50

мравка

преди 13 години

Много държат на закона тези които са над него.От 21 години само се руши и краде,тухла върху тухла не са сложили за тези години сега пак са тръгнали да събарят къщите на хората.

49

Тони

преди 13 години

Адмирации, г-н Плевнелиев! Дано Ви стигне смелостта и мандата да се справите. Има много работа за багерите и фадромите.

48

Анонимен

преди 13 години

Ще гледаме после, как неудобните сгради изчезнат, и на тяхно място цъфнат хотели и барове - всичкото ще е законно, естествено! - просто в ръцете на удобни за нас хора. Примерно баджанака. Понеже после баджанакът ще дава комисион, а като се има предвид к'ви сме некадърници в политиката, ще ни трябват пари под матрака, нъл'тъй?

47

Анонимен

преди 13 години

Като гледам поста ти ги превзъхождаш значително!

46

xxx

преди 13 години

neseburliii-tva sa nai gadnata tvar na zemqta

45

Анонимен

преди 13 години

ЛЕЛЕ,колко хора ще се обърнат срещу ВАС,НЕ ВИ ЛИ ПРИТЕСНЯВА ,ТОВА ЗА ИЗБОРИТЕ?

44

Валентин Златев

преди 13 години

На мен Боби не ми е пипнал нищо!

43

Gochoolu

преди 13 години

Правилно. Ставам все по-голям фен на Плевнелиев.

42

Анонимен

преди 13 години

аз викам да започне да се събаря от къщичката на Никито Василев на брега в Созопол. Или от палатите на Делорес Арсенова. Или хотела на Иван Костов в Поморие.Или сараите на Емел Етем и Доган.ехх мечтиии

41

Мунчо Тикванов

преди 13 години

Росенчо да разруши собствената си двуетажна колиба построена върху скала на морето ТЯ Е ТОЛКОВА НЕЗАКОННА КОЛКОТО И ОСТАНАЛИТЕ ИМОТИ . Този гурльо дава ли си сметка че трябва да си подаде оставката за провеждането на изборното сабаряне ? Защо не се погледне дали се събаря нещо в Пампорово или около Иваиловград АИСИКРИР

40

Анонимен

преди 13 години

''Няма прошка махаме всичко незаконно, кани се Плевнелиев''Po`ni ot selo Dryndar na Dogan ot saraite

39

Мина

преди 13 години

Г-н мин.Плевнелиев, добре е че сте решили да примахнете всичко незаконно,но защо именно от Несебър сте започнали,защо незапочнете от незаконното селище,от палатите на Дуган от големите хотели и още кой знае колко строени постройки има на обществена земя.В Несебър хората си направиха ремонти ,някой пък си надстроили ,но какво са виновни те когато не им е разрешенно законно .Ще стане както във Велико Търново,къщите останаха необитаеми и се срутеха ,после собствениците виновни.

38

PERNIK

преди 13 години

Въпроса с Несебър ще се реши много лесно.Както беше решен с магистрала Люлин.Отчуждете Стария Град и го направете Музей.И без това е змийско гнездо на печалбари.

37

Анонимен

преди 13 години

Плевнелиев-най-кадърния министър!

36

Мен

преди 13 години

Номер 26 - Ами - ЗАСТРЕЛЯЙИТЕ ГИ БЕ !!!

35

Леле

преди 13 години

Господин Плвнелиев когтао дойдохте на власт казахте че някой магистрали нямат Акт 16:) Защо още не сте предприели мерки срещу тях:) защо ББ кщаза, че пускат да се движат автомобили по магистрали, които нямат Акт 16, "..за да се разтоварил трафика" Циници:) Е, правете си сметка като гласувате следващия път!

34

NEYZNAVAEM

преди 13 години

ZATOVA VAV BYRGAS NAI DOBRE SE WIVEE PO,/ STATISTIKA GOVORIM BE/

33

Анонимен

преди 13 години

*** името на групата е възникнало като съкращение от имената на тримата босове на групировката - Тихомир Митев, Иво Каменов и Марин Митев. Ние сме от един отбор, обичат да казват за себе си босовете на корпорацията, които до един са бивши спортисти по карате и приятели на Бойко Борисов, понастоящем Премиер на България.

32

Аз

преди 13 години

Дюн е буквално върху плажа, а ОАЗИС на сл. брг. хвърля сянка върху водата!!!Искам тях да ги видя бутнати. За АЗАЛИЯ (Варна) няма да питам, щото е на *** а тях властта не ги пипа.

31

Гейбер

преди 13 години

Утре сутринта ще го отменят :))))))))