366

@@@

преди 13 години

Искам само да знам откъде накъде ние - данъкоплатците трябва да плащаме за охраната на някакъв кожудер от турски произход! Плащай си я сам , нали си тарикат.

365

Аз

преди 13 години

*** и без Доган ще имат привилегии. *** са електорат, който може да бъде накаран да гласува за 2 кебапчета. Тях ги ухажват всички партии. Мен трудно ще накарат да гласувам, затова на никой не му дреме за средно статистическия българин. Сега не е Доган на власт, да си чул нещо за спиране на социални помощи ако не си плащал данъци или нещо такова? Не, вдигат моите и твоите данъци, увеличават възрастта за пенсия, за да ги издържаме цял живот като безработни.

364

Анонимен

преди 13 години

***

363

Анонимен

преди 13 години

Кой е Доган? Крадец и мафиот, който гледа само личния си интерес и не върши нищо за избирателите си. Върши, върши...... и още как..... Колко привилегии имат *** и колко имаш ти?

362

Аз

преди 13 години

Когато се учреди "Атака" и започна да прокламира идеите си, аз казах на мои приятели: "Най-голяма изгода от тази партия има Доган и според мен създаването й е по негова идея." Всички се нахвърлиха върху мен. Не учим история или я помним избирателно - каквото ни оттърва, това е проблемът. Германците си запалиха Райхстага. Ние не откриваме топлата вода, трябва просто да търсим аналога от миналото. Именно историята ще ни научи да не допускаме грешки, но за жалост, ние не я използваме.

361

Мефистофел

преди 13 години

Ами, да ... В тази държава е по - опасно да си кредитор, отколкото длъжник. Ако си кредитор я се окажеш подсъдим, а длъжника защитен свидетел, я се окажеш "пътник", а длъжника по - голям началник. Извода е ***, не давайте паари на политическите партии, защото това може да застраши живота Ви.

360

един от всички...

преди 13 години

лошото е че не е с друга идентитетност ами в това че служи на съвсем грешни хора примерДилма Русеффс бългаски корени но гледа Бразилия тоест милее за родината където е израстналаето това е разликата че този не милее а само крадеа ние си мизеруваме кои с по 200 лева кои по чужбина и така се пръскат българите в тоз ненормален свят.......

359

Доган е силен?!

преди 13 години

Доган е силен?! Да бе, да! Като пръдне мирише!

358

Болни са!

преди 13 години

Политиците ни са тежко болни, защото изпитван страх от народа си! Имат нужда по постоянен медицински надзор, в подходящите за това медицински заведения.

357

Анонимен

преди 13 години

**бан народ........

356

Анонимен

преди 13 години

Praviulno ! Trabva da se ohranava daje po sulno. Zashtoto toy shte SPASU BG

355

8888

преди 13 години

Да ама лошото е че ние си драскаме по форумите,а той си живее добре и не му пука за жалкото ни съществуване!Аз съм имал предложения да работя за ДПС,но съм отказвал.Но имам колеги,които го направиха и сега са светлинни години пред мен.

354

Контра - Атака

преди 13 години

До г-н Председателяна ЦС на ДПСгр. СофияДОКЛАДНАот Ахмед Емин - началник кабинетГ-н Председател,Във връзка с постигнатото споразумение с г-н Волен Сидеров и решението на ЦОБ, аз изпълних поставената от Вас задача, като дадох сумата от 1 600 000 лв. ( милион и шестотин хиляди лева) на г-н Волен Сидеров за подпомагане на неговата предизборна кампания.Сумата бе предадена в присъствието на определените от Вас представители от ЦОБ - Камен Костадинов и Росен ВладимировС уважение: Ахмед Емин27.04.2005 г.гр. СофияГърците имат една поговорка - "Като гледаш, та виждаш ли ?" Нека да погледнем по-добре Докладната. Какво виждаме?1) - Емин се отчита с нея пред Шефа си, че е изпълнил задачата и не е злоупотребил с парите.2)- датата 27 Април 2005 г. показва, че Ал_Сидер е взел парите на Доган, само 10 дена след учредяването на Атака в София на 17 Април 2005 г. Пишещия тези редове участва в това учредяване и даде 5 лв., заедно с другите учредители за бъдещата кампания на партията. От 300 участници 200 да сме дали по 5 лева = 1 000 лв. !!! Явно че с 1 000 лева не се участва в Избори.3) - в Докладната четем: "във връзка с постигнатото споразумение с г-н Волен Сидеров". Значи Доган и Сидер са се срещали тайно, преди учредяването на Атака. Тогава "споразумението" е било предварително. Явно е, че двамата са се срещали още един път между 17 и 27 Април 2005 г., след като Сидер има вече Учредителен конгрес. На тази среща е бил определен и размера на сумата от 1,6 млн. лева. Тоест, има Документ, в който Ал_Сидер се е задължил със сума ти неща пред Доган и МИТ.4) - в Докладната пише " и решението на ЦОБ". Значи цялото ЦОБ на ДПС - 18 души, са участвали във вземането на Решение, на Ал_Сидер да се дадат 1,6 милиона !!! И това Решение на ЦОБ, също е в периода 17-27 Април 2005 г.5) - накрая Емин докладва "сумата бе предадена в присъствието на определените от ВАС представители от ЦОБ - Камен Костадинов и Росен Владимиров". Значи освен самоубития Емин, има още 2-*** свидетели на това - Костадинов и ВладимировСлед горните изводи, вече стават лесно обясними много странности, в поведението на замесените лица:- Ал_Сидер казва че документа не е истински, и иска експертиза, но не се кълне, че не е взел пари от Доган !- Доган никъде не казва, че не му е давал тази сума !- Не са разпитвани тримата (вече двамата) дали парите на Сидер, и не са карани да подпишат клетвени декларации !- Не са разпитвани 18-те члена на ЦОБ за "онова" Решение, и също не са карани да подпишат клетвени декларации !

353

Аз

преди 13 години

Не става въпрос дали е турчин или не. Доколкото знам е ***, но както и да е. Става въпрос, че докато ни се обяснява, че няма пари за нужни неща, се дават щури пари за глупости. Кой е Доган? Крадец и мафиот, който гледа само личния си интерес и не върши нищо за избирателите си. Не пази етническия мир, а напротив, подклажда междуособици, защото именно те му гарантират влизането във властта. Не знам кой и за какво го заплашва, но знам, че определено не е свързано с работата му на депутат.

352

Бесен

преди 13 години

"За жалост Доган е много силен,просто няма какво да се направи!" - ей това примиренчество и робска психика като ги видя и побеснявам. Много неща могат да се направят. Разберете че ако народът се събуди всичките тези "велики" и "силни" политици могат да си отидат толкова бързо катокто пуснатата вода в тоалетната измива техните подобия. Точно на това скапано мение се крепи неговата т.нар. "сила" сега - знае че всичко си е уредил с връзки с останалите боклучави политици като него.

351

Анонимен

преди 13 години

един ненормалник се пази по добре от другите???? така е като като имаме сбаркани политици които на всишчки чужди политици се поднасятнямаме истински политици в бг. всички изкат да ядатимаме ли поне един политик които не е бракнал в кацата с мед?????

350

коплексар

преди 13 години

Доган винаги е имал многобройна охрана, за да се издигне в очите на слепите! Дребна душица страдаща от мания за величие, но ако не беше предимството по буква "Ж", през соца, нямаше никога да издържи приемните изпити, с трите книги, които е прочел и са "изложени на показ" в салонният бюфет на майка му. Турците, *** и АБФК винаги са били с предимства. То е видно и от ПМС 511, от соца, а и сега.

349

8888

преди 13 години

И какво ще стане.На негово място ще се появи нов Доган.Това е кръговрат.Така е устроен света.

348

СВД

преди 13 години

Проста сметка - много по-малко пари ще трябват за 1 патрон, Драгунов и някой който умее да го ползва. И тези милиони ще са спестени. И още по-важното - светът ще бъде много по-чист.

347

8888

преди 13 години

За жалост Доган е много силен,просто няма какво да се направи!!!Много интереси са съсредоточени в него.