не могат да се грижат и да му осигурят нормален човешки живот -глоба по 1000 лева на месец за всяко такова дете / има 5 деца -глоба 5000 лева за държавата /. Живеят и спазват законите на България като станалите . Ако не са изпълнени всички теззи условия -забрана за Гласуване в България !Започване на преговори със Индия да си ги прибира срещу пари който не иска Интег

6

Циклон Б

преди 13 години

Скъпи братя и сестри чисти етнически българи,за да учи на този *** сина му в Кеймбридж много от вас или ваши близки са били обирани от джебчий по центрове на градове,площади,пазари,Молове,граски транспорт и т.н и заради тези маймуни страда и туризмът в България понеже виждали ли сте обирани в градски автобус баба и дядо немец,на които се крепи все още туризма ни!2050 ще сме малцинство на тази ***!Решението е да се обеденим и да ги прогоним от тази държава,български град и село!!!

5

Пора

преди 13 години

И ти и ******лското ти поколение сте за затвора !

4

георги параванов

преди 13 години

стига кънчев - двамата крадохме накара цяла рода *** братчеди да грласуват за мене п-*** президент Седефчо сега пък не знаеш синът си.....АБЕ ТИ СЕ ИЗКАРА ПО ******Л И ОТ МЕНЕ;))))

3

живко сталев

преди 13 години

Както казваше Данко Хърсъзина: " ПУСТА СОПА НЕОКАСТРЕНА"В тая насока ,само БОЙ може да оправи тая *** наречена ***.Счупете ги от бой пък да видим ще бута ли,***!!!!

2

пчелкин

преди 13 години

АБЕ ОСТАВЕТЕ СЕ АМА ЗАСТРЕЛЯХА ФИЛ ОТ БРИГАДА В ЦЕНТЪРА НА МОСКВА,ТОЗИ ПЪТ НАИСТИНА:(

1

БАЧО КЪРТАЧО

преди 13 години

а га ядохте кифтетата от краденото ни рива нали ***