7

Angel

преди 13 години

Na men kato ne mi iznasq obiknovenno napuskam i si tursq druga rabota.... drugiq pat shte vzema da protestiram da vidq chastnata firma za kolko minuti shte me izgoni.

6

Chico

преди 13 години

Докато тези от профсъюза безделничат и протестират, останалите работят. Явно не са натоварени еднакво всички. Така ще евинаги докато трудът на катадзжията е първа категория, а на хирурга-трета глуха.

5

Sin

преди 13 години

Докато не се премахне първа категория на труд, пенсионирането на 45 г. с 20 брутни заплати на калпак, безплатния транспрот, манджа и обуща, и не си плащат осигуровките кто всички останали-няма откъде да дойдат пари.

4

Лошо....

преди 13 години

Щом са малко това означава, че са доволни.Смях! Страх! Позор!Позор за тези, които се изявяват като МИШКИ и не са там, за да подкрепят колегите си.Жалко е, че протестите се правят по отрасли, а не едновременно, от всички недоволни в страната: студенти, полицаи, здравни работници, учени и т.н. Нашите искания са социални! Така не може да се живее вече!!!!

3

ADLER

преди 13 години

Много ти е плитка мисълта

2

!

преди 13 години

Реформи и съкращения, иначе няма пара. Били много натоварени ... ми как няма да са, след като висят с радари в храстите, вместо да гонят престъпници. Спират, гледаме - охранителна полиция ... какво охраняват в храстите с радар?

1

shubeto ot BBCC

преди 13 години

ot strah e inace steha da sa hiliadi