37

@

преди 13 години

Дянков....ВЗЕМИ ...МИЛИАРДИТЕ ..НА ..Гоце..Параванов..за да се оправи държаватамного те моля направи го за да може БЕДНИЯТ НАРОД ДА ЖИВНЕ МАЛКО А СЛЕД НЕГО МИЛИОНИТЕ НА Станишеф и Доган.. Румен *** и.т.нТИ ГИ ЗНАЕШ НЯМА КАКВО ДА ТИ КАЗВАМ...МНОГО ТЕ МОЛЯ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД

36

do RENE

преди 13 години

SMESHKO SI TI! PISHESH GLUPOSTI I OT TAKIVA KATO TEB, BG e na danoto i tam shte si ostane....

35

смехурко

преди 13 години

До момчил 19: момчиле, извърташ. Аз по статиите не срещам и за великите открития на учените от българските университети. А за БАН ще ти дам пример: Николай К. Витанов от Института по механика. Автор на математическата теория на идеологическата борба. Факт, който никой по света не отрича. Поинтересувай се. А инаци по статиите редовно чета за откритията на Макс Планк обществото, на Риккен институтите в Япония и на бомбените лаборатории в САЩ И т. н. Всичко това НЕ СА УНИВЕРСИТЕТИ.

34

Анонимен

преди 13 години

Kakto vinagi tuka vsichki razbirat ot politika i ot futbol nishto novo :) draskachi :)

33

Анонимен

преди 13 години

Ako ta hvane "tikvata" daje i mumia nqma da stava ot tebe

32

пепи55

преди 13 години

Ама това правителство не е на "гербери", то е на "нарциси" !

31

Първокласник

преди 13 години

Чичо, нека аз да позная - не те наричат можещ и знаещ финансов министър!

30

PENE

преди 13 години

Не беше ли тоя *** Дянков , дето САМ се нарече " Брад Пит с очила" ? ! !А и как да не те обиждат хората , след като с твоето дейно участие всеки ден : 1.Безработицата се увеличава ,защото фалират фирми , на които държавата не плаща задълженията си ! 2. Данъците се вдигат - въпреки обещанията на Боко ! 3. Инфлацията расте , защото цените скачат а ЗАПЛАТИТЕ СА ЗАМРАЗЕНИ ! След тия и още много "добрини" , да ти се радваме ли бре ! ? ?Ако бяхме като Гърция и Франция отдавна да си ИЗРИТАН ! ! !

29

1

преди 13 години

"Днес", защо не пишете за интервюто по БТВ с Пламен Николов?

28

Смях и Отчаяние

преди 13 години

Братя гответе се за военно положение.

27

Анонимен

преди 13 години

Не само че не си върши добре работата, ами и здраво обижда

26

aaa

преди 13 години

Хлъц, а пък ти си мети улиците!!!

25

Таласъмчо

преди 13 години

Дянков е посредствен финансист. Плюс това му липсват първите седем години домашно възпитание. Хората не го обичат, защото отношението му към тях е абдалско и арогантно. Подражава на Бойко, но Бойко е неподражаем.

24

Хлъц

преди 13 години

Само така Дянков, дръж здраво бюджета, няма да даваш на всеки, който ти искаонези от БАН учени искат, ти недей дава , като са толкова учени нека си заработват, да си продават изобретенията

23

aaa

преди 13 години

до Смехурко:Много си прав. Точно казано. Тоя Дянков от кога взе да разбира от наука. Науката се прави там където има кадърни хора, а не където той каже. Умните хора в Бг 90% са в БАН. Това е истината. И колкото и пари да налее на хрантутниците от университетите те все ще си останат просто даскали чакащи пенсия. Боли ги фара тях за науката.

22

Калин

преди 13 години

Б - то била бедна страна .. бедна а *** таратанци, при тези разходи за администрации и солидарни фондове .. хич не е бедна.. разпределят целеви средства .. и наричат това Добро Управление :)престъпно и мафиотско.. непрозрачно.. това си е Корупция.. прокарана под формата на т.нар Държавна политика, а тя конюктурна в същноста си!!!Какво са преструктурирали, че да да правят изказвания.. Реформи правили!! Айде шменти капели!

21

vini

преди 13 години

Достоен икономист и компетентен.Трудно висшите експерти в кавички в България го приемат защото както знаете българите от всичко разбират .

20

Momchil

преди 13 години

За всичко си прав с изключение на едно - НЯМА ДА СА МУ БЛАГОДАРНИ, защото тези хора са били, са и ще бъдат неблагодарници през целия си живот. Така е най-лесно - да седиш, да чакаш някой да те оправи и да мрънкаш отстрани.

19

Momchil

преди 13 години

Тази линия е неефективна от години преди Дянков да се появи, ако не си наясно. За това в статиите четеш как учени от знайни и незнайни университети по света са отркили или изобретили нещо, но ВЕЛИКАТА БАН не е сред тях.

18

Манолов

преди 13 години

Поздравления г-н Дянков ! аз те харесвам, добре си вършиш работатаза разлика от други като Гърция, Румъния, Испания, ти се справяш с кризата без да вдигаш ДДС и без външни заеми, за което евала пичтези дето те плюят, не им обръщай внимание, един ден ще са ти благодарни