288

Анонимен

преди 13 години

А според теб коя партия трябваше да бъде на влас ДПС - ли ? или червено турската БСП а доколкото за *** могат да забравят че ще стават шофйори без основно образувание

287

тотю

преди 13 години

мога да карам и без книжка

286

гост

преди 13 години

Не знам само кое му е идеалното!Никоя цена не е достатъчно висока да плати човешкия живот!

285

гост

преди 13 години

Нямам думи!!! Айде да се избием на пътя и България да изчезне съвсем! До къде стигна простотията на нашето така наречено правителство!

284

Българин

преди 13 години

А и нали се сещате какви пари ще вземат от малгалите-джигити, дето ушевите *** не смеят и думичка да им кажат? Те и без книжки карат, или с купени книжки - да сте виждали *** в учебна кола? А и как ще изкара листовките животното, като е неграмотно? - Ще продължат да мачкат хора съвсем безнаказано, а ние само ще псуваме по форумите !!!Как можахте бе, как можахте преди година и половина на изборите да ни натресете това престъпно животно Борисов ?Нация от ***, заслужаваме си съдбата.

283

анонимен

преди 13 години

оооо..ама тия тръгнаха през просото вече...то бива наглост и алчност ама това тяхното на нищо не прилича вече... мисля че правилника за движение би трябвало да е за всички...но не би...ето една вратичка за господата имащи пари...от една страна нека се трепят щом искат но защо ще застрашават живота и на останалите?

282

Българин

преди 13 години

Най-вероятно в дъното е пак онова мръсно джудже с бабешките цъкли - готов е на всякакви низости за пари !!!Би се получило много забавно, ако някой джигит, летящ с 200 блъсне детето му, хвърли го с бронята си на 15 метра и го размаже в някоя бетонна стена.То всичко се връща - на т.нар. "цар", дето беше разперил ръце да заграби цяла България, синът му катастрофира и без ръце остана...

281

Българин

преди 13 години

Ясно - въпросът е не да се спре войната по пътищата, отнемаща по около 3 живота средно на ден (да не говорим за още по-големият брой ранени и осакатени), а да се вземат пари - било за хазната, било за джобът на ушевите ***, защото те ще използват новият закон за още по-безмилостен рекет.Не че се учудвам - това престъпно правителство не може да ме учуди вече по никакъв начин и с никаква идиотия.

280

Aре,стига бе.....

преди 13 години

Не мога да повярвам!Тия от Парламента за човешки животи ли говорят, или само за пари?Истината е една:ТРЯБВА ДА СЕ ОТНЕМА КНИЖКАТА,А ЗА ШОФИРАНЕ БЕЗ НЕЯ-ЗАТВОР!!!Толкова е просто.А ако гореспоменатите персони искат така да пълнят бюджета-да им закарат трупове от моргата.Хубаво да го напълнят!

279

edin ot mnogoto

преди 13 години

.. te sa kazali do 3to naru6enie pla6ta6 , tei 4e ako 6te gazi6 gledai da e ot purvite naru6eniq :P . ina4e po seriorno poglednato obi4ainata praktika da se promenqt zakonite po vkusa na elita v bg !

278

instruktor

преди 13 години

*** простаците дето ни управляват, какъвто народа такива и управляващите ,естствено и законите ни ще бъдат глупави, а честито така ще преборим хулиганите на пътя.

277

Erk0

преди 13 години

Ozakonena korupciq...za da mogat da si zemat spokino parite a ne da se kriqt i da ni karat da davame 20-kata mejdu dokumentite!!!

276

Анонимен

преди 13 години

o s mangizi lesno ami kvo pravim ako nqkoi postrada,pla6a6 i pak gaz neobmisleno.

275

nn

преди 13 години

Малко приказваш глупости не мислиш ли ?Не мислиш ли,, че "някой" си ще кара кола за 20-30к лева, че и повече и ще го сбърка да си плати глобата ?

274

Emo

преди 13 години

Нямам думи просто! Егати *** дето са в това НС!

273

Капитала

преди 13 години

Демокрация ли?! Пикая аз на тази демонокрация дето дава права само на онеззи, които могат да си ги платят!!!!Щом е така, нека някой "джигит", карайки със 200км в час, да утрепе някой мой близък, пък да видим парите му ще успеят ли да го отърват от моя съд.....

272

ac/dc

преди 13 години

Идеално...накрая хората ще започнат да карат разумно:)то и тези с парите ще се позамислят даже на магистралата ако карат с 200 при всеки 5 километра над ограничението сумата ще стане доста добра и въпреки че имат пари няма да им се иска да ги дадат за такава глупост ...повярвайте ми ще свърши работа този закон

271

mao_dze_dun

преди 13 години

Е, вече знаем, колко струва човешкия живот в България - 350лв. + по 50 лева за всеки 5 километра в час над 200. Нямам думи.

270

Анонимен

преди 13 години

това го отмениха преди около година и повече

269

Анонимен

преди 13 години

масова практика е полицаите да се крият по булевардите кудето е допустимо да привишиш скоростта с 10 или 20 км.а никога не стоят до училища кудето е недопустимо да се кара над 40км.?!ако се приеме това безумие пожелавам на глупците те да са първи потърпевши..!!!!!