107

стар пес

преди 13 години

До експерта от 110...Ех експерте експерте...ти не си никакъв експерт а един обикновен ***.Какъвто и да е Румен Формулата ....поставя конкретни въпроси на които Консултанта и митничара ако имат дупета да отговорят... а ти...като.."Ти му викаш Куме Иване...а той тича за к....да те хване!"Аман от гейберисти и ***!

106

Иван

преди 13 години

Супер! Не че Р.П. е цвете за мирисане, ама видя, че на таралежа ЦЦ са му меки бодлите, та продължи да го мачка с думи (не с дупе!). Не ме кефи, защото все си мислех, че може читави хора да получат властта. Така ГЕРБ отива направо в прегръдките на ДПС. Друг ход нямат.Перефразирано:Боже, колко много простотия има в България!

105

Анонимен

преди 13 години

сега вече като си имаме писта за фУрмула Ино можем да го полеем с Ино уЙски

104

Анонимен

преди 13 години

На федерацията по мотоциклетизъм даде 8 000 000 лв. После ги опукаха в Монако. А ние тук събираме пари с смс-чета да спасим едно детенце.......

103

Нихога повече

преди 13 години

Танов" -"Нихога повече алолол!"

102

Анонимен

преди 13 години

Самата му мутра е мафиотска....

101

Анонимен

преди 13 години

99да излиза че сега комунистите са на властнас червеееното знаааме родииии ниии само малко ще поплюем срещу непребоядисалите се комунисти, обаче пак сме тук и пак сме същите, нълтъй?

100

AZZ

преди 13 години

МАХНЕТЕ ТОЯ АЛКОХОЛИК !НЕ МУ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА НАГЛИТЕ БРЪТВЕЖИ...

99

Ясно

преди 13 години

Вече стана прозрачно ясно. Разбрах каква е мисията на всички български правителства, каква е ролята, която играят, какво представлява "управлението" им. Всичко било адски просто. Те нямат мисия да управляват България така, че да се развива и в интерес на българите. Те се занимавали и се занимават само с търговия на наркотици. Търговията с наркотици - до това се свежда правителственото управление в България. Нищо друго. Те идват на власт само за да търгуват с наркотици, за това се карат и делят.

98

Драско Драскачев

преди 13 години

Естествено, че т.н. герб са най-големите комунисти. И пожарникаря, и убавата Цецка, и Цецо Шестака са били членове на БКП по убеждение. Цецка даже е била член на окръжен комитет. Нито Станишев, нито Симеон2, нито Доган са членували в БКП.

97

666666

преди 13 години

важното е че всички от герб се усраха начело сББ иЦЦ

96

Анонимен

преди 13 години

99ами не знам :)бойко борисов е член на бкп повече години, отколкото станишев, петков, станишев и още цялото управление на бсп заедно :)

95

bezpristrasten

преди 13 години

Много добре аргументирано изказване!

94

Анонимен

преди 13 години

Като гледам какво е писал анонимния БСП драскач, излиза, че БСП се отрича от червената идея, и вече не са комунисти, а комунисти са ГЕРБ... Драскачо.. коментар?

93

Знайко

преди 13 години

Румен Петков е умно ***, но прекалено много пие и самомнението му ескалира с всяка изминала година.

92

Анонимен

преди 13 години

Туй го четохме вече бре! Поне размени изреченията! ***!

91

BIG AL ::)))))

преди 13 години

Две глутници червени кучета ,поклонници на тошо , привърженици на проектите на Империята на злото, се бият , хапят , ръфат , надлъгват, мамят , заблуждават, демагогстват за ..ВЛАСТТА ..в нещастна България..Едната шайка е от ГЕРБ и Атака , а другата -БКП/БСП/ и ДПС...Предвождани от гейове , тикви , мутанти от ДС , те водят ЛИЧНА , а не идейна борба за власт ..Една тълпа от селски хитреци се опитва пак, да заблуждава цял един народ ..Това е положението , засега ))

90

Анонимен

преди 13 години

Ся.......Герб туй, Герб онуй.........Ама на кой да вярвам? На ЕС и американския посланник или на драскачите тук? А??

89

аз

преди 13 години

84 - ПОЖЕЛАВАМ ТИ да не се отървеш от стандарта на станишев - ти и целият ти род да благоденствате !!!

88

Д1

преди 13 години

Някои ГЕРБери преписаха ареста на Будимир Куйович в заслуга на Б.Б. А той е арестуван на 30 декември 2007-*** година. Как Борисов има заслуга за ареста му незнам... ?Явно е 2-0 за Петков спрямо Цветанов.