210

218

преди 13 години

то това е ясно ама обясни ми защо ме трият??? и какво му е "неуместното" на коментара??? Истината ли???

209

до 218

преди 13 години

Не е нужна камера за да разбере народа, че във Варна е облачно сега и има съборено заведение под пощата в кв. "Владиславово" вчера.Оня който казва, че се пече сега е същия, който казва че и заведението не е бутнато.Просто си прави майтап с хората като ги манипулира и провокира. Явно така изпитва душевен оргазъм,човечеца. Хора всякакви.

208

СМЕШНИЦИ !!!

преди 13 години

Сега разбирам защо Доган тичаше към Сараите с кирка на рано. Оплашил се е от глоба и отива да си гътне барбекюто :)СМЕШНИЦИ !!!!

207

Анонимен

преди 13 години

Е не мога да разбера що ме трият!!!!!!! Нито обиждам, нито нагрубявам! Просто се позовавам на една онлайн камера която е достъпна за всики за да изоблича един лъжец дето се "препичана слънце". Ако някой схваща кое е против правилата на сайта моля да ми обясни.

206

Смях

преди 13 години

Добре,че има толкова скучни теми,че хората да си пообщуват на воля!Да си поприказват за житието-битието си.....и да си се по оплюят ей така,за кеф!!!

205

АНОНИМЕН

преди 13 години

Havsqkade ima nezakonni stroeji, no zatova sa vinovni kmeta i Gl. arxitekti trqbva golemi globi kato yvolneniqi zatova pravitelstvoto da pomisli.Osobenno v Grad Vraca vseki vtori imot e nezakonen i vseki si stroi bez razre6enie.

204

от 212

преди 13 години

Поста е за теб,братко манипулатор-провокатор 208-ми! Донякъде ти се отдава, но трябва още дооста да побачкаш в тази насока за да се доусъвършенстваш напълно Пред мен аматьори не вървят.)

203

до 211

преди 13 години

Пече само в твоя душевноразстроен свят... май.

202

Анонимен

преди 13 години

Батка, обичаш да дразниш хората-разбирам, но наистина ли ти прави удоволствие това? Като оня Кара Ибрахим го играеш.Отначало си помислих в първият ти пост ,че наистина си от района, но после разбрах че само се бъзикаш .Ок ,няма лошо и аз затова ти отговарям по този начин ,като те бъзикнах с въпроса какво има отлявата страна на заведението.Иначе съм на портокалов сок, нека поне се стъмни за да дойде ред на ракията.Имай търпение,не се наливай повече с бирица.

201

до 206

преди 13 години

Какво да се отличавам? Аз съм този който твърди че има съборено заведение в парка под пощата в кв.Владиславово в гр.Варна,а другия анонимник отрича. Не следиш ли постовете?

200

Анонимен

преди 13 години

до 205 - я както обичаш да правиш салата, донеси и по една ракия да почерпиш, че ми омръзна да се наливам стая бира

199

груйчо до 203

преди 13 години

Издишаш. Тотално.

198

Анонимен

преди 13 години

е да де ама излезе че той ти го е казал. тури ник за отличаване.

197

до 202

преди 13 години

То няма спор брато, има само някакъв тука, който си няма работа и се прави на интересен.Казвам му че заведението е бутнато, той отрича понеже иска да се бъзика с хората.А аз пък обичам ей такива да правя на салата. Как му го вкарах с въпроса: Какво има отлявата страна на събореното заведение? Човечето не знае к'во да ми отговори, вкарах го на....)))).

196

Анонимен

преди 13 години

За твое сведение не си "бия" плюсове. Просто ти слагам на теб МИНУСИ, понеже ме ядосваш с лъжите си.

195

Анонимен

преди 13 години

името на Плевнелиев от Плевня ли произлиза ?Явно дядо му и той е обичал да бута нищо незначещи Плевни !Ха-ха, здравейте Циркаджии !

194

Анонимен

преди 13 години

я като спорите си сложете по един ник, че така не се разбира кой на кого отговаря

193

до 200

преди 13 години

Всеки случай не си бия плюсове, както ти правиш на своите си постове. Много си жалък брато.

192

Анонимен

преди 13 години

Кои сти тези вие, които разбрахте - ти и другото ти аз ли ?

191

Анонимен

преди 13 години

ти пък Варна и мацки - ама хайде да не казвам какви са жените във Варна, че веднага ще ме баннат