176

срънчобел

преди 13 години

Е, сигурно тогава има различни джихади? Защото тук някакви пастори ислямисти, с арабско-кюрдски лица говорят за джехад и трябвало всеки, който не вярвал в Алах и не почитал някакъв си коран и Мохамед, да бъдел убит. А това не предизвиква доверие и приятелство в мен, когато всеки от тия хора искал джихад? Явно са различни тия джихади? Възможно е? Аз затова искам да зная?

175

Посветен

преди 13 години

Николайчо, не знам дали автора е комсомолче, обаче знам, че Иран има атомно оръжие и ракети, способни да достигнат Бургас (по-далеч едва ли ще стигнат, но до Бургас със сигурност), а "братята" хАмериканци ще ни ползват за пушечно месце - нещо, което Русия никога не е правила...

174

слънчобел

преди 13 години

А каква е истината? Нашествие на викинги, перси, албанци, кюрди, отоманци. Тук нас българите все на сни нападали кой ли не и все заради техни апетити, а ние плащаме без да сме криви? какав е истината? И всеки от тях твърди,ч е ако не сме му целунели *** и копитата, да го провъзгласим за бог, все ние сме неправоверни. Ето я истината! Всеки ни е третирал като роби. А твоята истина каква е? Аз попитах, вярно ли е за "джихад", което говорят, а все мълчат? А мълчанието е признак на съгласие.

173

G

преди 13 години

Не искам да убеждавам никого в нищо! Чел съм, че "джихад" е войната при защита на своя родина итеритория.Иранците не могат да са обединители на всички ислямиски народи-те са шиити и по-просто казано-кланят се на зетя на Мохамед.В дългосрочен план \5-10 г.\, ембаргото ще си свърши работата и при един по-организиран опит на опозицията \по-организиран от колкото след последните президентски избори\, там ще има ново правителство, да се надяваме по-малко агресивно към света!Война вече никой не иска!

172

християнин

преди 13 години

Най- големия Джихад е воден между християнски държави! Не се правете на ощипани моми - първа, втора световна, нашествия в Мексико, Перу, Северна америка, Африка, колонизация и ИЗБИВАНЕ на хиляди, хиляди!Айде да си кажем истината!!

171

слънчобел

преди 13 години

Ако си компетентен по това, кажи ни тогава: каква ев ярата ми? Защо говорят че техният "джихад" искал да унищожава всеки, който не вярвал в техния Алах и не спазвал техните обичаи? Ако това е вярно, какви приятели са ни? Ако не е вярно, тогава кажи ни за да знаем? Не знае ли човек, как да е сигурен?

170

Анонимен

преди 13 години

koy ti kaza 4e ne sa rqzani

169

Анонимен

преди 13 години

tova be6e celta na saddam da ne pozvoli da uni6tojat gradovete i za edna no6t razpusna 150 hilqdnata nacionalna gvardiq iz4ezna koito sega sa ad za amrkncite

168

Влади

преди 13 години

Абе , пичове, от всички резове иранците са най-умните ( те дори не са и *** , ако и да са мюсюлмани) . А май с тях се падаме и брат'чеди, ние, българите. Затова , да не им желаем злото, ще им дойде акъла, рано или късно. Но да не забравяме, че сме европейци ио ХРИСТИЯНИ!

167

слънчобел

преди 13 години

Казармата не е била изгубено време, защото ни събираха с цел да си браним родината. Загубено беше обучението, защото кряскаха като луди ефрейтори, а няма смисъл. Просто трябваше да се организира просто, по човешки, стегнато и тогава самите войници щяха да държат на командирите си. А как ще харесваш откачалник, който ти крещи и те кара да миеш пода с четка за зъби? Ето затова рухнахме, заради тъпотията на такива хора и на много управляващи. А умните народи не се гаврят със своите, ами ги тачат.

166

Николай

преди 13 години

Авторе , Сашко комсомолче недоклатено , спомни си добре колко години трая войнат между Иран и Ирак - ще ти кажа : от 1980 до 1988 г.Цели 8 години и то без да има победител с около 2 000 000 жертви и от двете страни .През пролетта на 2003 година САМО за 19 дена 130 000 корпус на Съюзниците , буквално смля прехвалената гвардия 1 500 000 гвардия на С.Хюсеин и стигна Багдад. Спомни си Комсомолче , звездното знаме увито около сурата на статуята на Дикатора.Тази гледка не са я забравили и в Иран.

165

Анонимен

преди 13 години

no amerikancite sega tursqt kak da se oturvat ot Irak iAfganistan prosto ni6to ne mojaha da napravqt

164

Ало , Ало

преди 13 години

Тук чета различни мнения , ама това на Гутю Путев ме заинтригува !?!?Момче ли си , не знам / явно си скубеш веждите / ,но явно опъваш ластика сам !

163

Анонимен

преди 13 години

Имат оръжие хората , имат и научен потенциал , което е право - право е.........до седмица, седмица и половина ще се бранят, пък после ще забравят

162

Ветеран

преди 13 години

До *** Гъсков *** , явно ти ставаш само за ротата за забавление на офицерския състав . Сливата , си е слива -по далеч от дървото не пада ! :)

161

Striker

преди 13 години

Много си ***, Саше! с тази крилата фраза може да се оприличи драсканицата на г-н Сашо. Смешно, нереално и най-вече наивно. От този сглобен текст би се впечатлила само баба ми, макар, че след втори прочит би ти поставила Слаб(2). Недей да спамиш, а се захвани с работа и производство, че от такива като тебе сме на това дередже!

160

СТАР Т 55

преди 13 години

Всички *** които бият челото пет пъти на ден в земята освен за живи бомби за друго не стават.Примери Чечня,Ирак та дори Афганистан кадето Руснаците место да трепат наред се опитваха да цивилизоват талибаните.Иран е наи много седмица работа.

159

za 159

преди 13 години

Абе 2 седмици им давам - след няколко хиляди бойни полета и няколко стотин томаховки ще са се самозъкопали в пясъка.......

158

Разумен

преди 13 години

Aбе комунист, докато не се обосновеш, спри да пишеш глупости.

157

iran

преди 13 години

24 часа операция по въздух и суша и от иран ще остане това което остана в ирак -малки групи териристи и милиони такива изтрепани срещу 10 15 000 американци