432

Анонимен

преди 13 години

mnogo trqbva sa se molqt na bog 4e da ne gi spipam edin po edin sami sre6tna li gi 6te pobegnat ... dai boje da ne gi spipai sami tiq galevi prestupnici

431

uladislau

преди 13 години

Единственото което ме изненадва всъщност е, че въобще има изненадани от това развитие на делото.Остава да чакаме Господ да ги наказва, друг няма да го стори.

430

urania3

преди 13 години

Друго не сме и очаквали бе !

429

De Georgio

преди 13 години

Г-да съдии от цяла България,всичките тези гнусотии, които правят повечето ви колеги, пускайки на свобода такива очевидни бандити като "Братя Галеви", от които половин Дупница е пропищяла, рано или късно ще се обърнат срещу вас и вашите деца. Именно вашата алчност за пари и имоти ще ви погуби. Само за вас, щом ви се плати щедро, доказателствата не стигат. Ууууу! Съсипахте България и българския народ с вашата арогантност и ненасита, накарахте ни да се срамуваме, че сме българи. Срам и позор!

428

Варналията

преди 13 години

Трябва да подчинят съдът на правителството иначе ще си остане анархия...бедните рибари им събориха барачките...а такива псевдо феодали се мислят за богопомазани...това не е нормално...

427

ники

преди 13 години

Осама Бил Ладен в коментар за BBS,в което казва /ако ме съди БГ съд ще се предам/ ха ха ха ха УЖАС ДЪРЖАВА.

426

i az taka mislia

преди 13 години

Не е справедливо да няма справедливост в България и не е честно за честно живеещите в нея!!!!!!!!

425

Гражданин

преди 13 години

БСП/БКП е политическата основа на мафиотския модел на управление в Дупница.Всички знаят за Мутресата на Галеви Майчето Манолова.Пчеличката Мая,както я наричат местните хорица.За съжаление страха отново се върна.Дупница е мини модел за това как се управлява държавата.

424

burgazliikata

преди 13 години

BULGARIA: MAFIOTSKA MIZERNA DARJAVA !

423

Boroka

преди 13 години

Vseki 4ovek si zaslujava sadbata UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu

422

НОРВЕГИЯ

преди 13 години

Жалко, много жалко. Това е немислимо да се случи тук в НОРВЕГИЯ.

421

Христов

преди 13 години

Братя! ....колко сте наивни.

420

Анонимен

преди 13 години

Баба Ванга е казала греховете на родителите се плащат от децата им затова родители мислете какво правите.Ако мразите децатаси вършете престъпления а вие другари съдии поравдавайте бандитите.

419

сега управляват....

преди 13 години

Ей кво се чудите,те парламента ги пускат /щом е от нашите/, та съда да не ги пуска ... не се ли разбра, че сега управляват мутрите-каратисти, баретите-маретите, и всекакви необразовани, непрофесионални прослойки от ъндърграунда ... Жална ни майка....

418

ОКСИДАЦИЯ

преди 13 години

Червената мафия със заграбените милиарди има пари да подкупи цялата администрация, съд, прокуратура и кошаревски свидетели в България. Как да се справим !

417

селяни прости

преди 13 години

дупнишки селяни

416

Анонимен

преди 13 години

Пред съда статуята показва много. Завързани очи и везни. Който напълни везната излиза чист като сълза. Това ни го доказват ежедневно.

415

г

преди 13 години

Добре де, правителството защо дреме и не започне масово уволнение на прокурори и съдии. Тези нещастници дърпат страната на долу. До кога ще плащаме всички ние налаганите ни санкции заради мръсни и дребни души мушнали се в тоги които им седят пошло и ги правят на смешници от цирка. Цяла България знае какви ги правят тези двамата нерези само в съда на Кюстендил блеят и дремят като овце. Срам ме е, че съм гражданин на тази страна пълна с толкова елементарни същества в правосъдието. Амеби в тоги плю

414

Ой, ай

преди 13 години

Съдът - последният бункер на КОМУНИЗМА - трябва да бъде превзет.

413

към славното минало

преди 13 години

Велики Вазове, дай ни шанс отново да преживеем пиянството на един народ !Подкрепи духа ни, дай ни сила да преборим тази страшна ламя - КОМУНИЗМА! който като октопод се е омотал около всичко и всички !Яворе, дай ни остра сабя и пушка кремаклийка - Мяна бих сторил мило за драгопушка бойлия,мяна за благо,ТИЯ БАНДИТИ да бия !