54

Анонимен

преди 13 години

kolko stotinkis sa ti dali za provokator,ne tsvahs skrri se nqkade

53

Анонимен

преди 13 години

"Всеки иска да бутнат гетата, но малко се замислят като ги бутнат, къде ще отидат тея *** и дали няма да плъзнат из целия град?!"Качваме ги на влакове, стоварваме ги в нищото и започват да строят съвременен лагер, по подобие на ГУЛАГ. След като го построят, започава бурно производство. Ще орат, сеят и копаят. Домати, картофи, боб... От тъмно до светло, по норматив. Който не изпълнява норматива няма да му се дава да яде.

52

Ром

преди 13 години

Ний ромити сми бъдищиту нъ Балгария. Трябва да на хранити, поити, учити, защото сми качествен електорален матрял за вашти пулитици. Разбрахти ли, ***!

51

Amenhotep

преди 13 години

*** сегрегацияСпоред различните програми за ромска интеграция, *** живеели сегрегирано в гета и трябвало да бъдат десегрегирани. Никой не задава въпроса А кой ги е сегрегирал? Истината е, че *** сами искат да живеят в гета. По времето на комунизма се раздаваха апартаменти на *** в блокове с Българско мнозинство, с цел десегрегация. Но самите *** доброволно продаваха тези апартаменти и купуваха апартаменти на Българи, живеещи в *** квартали.Небезизвестният квартал Столипиново в Пловдив възниква по подобен начин *** се заселват, купуват апартаменти от Българи, други построяват незаконни къщи и постепенно създават едно огромно гето. *** сегрегация всъщност се дължи на гореспоменатите *** традиции, според които те трябва да отбягват контакти с нецигани. Всички Българи, представители на НПО-та и други, които твърдят, че *** били жертви на дискриминация, също се страхуват да минат сами през някоя непозната *** махала.Значи те също спомагат за сегрегацията. Тези хора казват, че са за интеграция, но същевременно одобряват изучаването на *** език в училище и запазване на ромските традиции. Ако искат да се борят против сегрегацията, трябва да се борят срещу *** традиции и *** език, защото те са расистки по своя характер. Самото начинание интеграция чрез запазване на традициите и езика е безумно.Думата интеграция произлиза от латинската дума integer, която значи цял. Който иска интеграция, трябва да работи в насока малцинствените култури да се приобщават към културата на Българската нация, която трябва да бъде цяла и единна, а не както в момента да подхранват расистки настроения в малцинствата.

50

иии

преди 13 години

Всеки иска да бутнат гетата, но малко се замислят като ги бутнат, къде ще отидат тея *** и дали няма да плъзнат из целия град?!

49

Анонимен

преди 13 години

kva policiq sega,ima samo bankomat4ici

48

ТАЙСЪН

преди 13 години

В СТРАНИТЕ ЗА КОИТО ГОВОРИШ ИМА "ЗДРАВА РЪКА" И КРИВОРАЗБРАНАТА ДЕМОКРАЦИЯ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е НАВЛЯЗЛА. ЗАЩО ПРИ БАЙ ТОШО НЯМАШЕ ПРОБЛЕМ С ***?АМИ ЗАЩОТО СИ ГИ ПОТУПВАХА В ПОЛИЦИЯТА И ИМАХА РЕСПЕКТ. СЕГА ИМ ВНУШИХА ЧЕ ИМАТ САМО ПРАВА И ЕТО ВИЖ КАКВО СТАВА.

47

Amenhotep

преди 13 години

"Щуротиите" на ЮНЕСКО целят опазването на СВЕТОВНОТО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО, което в случая на несебър е превърнало хилядолетен град, т.нар. Музей in sito на някакво подобие на микс между мутренско селище и капалъ чарши. Нали утре в Казанлъшката гробница ще се засели някой *** и ще иска да махне стенописите, че му пречат. Айде стига идиотизми!

46

pich

преди 13 години

spechelihte me za VMRO

45

Анонимен

преди 13 години

ne razbrahte li 4e pravitlestvoto ima sporazumenie s dps da ne zaka4a tur, cig, da ste vidqli da butnat na edin tur4.imota????

44

Анонимен

преди 13 години

Булдозерите да тръгнат и към *** гета!Едмо смислено нещо да чуя днес :)

43

Дедо Гаджа

преди 13 години

Първо във "Факултето"! Там има постройки на 2 м. от жп линията за Перник, "улици" с ширина под 2,5 м и още много подобни "екстри".Съпричастен съм с несебърлии, за които коматът хляб е по-важен от щуротиите на Юнеско. Нека се откажат от егидата на престижната институция, това си е тяхно решение, но после да не пискат и леят пороища от сълзи.

42

Атака

преди 13 години

Аз съм за това да се мине през гетата!Но после нека минат и през Симеоново и през Драгалевци, а и Банкя! А накрая може и през Дондуков да минат, че наистина трябва да се гради нова държавност! Тази дума се ползва само от тези дето искат да озаконят техните кражби и рпестъпления, иначе на всеки човек му е ясно, че няма такова животно в България!

41

Анонимен

преди 13 години

Багерите първо да минат през Позитано 20.

40

Amenhotep

преди 13 години

36Кой те излъга че другаде няма проблеми с ***? Имаш ли представа какво е в Словения, Италия, Чехия, Словакия, Испания ??? За Румъния да не говорим ... и там *** живеят на гета и пак си правят същия зверилник. Вземи се поинтересувай малко, в интернет има доста инфо. по въпроса.

39

Анонимен

преди 13 години

Първо да бутнат незаконните постройки на митничарското селище и тогава гетата.Ама не само в София ами навсякъде .Такава грозотия и *** никаде няма както в гетата.

38

Аз

преди 13 години

На мен да не ми е дадено общинско жилище? Общинското жилище предполага да си плащате наема и разходите по него и да го поддържате в добър вид. Не може с моите данъци да ви плащаме помощите, разходите, наема и всички поразии, които правите. Хванете се на работа, плащайте си наемите, тока и водата, поддържайте си жилищата и никой няма да ви откаже общинско жилище. Но хора, които са изрядни платци, да останат на улицата, за да настанят вас - няма да стане.

37

Касапин

преди 13 години

Те всички народни герой от Възраждането са определяни като терористи от Османската империя!Така ,че можеш да благодариш на тези терористи ,че сега живееш в свободна държава и само да поднасяш цветя пред паметниците им.Аз напълно подкрепям ВМРО,трябва всички да сме равни.Аз кво да направя за *** като те не правят нищо? Да ми спират по 200 лв от заплатата за всякакъв вид осигуряване и тея пари да отиват за такива ***?Има празни села да станат животновъди,земеделци, а не крадци и просяци!

36

Amenhotep

преди 13 години

Плевнелиев, ци *** гето виждал ли си бе министъро-милионер? Лесно ти е да буташ бараките на рибарите от Ропотамо ... ама защо не закачате ***, та нали 99% от копторите им са незаконни?!?!

35

Анонимен

преди 13 години

Българите първо да погледнат себе си.Защо в Сърбия нямат проблем с ***?Защо в Русия нямат проблем с ***?