531

Анонимен

преди 13 години

ДА ЖИВЕЕ И ВЛАСТВА ДР. ИВАН КОСТОВ . ИВАНЕ, КАЖИ НА ТОЯ С ДЪЛГИТЕ СТАТИИ ДА СИ ЛЯГА, ЧЕ И УТРЕ Е ДЕН И ДА СИ СМЕНИ РЕПЕРТОАРА ЧЕ СТАВА БАНАЛЕН И щЕ СПРЕМ ДА МУ ВЯРВАМЕ

530

KATAHA 1100

преди 13 години

Kолко Жалко!Наместо Бойко да скъси на ЦЕЦО ЛЪЖЕЦО краката-Яне ми се явява като хирургНаместо Бойко да си върне накраденото от ЦЕЦО КРАДЕЦО- Румен Петков го посочва като такъв в прав текст, наричайки го ШестакНаместо Бойко да го чака да аестува онези, споменатите от самият ЦЕЦО ТЪПУНГЕРЪТ, 300 бандита - да вземе да си го арестува самият Бойко.И е крайно несериозно наш Цвецкан РазЦвъкан да се сателира около службите на Щатите. *** това е такава обида за ахмераклийските ченгета че просто е немислимо синчето на шефиорчето да е разработка на ЦРУ. Цветанов не е нито професионал нито има морал. Цветанов е безпътен пътник. И както ужким го "привиквали" чат-пат в САЩ, па да земът от ДАНС да видат с кого там ЦЦ има срещи. Тука Нюзоистът написа инфо че некакви щатски служби били натопорчени на Първанов, и се изисква неговото компроментиране и отстраняване от политиката в България. МОЛЯ? Ако у Щатите това е официялното искане на новата администрация-досега на Първанов да му беха показали не един а 101 избити козела. И не 5 а 105 апартамента-даже хората биха ги копували с подставени лица имащи задължително същото има каквото е името на Президентът. Та и най-големият *** като надзърне в регистрите на онези държави да се вижда че некой си Първанов закупил 105 апартамента.Такова нещо няма. Значи Цецо ОхТиПутя и Боце Ревлата си изсмукват "новините от последният им честен, но кога не се знае, орган-ДУПЕТАТА с които Федоска и Цеца щели да мляскат на Цецо Таралежо иглите. Бах му мутера -до къде стигнаха тея порнографи-Федоска и Цеца да си слагат таралежо за дамска превръска.Обидно, много обидно е че Борисов не намери по-достоен начин да разкара Цецо, ами го остави на пикаещият в шадраваните да го лиска с бирена пикня посред бел ден у парламенто.И пак казван, Цецо да се разкара незащото е лъже, краде и е глупав , а защото се показа като пубертален *** с косми на таралеж.Цецо наместо да каже по мъжки-маината ви на всички и да си се нанесе в шестте апартамента той продължава да ламти за позицията на най-смешен и безотговорен МВР министър който с непрестанните си ТВ изяви ни поднася плитки менти, дантелени партенки и еднообразни клюки.

529

FOX

преди 13 години

Онова, в което България не може да бъде надмината, е износът на престъпност. Мечтата на Левски бе да помага на другите народи, нашата мечта е да ги крадем. Красива, осъществима мечта, тя ни прави горди да знаем, че пълним криминалните хроники на световната преса. За нас няма нищо свято. Ако е имало и то е приватизирано от дечицата на ДС. Те половин век са чакали този миг да дойдат на бял кон и да вземат без кръв онуй, дето бащите им го взеха с кръвта на бащите ни, а ние с търпение и постоянство го умножихме. Грозни и нискочели хора ни притежават. Разполагат с всичкото време на света. Чакат. Да се запилеем по света. Да ни няма. Да опустеем в чуждата чужбина. Да се връщаме отвреме-навреме. Да отсядаме в хотелите им. Да им плащаме. Да си въртим кръгчето, доде умрем. А те да гледат от високото, богоизмазани, непромокаеми, недосегаемиНякакви глупави и претенциозни граждани се чудят защо сме оставени на произвола на далавераджии, биячи, крадци и злосторници. Ами колкото по-голяма е дребната престъпност, толкова по-неглиже изглежда едрата. Държавна сигурност мисли за нас. Те си имат обръчи от фирми, ние си имаме обръчи от престъпници. На лудички ни направиха, но това, което правят, съвсем не е налудничаво. Спокойно и методично, след всеки корупционен скандал, от пепелта на предишния възкръсва новият. С несравнимо упорство крадат като за последно. Но няма да е последно. Ще им трябват 500 години, и пак ще остане. Наглостта им, както и властта по презумпция, произлиза и произтича от народа. Народът ИМ гласува. Кажи ми, кажи, бедний народе, кой те в таз робска люлка люлее.

528

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

УРИНИРАЛИ СМЕ РЕДОВНО С РУМЕН...В ПЕЕЩИЯТ ФОНТАН....АЗ СЪМ ЗАД НЕГО...

527

пожелание

преди 13 години

жалък ***!

526

пп

преди 13 години

Много е гнусен този Румен Петков

525

Анонимен

преди 13 години

А не кризата не я докара ГЕРБ,докара я ДЯНКОВ.

524

Анонимен

преди 13 години

Не се бой ще те оправят,по пълната програма.

523

български ИДИОТ

преди 13 години

Олигофренията е всеобща. Из България се подмятат парцали. Един *** цапа, след него тутакси друг *** бърше, но тъй, че цапаницата става още по-непрогледна. Явява се трети ***, който се опитва да произведе от цапаницата картина. Предполага се, че колкото по-високо е нивото, толкова по-нищожно е внушението.И представяте ли си, случва се пред погледа на натовските и европейските посланици, които със сигурност вече се чудят в държава ли са акредитирани или в долнопробна кръчма.

522

пожелание

преди 13 години

искам ГЕРБ да ни управят!!!

521

Анонимен

преди 13 години

така е поне да бяха истински комунисти тези ибрици

520

Баб Вуна

преди 13 години

А бре БИВШ комунист ли е - не ми го хвалете! Всички ТЕ са от един и същи плевел израснали и по един и същи начин действали:с хитрини,лъжи,кражби,убийства и т.н....много са...и са страшно груби и арогантни!

519

Анонимен

преди 13 години

ДА ЖИВЕЕ И ВЛАСТВА ДР. ИВАН КОСТОВ

518

Анонимен

преди 13 години

Ами откажи се бе идиото -- амане ти стиска мутро комунистическа

517

Свинска мутра

преди 13 години

Р.П. - тази свинска мутра е образец на комуниста. Днеска го даваха по телевизията, той не може да говоро "КАААМ" ВМЕСТО КАЗВАМСръжте си го -- нека да го гледат хората, та и най-безумните комунисти ще се отвратят от своя първообразПомнете ми думата -- БСП и разните АБВ ще следват съдбата на Земезелските партии в България.Следващи избори около 10 % БСП -- АБВ 3 %Демографията работи против вас -- ТРАКТОРЧЕТА

516

П..ри

преди 13 години

Не знам много подробности около семейството им,но постъпи държавнически през 97 година...Стана ми симпатичен,де да знам, видя ми се човек

515

Василев

преди 13 години

Ах мръсни малки червени глашатай как пригласяте на разни изродени *** като Румен Петков , който си е продал душата на дявола!!!Цял живот ще тънете в мизерия и ще чакате някой да ви управи и да ви наброи пари наготово!!!Стягайте си дупетата защото ще падне голямо бачкане за малко пари!!!Само не ми казвайте ,че Герб докараха кризата в България!!!

514

Анонимен

преди 13 години

и кво му харесваше на Николай Добрев, че можеше да пие по 2 литра македонска люта ракия без да падне под масата ли ? Или че синът му е сводник и автоджамбазин ? Или може би и двете ?

513

Анонимен

преди 13 години

Цвък Цвък не спира да цвъка и колкото повече цвъка толкова повече се оцвъква ... ама явно не може да се види, пък приближените му не смеят да му кажат от страх да не им вземе постовете и апартаментите

512

Помияри

преди 13 години

Единственият човек който ми е харесвал от БСП е Николай Добрев,всички други са маскари