62

дава ми се да знам

преди 13 години

Четете 8-ми ден,четете какво правят други държави с историческите си паметници,където хората са интелигентни

61

Балканджи Йово

преди 13 години

Голям номер!Български турчин мисли по-български от много българи!Багерът Бакърджиев,борейки се с мавзолея,въобще не се замисли,че в цял свят има само 5/пет/ такива съоражения!Естествено,че си е доходоносен паметник.Дори без Г.Димитров....

60

Р.

преди 13 години

Погубените 20 години от живота ни кой ще възстанови?

59

Реалист

преди 13 години

Трудно се създава и лесно се руши. Историята си е история, добра или лоша и не може да се изтрие чрез събарянето на построеното по някакво време, както например направиха и талибаните с статуите на Буда. Да се руши историтя е проява на малоумите разбира се, но неочакваното колко много хора са в този хор.

58

8-ия ден

преди 13 години

Няма нищо лошо да има музей на тоталитарното изкуство , но ако дадат пари да правят мумия на Димитров - да платят от джоба си...не искам да взимат от моите пари за този,чиято политиката е подчертано против националните интереси на България....както и за никой, който е комунист...да си го финансират Сергей и Първанов ....

57

Анонимен

преди 13 години

Прав е, вижте сега какъв интерес има към берлинската стена, издирват парчета за музеите.А и това минало не бива да се забравя, за да не се наложи някой ден да го повтаряме!

56

свидетел

преди 13 години

Ми начи, раждито че си излага склюпторите.Нъли той си е от татолитерно вриеме, та и целио му ъкъл си е от тогива...е па и културата му - същоо.Да си сложи и червена връзка, що пари че изсзкара!Пионериии, комсомолции винаги готовии!!!

55

erte

преди 13 години

Би трябвало да се замеде дело срещу Бакърджиев на какво основание руши държавна собственост.Ако няма такова решение или основанието е неубедително хунвейбина Бакърджиев и бандата около него следва да възстановят средствата.Също така да се види къде отиде материала от мавзолея, това бяха хубави равни каминни блокове дали не са на някой имот на Бакърджиев?

54

Анонимен

преди 13 години

Да, имено - това са глупостите по света. Колко милиона *** носят тениски с образа на Че - тоя изврег и убиец. А какво е заслужил и как си го е получил се вижда от историята - боливийците го разстрелват без съд и присъда, такак както си трябва.

53

Анонимен

преди 13 години

Важно е пари да се харчат! Нищо, че е за глупости!

52

капо

преди 13 години

Предлагам също така да се взъстанови и производството на Роувър Маестро и да бъдат задължени всички институции да се возят в такива. За западна кола - с вноска пред Мототехника (тя също да бъде възстановена)

51

капо

преди 13 години

Трябва да си възстановим музея. Когато Боко умре, ще го сложим там. Поне в смъртта си ще надмине Васил Илиев.

50

Анонимен

преди 13 години

че какво им е на москвичите и ладите а и на руските филми

49

българин

преди 13 години

Глупостите ги говориш ти то съвсем преднамерено, защото явно си от комунистическа жилка. Западняците могат да си позволят да гледат на комунизма като на атракция, защото не са ги управлявали комунисти. Ние тук, пострадалите, които и днес не могат да дишат от комунисти, вкл. и уж по-прикрити като тебе, нямаме нужда от такива атракции, нито пък от такива пари.

48

Съзидател

преди 13 години

Някоя от бутнатите къщи в рибарското селище няма ли да възстанови ?

47

ед

преди 13 години

Да го възстанови, но за сметка на Бакърджиев

46

yves

преди 13 години

Интересно какъв ще е следващият "бисер" на правителството.Можеби да се върне купонната система,или да се забрани вноса на "западни" автомобили и да караме добре познатите лади и москвичи.Да не забравяме и петъчните руски филми,може и те да му липсват на Рашидов.Както върви нищо чудно да обявят и режим на тока и топлата вода......ех носталгия,какви времена бяха!!!!

45

До 48

преди 13 години

Глупости говориш. От подобни обекти наистина може да се печели. За западняците е доста екзотично. Знаеш ли колоко сувенири с петолъчки и комунистичести символи се продават по света. Само предметите с образа на Че са милиони.

44

българин

преди 13 години

Комунистическата партия, при най-голямата си многочисленост в България, се хвалеше с 1 милион членове. Това е ужасно много, затова и днес сме на това дередже, НО НЕ ЗНАЧИ ЧЕ 90% от ХОРАТА НАД 40 г. СА БИЛИ КОМУНИСТИ. А комсомолец и аз съм бил - по задължение, иначе те изключваха от училище, да не говорим за ВУЗ. Така че, недей да плачеш. Освен това, казах, че всички трябва да се съдят, а независим съд да реши, кои са извършвали престъпления. Ако са всичките, то затворите трябва да са големи.

43

Анонимен

преди 13 години

Малко са те били червените московски палаши!!!*** в Германия да съживиш духа на Фюрера