127

Анонимен

преди 13 години

Както винаги обикновенния човек ще си изпати .. неговата къшурка ще бутнат .. това луксозни палати ли са бе смешници от ГЕРБ ? Като започнете да бутате палатите от с. Марково и с. Белащица елате и ми се обадете .. ще организирам банкет .. прах в очите на хората е тази акция ..

126

от 122

преди 13 години

Нали това ти казвам .Има ама не за всички .А и какво лошо има да си селски тарикат? Не вредиш на никого защото тези около теб и те са такива.Друг е въпроса с тарикатите за милиони и стоящи над закони.

125

do ivanina

преди 13 години

Съгласен съм. Нека си платят глобите после на съд за укриване на данъци и по затворите. И Капоне са го опандизили за укриване на данъци. Иначе излиза, че хем са си построили "скромни" вилички, хем не си плащат данъците и накрая кат бутнат по някой лев на свобода ?!?!?!? По тази логик и крадците и обирджиите да не влизат в затвора ако имат да си платят, що да ги пращаме по затворите хорицата. Следващото да е за убийство да не се вкарва в затвора само да дигнем цените. *** работа.

124

ivanina-j

преди 13 години

Типично по български. Вместо да ги накарат да си платят глобите и да си ги озаконят/по този начин да налеят пари в хазната/, те ги събарят и се кефят от страни, че на някой му е зле. Нали знаете? Не е важно аз да съм добре....

123

до хм

преди 13 години

Точно това показва, че все пак има някакви опити за промяна. По твоята логика дай да не пипаме нищо незаконно в тази държава!?!?!? Утре някой ще се изкаже да не зачитаме и закона за движение по пътищата, щото да караш с 200 в града си е човещинка. Законите са за ВСИЧКИ и 90% от хората нямаме вили с пристанища и яхти пред тях. Щом са и незаконни ние тези 90% сме ощетени защото си плащаме редовно всички данъци. Трябва и на съд да ги дадат за данъчни нарушения.. навсякъде по света е така.

122

хм

преди 13 години

съчувствам им на хората,но като се замисля че някой от потърпевшите са гласували за герб мед ми капе на сърцето.А сега на следващите избори си носете снимките на къщята у джоба..............

121

Анонимен

преди 13 години

a koга ще пратят багерите на язовира иваило

120

123

преди 13 години

До 122 Теса незаконни постройки в тази държава има закони Намен ми приличат на селски тарикати

119

Анонимен

преди 13 години

Не знам ама тези хорица хич не ми приличат на олигарси или на охранени митничари за мазни политици пък хептен не можем да говорим. А доколкото си спомням скандалите с незаконното строителство започнаха от сараите доганове митничарски села и т.н.Е кой го отнесе накрая ? Както винаги беззащитния човечец дето това го е строил тухла по тухла .А онези дето бетонираха райските кътчета на България .За поред път ще се изплюят в лицата ни.

118

1331

преди 13 години

Това е началото БРАВО в държавата започва дасе спазват законите

117

Анонимен

преди 13 години

Тия луксозни вили са в 95 % бараки :)))

116

дедо

преди 13 години

Taka и комунистите национализираха и бутаха къщите на народа си в болшевишка Русия за неспазването на комунистическите законите ,пък после по времето на войната се чудеха защо хората посрещаха германците като освободители....

115

Смут

преди 13 години

до 113 нещо неможах да разбера. Нещо против Бургас и тружениците му????

114

БЪЛГАРИН

преди 13 години

ТОВА БУТАНЕ НА Т.Н. ЛУКСОЗНИ ВИЛИ БИЛО ТО НА МОРЕТО БИЛО ТО НА БАИРИТЕ БИЛО ТО НА ЯЗОВИРИТЕ БИЛО ТО НА ... АКО СА ПРАВИ В ИМЕТО НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА РЯЗКО ЩЕ ПОКАЧИ РЕЙТИНГА НА Б.Б. И КОМПАНИЯ. НО АКО ТОВА БУТАНЕ Е ПОРЕДНИЯ МАЙМУНДЖУЛЪК НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ТО ТОВА ГЕРБ ЩЕ ПОСЛЕДВА Т.Н. НДСВ....!? АЗ СИ МИСЛЯ ПРЕДИМНО ЗА ВТОРОТО...!?

113

Анонимен

преди 13 години

който е ходил там знае, че от тези 225, постоянни постройки за сигурно не повече от 10-20. Другото са фурони, вагони, бункага - всякакви такива. Т.е. "събарянето на луксозни вили" е просто ПР заглавие. Като почнат да бутат вили на Буджака в Созопол - тогава да ми се обадят или в Свети Влас - тогава да ми се обадят. Това тук е акция срещу дребните, които не могат да се защитят. Не че ги оправдавам, че са строили без разрешение....

112

Анонимен

преди 13 години

Някой си е харесал местенцето :)) А защо не бутнат вилите на митничарите край язовира? питате ли се :)))

111

Анонимен

преди 13 години

Бъдещият собственик се кава Сезгин Баяр - директор на Зираат банкасъ в България.апишете си го!!!

110

Plovdiv

преди 13 години

kraino vreme beshe da se vzemat merki i za BURNAGAZITE nai-golemite lizachi na sofianci

109

Винкел, не арматура!

преди 13 години

Ченге, не скеле!

108

Анонимен

преди 13 години

Хахахаха! Като даваш примери поне ги съобразявай:) Че те най-големите замърсявания от фекалии кой ги прави:)Дали ще ги бутнат:)