290

non patriot

преди 13 години

Четейки постовете се обеждавам, че българите са нация от ***, защото освен мързеливи да прочетат по-долните постове преди да пишат са и прости.Дали ще прочетеш какъв е резултатът от описаният експеримент или ти покажат какво отчитат датчиците не е ли едно и също бе ***. Тестовете с животни се правят с цел, а това дали ще го покажат 100 пъти на *** като вас резултатут ще е един и същ. Четете и мислете преди да изкажете мнение!

289

Вед

преди 13 години

Ахахаха болен народ ей!Безмозъчни същества сте :)Изведнъж всички станаха много състрадателни иначе ако някое куче ви излае насреща и се насирате прави и се чудите как да го ударите за да се махне.

288

bez

преди 13 години

I nacistite taka - za da izuchat uchebnia mat'rial ... Predlagam veche ostaryalite i nenujni profesori sushto da otivat za ekperimentalni celi. Kakva e razlikata: samo v duljinata na ushite.

287

Вед

преди 13 години

Както са казали и от университета "Който не може да гледа подобни неща, да не се записва за там" По нататък ще ги карат и да пипат най-различни човешки органи. Тогава пак ли сигнали ще подават или само ще припадат?Тая работа не е за всеки. За да разбереш как работи едно нещо, трябва да видиш кое го кара да тик-така :)Риска на професията!

286

до 314

преди 13 години

Значи да блъскаш с чук по животни е прогрес а? Ти вярно си доста глуповат.

285

Анонимен

преди 13 години

Готов съм да направя няколко опита с преподавателки от посочените катедри. Уверявам, че връзването в случая не е необходимо!

284

Анонимен

преди 13 години

ай да ви се не види и преуспялите лекари, като сте рязали досега 20 години зайци да не би да сме Мека на медицината, касапи с касапикъде е границата на нормалното, кой решава кога и за каква кауза можеш да разпориш живо същество за да му изучиш болката? как едно животно ще ти каже какво точно го боли, та да можеш да си го запишеш в тетрадката и после да приложиш опита върху 3-4г дете?абсурди, пълни абсурди...

283

пипс

преди 13 години

Мисля, че процеса е двустранен. Като гледам как се потят разни хора на изпитите, защото не са чели, то положително може да възприемем и тезата: мъчат профессорите студенти, пред зайчетата. Е, двете може и да са верни като контрахипотези, но ефекта за зайчетата е катастрофален, а за студентите разликата е или утешително кафе, при невзет изпит или пищна оргия, при взет?

282

Анонимен

преди 13 години

Абе ***, още ли се правиш на лекар? Операционната е само в пубертетските ти фантазии, а ника ти издава че не си никакъв лекар, просто защото нито един истински доктор няма да се подписва Менгеле - под нивото му е. На възраст си не повече от двадесет и пет годишен, защото един истински зрял човек знае че ако в медицината се експериментира, пациента умира. Опитай се да мислиш логично поне веднъж и прочети какво е написал истинския лекар в пост 306.

281

до 314

преди 13 години

Ти *** ли си или просто не четеш постовете. Виж какво е написал истинският лекар в пост 306 и отивай да занимаваш с глупостта си други хора.

280

Д-р Менгеле

преди 13 години

Много бих искал да те познавам и да си пациент в операционната ми :) Весело ще е :) Направо ще ти покажа какво значи да си опитно зайче, вместо истинското лабораторно животно! Почти навсякъде по света се правят такива опити в/у животни...чудя се само как да го обясним на животните наричащи себе си екозащитници щото за мен те изобщо не са трезвомислещи хора! Личи си по писането и отговорите им, че са на по 13-19г. Нормално зрял човек е наясно, че в медицината за да се напредва се експериментира!

279

Анонимен

преди 13 години

Тия които обявяват това за ненормално са напълно сбъркани, побъркани и тотално олигофренели! Ми върху какво да се учат или по-точно трябва да се учат след като получат дипломи и то върху вашите деца и вас.Ако един лекар няма реална представа за болкота и не е свикнал снея, като явление..как ще може въобще да работи с болни и страдащи хора? Или при малко кръв върху операционната маса ще хвърли скалпела и ще остави болния отворен, или пък при вида на плачещо дете примерно със счупена ръка ще избяга през 5 кабинета в 6-я.

278

МЕНГЕЛЕ

преди 13 години

Ето това е средновековната българска нАука на 21 век! Дянков, закривай ги тия допотопни институти с касапи вместо доктори. Никакви пари за тях, а направо ги уволнявай! Тия са престъпни психопати.

277

до студентите!!!

преди 13 години

Поровете из интернет и вижте на кой адрес в Европа можете да пишете за тези случаи!!! Има си организации за защита на животните. Разтръбете, пишете и до телевизиите да дойдат да снимат!!!Има и такава комисия към европейския съвет.Какво е това варварство? Хванете ги тия преподаватели и ги използвайте тях за опитите!!!*** ***!!! Това ми било лекари!

276

angus

преди 13 години

Има един лаф: " като се знам какъв съм инженер ,ме е страх да отида на лекар". Tакова е нивото в България.Гола - вода !

275

Ирена

преди 13 години

Отвратително! Ниско цивилизована държава, лошо образование, липсващи наука и култура. Ако така се обучават бъдещите медици, ясно е защо са толкова антихуманни.

274

Ужас

преди 13 години

И след такъв сигнал, ако не се размърдат агенциите за защита на животните и други подобни - егати държавата сме!

273

Анонимен

преди 13 години

След като не съм вегетарианец, значи трябва да ми е мъчно само за хората така ли? Айде стига глупости. Повечето тук са на по шестнайсет и им личи. Селяните много добре знаят как се убива животно хуманно и отговорът е - бързо. Селяните също обичат животните си, въпреки че ги колят - просто това е животът, но повечето хора просто нямат такъв обхват на въображението си.

272

До 297

преди 13 години

КОЛЕГА ,НЕ МИ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ.ИМАМ ДОБРА ПАЦИЕНТЕЛА, ОПЕРИРАМ СИ ХОРАТА УСПЕШНО/СЪВСЕМ ЖИВИ ТЪКАНИ НА ЖИВИ ХОРА/БЕЗ ДА СЪМ ИЗКОРМИЛ И ЕДНО ЖИВОТИНЧЕ.КАТО ТРЪГНЕШ ОТ НАЙ-ДОЛНОТО СТЪПАЛО И АСИСТИРАШ ДОСТАТЪЧНО ДЪЛГО ПОД КОНТРОЛ,ПОСТЕПЕННО СЕ НАУЧАВАШ КАК СЕ ПРАВЯТ ТОЧНО И ПРЕЦИЗНО НЕЩАТА.НЕ Е НУЖНО ДА СЪМ УБИЛ ЗАЙЦИ И МИШКИ ,ЗА ДА МОГА ДА ОПЕРИРАМ НАПР.ХОЛЕЛИТИАЗА/КАМЪНИ В ЖЛЪЧКАТА/.

271

Анонимен

преди 13 години

Всъщност "колегата" бъкел не разбира от медицина, ти също. И двамцата сте дървени многознайковци, с каквито са пълни форумите. Ако студентите се учат на живи същества, гробищата ще са пълни. А дисекция, да те светна, се прави на труп, иначе не е никаква дисекция.