33

Анонимен

преди 13 години

Личните сметки не бяха ли банкова тайна?

32

dedo

преди 13 години

Онанистчето Яне отново се бори за медийна известност. Покажи сметките на офицерите от ДС, с които работиш в момента жалко л***о такова, както на елита от БС(К)П. Покажи ги и искай обяснение за откраднатите милиарди.

31

Анонимен

преди 13 години

Това че не си спомняш не значи, че имаш добра памет:)

30

изряден

преди 13 години

До 31-я! А мен ми е през оная работа, та оттатък, че някой има инфо от личната ми сметка и т.н. Смятам, че мотивите на ГеРБ-джиите за извънредните съдилища, че в интерес на обществото е ограничаването на личната свобода в този случай работят. Аз лично съм съгласен да има достъп до личните ми сметки, както и до кредитното ми досие.

29

Tyrym

преди 13 години

Вие вярвате ли че тоя с 120'те г стаж честно си е изработил 0.5 млн или че Цеци не е подръпнал оттук оттам?Не казвам че Янето е цвете за мирисане.

28

Анонимен

преди 13 години

ИЗТРИХА МЕ ПАК

27

Случаен

преди 13 години

След като е на висок държавен пост, ще бъде на светло през цялото време за всичко. Без пердета и на светната лампа ще живее, за да могат да виждат всичко какви ги твори.

26

yhh

преди 13 години

Евала, ГЕРБ и Бойко им разбъркаха нещата и секнаха кранчетата ! Затова сега реват като магарета!

25

Анонимен

преди 13 години

28 Ако Цветелина е 1 вашите миларди сигурно ги държите в буркани и не са в банки и затова изпускате много първи места нали? Дори и в затвора...

24

Анонимен

преди 13 години

На кого разправях, че целят обкръжението и после като остане сам ще ударят и Бойко..... а?

23

norm

преди 13 години

Това не е първият ултиматум на Яне към някой управляващ до петък да подаде оставка,но аз не си спомням нито да е вадил документи,нито да е имало някакви последици за нарочения.Народът е казал "не е луд този,който е изял зелника,а този,който му го е дал".Та Яне не е луд,ненормални са тези,които отразяват в медиите компроматите му.В нормална държава никой нямаше и да знае,че такъв тип съществува,в България ставаш и депутат.Платени журналисти,при това полуграмотни,какво да се прави.

22

Свободен зидар

преди 13 години

Яне е виден конспиратор. Най- големия ;)

21

ddt

преди 13 години

Nema li koi da go onodi toia Yane da se uspokoi malko bre :)))))))

20

Анонимен

преди 13 години

значи тоя яко е крал...не трбва да работи в съвета....а в затвора за 10 г.,....

19

да

преди 13 години

а за комунистите ли да гласуваме? Или може би най-добре да стегнем куферите и да бягаме от тук, защото тук не живее народ, а ***! ***.

18

Анонимен

преди 13 години

Чудя се дали Яне ще получи и 1 процент на следващите избори ,егати какви завои направи и с кого се прегърна

17

ип

преди 13 години

"Много странно - тук трябва главния прокурор да се самосезира.Как така Янев и Василев ще развяват транзакции по банкови сметки.Нали има банкова тайна."

16

Случаен

преди 13 години

Да бе. Вярваш ли че в БГ има банкова тайна? Ако е така си много наиве, ще ме прощаваш.

15

Иван

преди 13 години

Открай време политиците се карат пред народната трибуна, а всъщност действат задкулисно като партньори. За пример веднага може да посочим Цветелина Бориславова, която ще строи общ хотел с Ахмед Доган.И за да сме съвсем точни не директно с него, а с дясната му ръка Арбен Хавальов, който е законният собственик на сараите Доганови.Изглежда, че политическите съперници са може би само за пред публиката такива, щом като половинката на премиера Борисов си има работа с човека на Сокола.Докато министър-председателят ни сипе обиди по адрес на Ахмед Доган пред обществеността, неговата любима Цветелина Бориславова е стартирала инвестиционен проект в съдружие с един от най-близките на лидера на ДПС.

14

Анонимен

преди 13 години

Янеееееее, питай за Галеви, нещастникоооо! Ууууууууууууу, съсипахте родината ни, боклуциииииии! Мълчиш, нали???