25

Анонимен

преди 13 години

Като ми пукате минуси(на 23) се обосновете, че не разбирам. Има партия изпълнила предизборните си обещания ли? И коя е тя? БСП? СДС? НДСВ? ГЕРБ?

24

Въобще

преди 13 години

Въобще ще гласувате ли, за който и да било от познатите политически ***?-Да ↑▲-Не ↓▼

23

Анонимен

преди 13 години

Партиите представлявали идеите и разбиранията на гражданите, които ги били избрали. Да бе, да. Върнете се назад, през всичките 21 години и им вижте изборните програми. Коя е спазена?!? Поне в основни линии?!? Няма такава.Всичко опира до там, да намериш идея, която да обединява част от народа, да те изберат, а пък после си правиш каквото ти скимне. Поне това са показали всички партии, които са били на власт в милата ни родина. А те са били на власт всичките. Принципа на въртележката.

22

Анонимен

преди 13 години

уникална снимка на сиришника

21

дерикотев

преди 13 години

първанов е поредния политически ***

20

някой

преди 13 години

типично като през комунизма първанов говорят за народни маси поробители на народа---комунисти

19

Анонимен

преди 13 години

"вълчо пасе стадото" - бг поговорка

18

Ю2

преди 13 години

Първанов заложи нова стръв на въдицата си.Ще видиме има ли още шарани!

17

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

От къде да се почне и накъде да се върви?За да се отговори трябва да се дефинират вечните интереси на третата българска държава.Второ чсно да се каже,че така нареченият преход е реставрация и реванш на силите загубили втората световна война,за България се изразява в налагането на планът "Ран-Ът".Възраждане без съд за изпълнителите на антибългарският план през 20г. на грабеж и погром не може да има!Другото е поредното продължение на геноцида над нацията!

16

един от навалицата

преди 13 години

Евгений Дайнов: Генералите ли ще правят гражданското общество?Искам само да добавя,че този е най-точен ,не е възможно тези дето грабиха и проведоха геноцид над народа си да сътворят такова нещо!Вълка както казват козината си мени ,но нрава никога!Нека някой да каже ако знае кога вълците са пазили овчето стадо?

15

lokster

преди 13 години

В България няма такова нещо като "политическа идеология". Абсолютно ВСИЧКИ партии в основата си са едни и същи.Както и тази измислица АБВ - как може да е нещо различно, като хората са си същите?!

14

стискам палци

преди 13 години

палец нагоре -стискам палци- : ))

13

EMIGRANT

преди 13 години

BALGARIA NA SLEDVASTIA DEN , KOGATO I POSLEDNIA BALGARIN STE SE IZNESE ! SEGA SERIOZNO , SAS TARI BRANTII NAV BARDAK NE STAVA ! ZNAEM SI NOMERATA ! NO MI ZVU4I KATO IME NA SEKTA PARVIA DEN ,POSLEDNIA DEN EHOVA MEHOVA , SAMO PARI ISKAT !

12

Световен ред

преди 13 години

Този уж "аналитичен коментар" си е чиста проба скрит ПР на Първанката и за пореден път доказва, за кой работят българските медии и в частност този сайт, разбира се..., ЗАЩО ЛИ?

11

mery

преди 13 години

Кой си прави тук безплатни социологически проучвания?Искам хонорар за да отговоря!

10

Смешници

преди 13 години

Като не искате Костов, ще ви унождат Гоце и Боце :) Да не ревете като падне борда и заплатите ви пак станат по 10 долара :) Ще ревете за Костов тогава :)

9

Служител на ДС

преди 13 години

Ще гласувате ли за кандидат за Президент на ГЕРБ или БСП на следващите избори?Палец нагоре - ГЕРБпалец надолу - БСП

8

Служител на ДС

преди 13 години

Ще гласувате ли за СДС на Костов и Димитров-палец нагоре: ДА-палец надолу: НЕ

7

:)

преди 13 години

*Viv

6

:)

преди 13 години

Анелия, макар и в контекста на анализа, който си написала си личи "подлагащият" журналистически стил на Инвестор. Което е нормално, при положение, че все от някъде трябва да печелите. Nivea и Viv няма вечно да рекламират тука я!