178

TDK

преди 13 години

Ба си и наглите ченгета, половината ще ги надбягам, нищо че съм на 50 г. много пари дори им дават за работата която вършат....Огромния процент за вътре заради далаверата.....Нещастници.....

177

Анонимен

преди 13 години

Далавераджията-брокер-консултант Ц.Цветанов хвърли петно върху цялата полиция, затова крайно време е ако има поне капка чест и достойнство да си подаде оставката.

176

Анонимен

преди 13 години

Полицаите трябва да искат оставка на министъра ЦвЦв, който ОТКАЗВА да даде убедителни обяснения за легитимността на доходите си и на имотите си !

175

Анонимен

преди 13 години

Полицейските протести станаха твърде чести, но до края на мандата така ще са нещата!!!

174

Анонимен

преди 13 години

Аз лично подкрепям протеста на полицаите и след малко ще изляза да се присъединя към тях. Дано повече хора осъзнаят факта, че докато си траем ще ни клатят по браншове и по групи цял мандат.НУЖНО Е НАЙ-ПОСЛЕ ДА СЕ ОБЕДИНИМ - НАРОДЪТ СРЕЩУ ВЛАСТТА!

173

.

преди 13 години

ХАхаха да тулски навярно защото няма кой да ги бие :D:D:D

172

Анонимен

преди 13 години

Българите са най-добри в две неща - да гледат сеир и да се дупят

171

Анонимен

преди 13 години

с бат бойко работите не вървят на добре

170

tulski

преди 13 години

Мрънкате, ама полицаите май са единствените, но които им стиска да излязат на протест.А вие стоите пред комповете и философствате.

169

Анонимен

преди 13 години

Борисов, ти си комунистическа марионетка. *** си с мир. Достатъчно раздели българския народ. Стари срещу млади, пушачи срещу непушачи, простаци срещу интелигентни. Успя да насъскаш отделните съсловия едно срещу друго. Но това е познато от историята, от римляните (РАЗДЕЛЯАЙ И ВЛАДЕЙ). Нищо ново не казваш. Само омраза, злоба и евтин популизъм. Типично по комунистически. Кукловодите ти от ДС добре са се постарали.

168

iva

преди 13 години

служителите на МВР нямат повече права от останалите държавни служители в държавата, не само техните осигуровки се плащат от държавния бюджет. Колкото до правото на обезщетения при прекратяване на правоотношението - защо не пробвате вие да работите в системата поне година. Лошият имидж на единици от тях ви пречи да видите истината. Но във всяко стадо има ***. Вярно е обаче че трябва да се завишат изискванията при назначаване на кадри - да са грамотни и морално устойчиви, да имат мотивация.

167

Анонимен

преди 13 години

добре де, хайде кажете ми поне една друга служба, в която за да работиш трябва даси купиш лично компютър, монитор, принтер и хартя, поне една друга, в банките ли ? в болниците ли ? в училищата ли ? в хилядите чиновнически служби ли ? къде ? 75 % от полицаите работят с ЛИЧНИ компютри ! това не ли срамно ? жалкият Миков поръча ( но не плати ) за дознателите 1500 принтера за цена 3000 лева на принтер, на всеки дознател по един, кому е нужно това ? необходими за 120 лева за лазерен такъв

166

Анонимен

преди 13 години

ДО 171 - Ами именно това беше една от целите на ГЕРБ - да разделят българския народ и да насъскат отделните прослойки една срещу друга.Разделей е владей е древноримски принцип и не го е измислил Тъпия пожарникар от Банкя, нито Тапирското Консултантче.

165

Истината

преди 13 години

Истината е че протестират хората,които реално са заети в борбата срещу престъпността.Защото в МВР има хиляди ***,които реално нямат никакъв принос в опазването на реда и разследване на престъпления.То не са един куп административни дирекции,служители в министерството и не знам си още какви.За сметка на това има ужасен недостиг на разследващи полицаи,патрули и районни инспектори.Реално полицаите са не повече от от 25 хиляди,а останалите са пожарникари и административни служби

164

Анонимен

преди 13 години

Българската полиция има 100 годишна история и ще надживее ЕДНОДНЕВКИ КАТО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ - АПАРТАМЕНТАДЖИЯТА.

163

друг българин

преди 13 години

Нещо си объркАл рейса, бе пич! Недей да приписваш на турците в България "прегрешенията" на ***. Просто нема смисъл дори и да говорим. Ако има все още някакво земеделие и животновъдство в България , то на 90% се дължи на неуморния и робски труд на обикновените български турци из Кърджалийско и Делиормана. Обикновените български турци са кротки и трудолюбиви хора, но и те както и ние обикновените българи сме стиснати за гушите от политико-икономическата мафия в държавата.

162

ДАН

преди 13 години

Спазвайте правилата и тогава КАТ ще се редуцира до пътна помощ,например !Нуждата от полиция е породена от престъпленията , ако няма престъпления няма да има нужда от полиция . Следователно проблема е да се премахне нуждата от извършване на престъпления

161

Алекс

преди 13 години

Ако всички бяхме станали полицаи, както предлагаш, кой щеше да работи в тая държава? Нали за да има за полицейските заплати и пенсии, дето взимате по един камион пари на 40 години, някой трябва да работи НАИСТИНА, за да дойдат отнякъде кинтите в хазната? На мен ми стиска да стана полицай и да дремя по цял ден зад храста в патрулката, ама на полицая стиска ли му (и има ли толкова акъл) да учи 20 години и после да работи още 40 истинска работа, която изморява?

160

Анонимен

преди 13 години

В България има ли протест на определена група, които да е подкрепен от когото и да е било? Няма. Жалка картинка.

159

Анонимен

преди 13 години

До 163Е как да я променим тая система, като такива като вас я пазят? Я обясни, на нас непросветените?