141

Анонимен

преди 13 години

България не е ГЕРБ, а ти си затвори човката

140

ДО 136

преди 13 години

АБЕ "ИНТЕЛЕГЕНТ" ТЕ САМИ СЕ НАТИСКАТ ДА ДАДАТ 100 МЛН. ТА НОИ ДА ПЛАЩА - ИНАЧЕ ТЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ 200!

139

наблюдател

преди 13 години

един лев осигуровка нема им дам на тия

138

Анонимен

преди 13 години

ББ краде живи пари от фондовете, а герберите викат Станишев е виновен.*** шутове, това сте вие герберите.

137

Анонимен

преди 13 години

Че България си е съвсем нормална откак Бойко взе властта. НАЙ-ПОСЛЕ! Ходи в румъния като не ти харесва тук!

136

Анонимен

преди 13 години

Няма да преживеем зимата бе хора------имайте милост.На Борисов и на Дянков хладилника им е пълен и няма да им спрат тока.------------------------ Какво общо има преживяването тази зима с пенсионната реорма? Или само да пищиш "олеле майко"?

135

до 129 - Cappy

преди 13 години

И аз така. С този мижав, натрупан усърдно трудов стаж ще се пенсионирам след 3 века в България. Мислех, че са само 2 века, но днес ме увериха, че били три. Да не се надявам на 250 лв. пенсийка, не повече. Не, че са колкото 3000 евро в свободите, бели страни. Радост и щастие неземно е да живееш в милата ни родина и да те управляват 20 години "натрупващи капитали".

134

Анонимен

преди 13 години

БОЙКО ВИ КАЗА ВЕ ДРУГАРИ КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ДА ДУХ... НЕ НЕ ДА ГЛАСУВА ЗА СЕРГЕЯ И ДОГАН ПЪК ПОСЛЕ ЩЕ ДУХ ,*** НАРОД НЕ МУ ЛИ Е ЗАВРЯН НУСЪ В НЕЧЙ *** НЕ МОЖЕ ДА ОЦЕЛЕЙ

133

Анонимен

преди 13 години

професионалните пенсионни фондове са ЧАСТНИ, как така ги взима НОИ????това е КРАЖБА или национализиране на пари.Това и БСП не го е праавило.

132

Смеееееех

преди 13 години

Как поемате ангажименти за след 10, 20, 25 години?ГЕРБ не могат да управляват смислено дори елементарната България.Много са ми атрактивни такива изказвания.Ние ще, ние ще. Как не се научиха да говорят умерено за "светлото" бъдеще, защото в тази държава никой вече не вярва в него на теория.Който има дори малко амбиции и възможности, най-добре да се изнесе скоростно от тук и да си уреди нормален живот в някоя нормална държава.

131

Георгиев

преди 13 години

Нямай грижи.....пускаме печатницата за пари...печатаме и взимаш - 2000-3000-4000колкото искаш!!! Е те ще струват 20-30$ , но важното е да си доволен!!!!

130

Анонимен

преди 13 години

ДАВАЙ БОЙКО МАЧКАЙ НАРЕД ,НИЕ СМЕ С ТЕБ

129

БСП-МАФИЯ

преди 13 години

ЯНКА,СЕРГЕЙКА,ГОЦЕ,ДОГАН ---А БЕ ТИЯ СЪЩЕСТВА СА ЛУДИ НАИСТИНА....КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ НАДЯВАТ ЧЕ НЯКОЙ НОРМАЛЕН ЩЕ СГРЕШИ ОТНОВО И ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ,ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ И МАФИОТ ТИЯ ЛИ КРАДЦИ КАЗВАТ ЧЕ СА АЛТЕРНАТИВА НА БОЙКО,ЦЕЦО И НА ГЕРБ КАТО ЦЯЛО.....ЩЕ СЕ ПРЪСНА ОТ СМЯХ.АКО ЯНЕТО,СЕРГЕЯ,ГОЦЕ И ДОГАН СЕ ПОКАЖАТ НА УЛИЦАТА БЕЗ ОХРАНА ЗНАЯТ ЛИ КОЛКО БОЙ И ШУТОВЕ ЩЕ ОТНЕСАТ ОТ КОЙТО ГИ ВИДИ..ДАНО И АЗ ДА СЪМ НАБЛИЗО....ХАХАХАХА...СМЕШНИЦИ И КРАДЦИ

128

Анонимен

преди 13 години

Браво на ББ!Вземи им парите, вземи им пенсиите на тези голи, боси и прости работници. Много се отрака работническата класа.

127

Анонимен

преди 13 години

Ще протестирам за втори живот, за да можем да се пенсионираме!!!

126

Истина е.

преди 13 години

Дете се хвали в детска градина на другарче.,,Тате каза,че като вземе заплатата,ще ми купи милинка.Докъде я докарахме.

125

Анонимен

преди 13 години

Бойко има само един вариант да ме накараш да гласувам за теб и той е да направиш социаната пенсия равна на максималната ,защото мен такава ме чака ,а и много други ,естествено ако оживеем до 90 години ,,,,

124

Анонимен

преди 13 години

Ще тръгнете вие :) КОИ БРЕ - ГОЦЕ, ГЕЯ, РЕЗАКА и дузина айдучета! СМЕЕЕЕХ!

123

Анонимен

преди 13 години

За какво са ни синдикати?Ние си имаме гербери, виф, шопинг молове и сме членове на нато и ес.Ние си имаме Борисов, образован, некорумпиран, генерал!

122

Георги

преди 13 години

Тъкмо като дойде време да се пенсионирам вече трябва да приключва реформата, сега съм по-спокоен за старините си :))).. Надявам се хората на Бойко добре да са си свършили работата, че и за тях гласувах. След 25-30год пак ще ги споменявам, дано да е с хубаво :D